Přejít na obsah

Teraristicke okenko

Doporučené příspěvky

Mně se to ekluje od té doby, co jsem se na Cejlonu hrozně lekl něčeho podobného. Taky to mělo takové přerostlé přední končetiny. Ale nevím, co to bylo.

Prostě hadi, štíři, netopýři jsou v pohodě a mám je rád, jen to nesmí mít tyhle dlouhé "ruce".

Ještě k tomu bičovci - jak moc ještě vyroste?

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 861
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Psal jsi, že bičovec není jedovatej, tak jak toho potkana zvládne? Ty přední dlouhý "ruce" slouží jako klepeta?

Jdu se mrknout na youtube, jestli tam není nějaký S/M video :)

ja psal o sklipkanech, bicovci zerou hmyz, mozna holatko by dali. Jj jako klepeta.

Odkaz ke komentáři

Ale abych sem přenesl otázku z vedlejší diskuse: k čemu slouží takový ty hustěji vypletený pruhy v pavoučí síti? Vypadá to trochu jako chemlon a nepochybuju o tom, že to nějakou funkci má...

0ong story short -

Vypada, ze by to mohlo byt tzv stabilimentum, krizaci to maji uprostred site a pry by to mohlo byt kvuli tomu, ze by to hmyzu mohlo pripominat kytku a ta ho nalakala do pavuciny, protoze vice odrazi ultrafialove svetlo.

Odkaz ke komentáři

0ong story short -

Vypada, ze by to mohlo byt tzv stabilimentum, krizaci to maji uprostred site a pry by to mohlo byt kvuli tomu, ze by to hmyzu mohlo pripominat kytku a ta ho nalakala do pavuciny, protoze vice odrazi ultrafialove svetlo.

Jo, to je ono, díky :) Stejně jsou ti pavouci úžasná chemická továrna...
Odkaz ke komentáři

Dá se říci od léta novinka brouci. Čekáme jich 22 kousků :crying_anim02: tak jsme zvědaví jestli se zadaří. Své foto nemohu najít, tak aspoň půjčeno z netu odtud.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Krasni, ty jsem taky choval a jeste Dicronorrhina micans. Jen skoda, ze brouci ziji tak kratce, ale zase jsou zajimave ty larvy :)

No krátce to asi jo, ale naše první samička žila cca 4 měsíce a sameček cca 7 měsíců což bylo asi dost. Nejstarší larva jede už 9 měsíc :rolleyes: . Vím na sklípkany to nemá :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

zbytok mojej pavucej zbierky. ono je to tiez pekne nakazlive. nasca potvrdi Posted Image mimochodom pekne kusky

Pekne. Copak tam chovas? Jinak potvrzuji, je to nakazlive. Bohuzel mam alergii na nektere agresivnejsi chloupky ze sklipkanu. Napr. Megaphobema robusta, to se skrabu jen to napisu :D

Mazleni nepripada v uvahu. Za prve mam na nektere druhy alergii + jsou vsichni jedovati a cetl jsem zajimave bite reporty a nestoji to za to.

Odkaz ke komentáři

dam to radsej ako odkaz ;) [/url]

To je fakt síla, má arachnofobie dostává nových (a pro mne) opodstatněných rozměrů...

Když tak na to koukám a srovnám to s tím, jak vypadá moje noha - mě neporazilo auto, ale pokousali pavouci :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...