NIGHTinGALE Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Mně se to ekluje od té doby, co jsem se na Cejlonu hrozně lekl něčeho podobného. Taky to mělo takové přerostlé přední končetiny. Ale nevím, co to bylo.Prostě hadi, štíři, netopýři jsou v pohodě a mám je rád, jen to nesmí mít tyhle dlouhé "ruce". Ještě k tomu bičovci - jak moc ještě vyroste? Upraveno 14. února 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Ty vole... Kdyz jsem Ti daval pitka z pozustalosti po potkanovi, netusil jsem, ze ty nohatci z potkanic delaj' vdovy... Asi me ted bude v noci nas potkan chodit strasit... EDIT: typo Upraveno 14. února 2011 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Bicovci jsou uz dospeli.carpaccio - no ti nejvetsi (Theraphosa) zvladnou v pohode stredniho potkana. Jinak nektere stromove druhy (Avicularia, Poecilotheria..) vybiraji mladata z ptacich hnizd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Psal jsi, že bičovec není jedovatej, tak jak toho potkana zvládne? Ty přední dlouhý "ruce" slouží jako klepeta?Jdu se mrknout na youtube, jestli tam není nějaký S/M video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Tak nevím ale mám jenom dva africký šneky (Achatina) s pavoukama by mě hnali a přitom jsou super a o štírech platí to samo,tak tedy šnek ale je s nima taky sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Psal jsi, že bičovec není jedovatej, tak jak toho potkana zvládne? Ty přední dlouhý "ruce" slouží jako klepeta? Jdu se mrknout na youtube, jestli tam není nějaký S/M video ja psal o sklipkanech, bicovci zerou hmyz, mozna holatko by dali. Jj jako klepeta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 právě sedím vedle terárka s chameleonem jemenským...je to zmetek tvrdohlavej a pěkně nenažranej Je to určitě velkej filozof a tím pádem ví svý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unbeliveable Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Osobně nějak zvlášť pavouky ani štíry nemusím, dotknul bych se toho jen po velkém sebezapření, nicméně za sklem mně to nevadí. Ale ten bičovec mně strašně odpuzuje už od pohledu, to je odpor na první pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Ale abych sem přenesl otázku z vedlejší diskuse: k čemu slouží takový ty hustěji vypletený pruhy v pavoučí síti? Vypadá to trochu jako chemlon a nepochybuju o tom, že to nějakou funkci má... 0ong story short - Vypada, ze by to mohlo byt tzv stabilimentum, krizaci to maji uprostred site a pry by to mohlo byt kvuli tomu, ze by to hmyzu mohlo pripominat kytku a ta ho nalakala do pavuciny, protoze vice odrazi ultrafialove svetlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 0ong story short - Vypada, ze by to mohlo byt tzv stabilimentum, krizaci to maji uprostred site a pry by to mohlo byt kvuli tomu, ze by to hmyzu mohlo pripominat kytku a ta ho nalakala do pavuciny, protoze vice odrazi ultrafialove svetlo. Jo, to je ono, díky Stejně jsou ti pavouci úžasná chemická továrna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Dá se říci od léta novinka brouci. Čekáme jich 22 kousků tak jsme zvědaví jestli se zadaří. Své foto nemohu najít, tak aspoň půjčeno z netu odtud. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 (upraveno) Krasni, ty jsem taky choval a jeste Dicronorrhina micans. Jen skoda, ze brouci ziji tak kratce, ale zase jsou zajimave ty larvy Upraveno 14. února 2011 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Krasni, ty jsem taky choval a jeste Dicronorrhina micans. Jen skoda, ze brouci ziji tak kratce, ale zase jsou zajimave ty larvy No krátce to asi jo, ale naše první samička žila cca 4 měsíce a sameček cca 7 měsíců což bylo asi dost. Nejstarší larva jede už 9 měsíc . Vím na sklípkany to nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 A s tím vším se dá mazlit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 zbytok mojej pavucej zbierky. ono je to tiez pekne nakazlive. nasca potvrdi mimochodom pekne kusky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 zbytok mojej pavucej zbierky. ono je to tiez pekne nakazlive. nasca potvrdi mimochodom pekne kusky Pekne. Copak tam chovas? Jinak potvrzuji, je to nakazlive. Bohuzel mam alergii na nektere agresivnejsi chloupky ze sklipkanu. Napr. Megaphobema robusta, to se skrabu jen to napisu Mazleni nepripada v uvahu. Za prve mam na nektere druhy alergii + jsou vsichni jedovati a cetl jsem zajimave bite reporty a nestoji to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unbeliveable Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 V čem spočívá takový bite report? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 V čem spočívá takový bite report? vyjadrim sa ja akozto laik je to stav od tohto: . . . po toto tu: dam to radsej ako odkaz jeden zo zdrojov a tiez bacha na kamila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unbeliveable Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Tak to už je nemalá chuťovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 dam to radsej ako odkaz [/url] To je fakt síla, má arachnofobie dostává nových (a pro mne) opodstatněných rozměrů... Když tak na to koukám a srovnám to s tím, jak vypadá moje noha - mě neporazilo auto, ale pokousali pavouci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se