MarcelG Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Nevím zda to už neproběhlo, pokud ano, smáznout prosím! Další moc hezké chrona pro mě dost zajímavé značky B&M. I když tady ta datumka to trochu kazí, ale asi bych to přežil! Více ZDE
Chorche Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Ta datumovka to kazí dost a moc se mi nelíbí provedení loga, moc velké. Ale jinak moc pěkná chrona.
bandicoot Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Nejvíc se mi líbí šedé. Šedou mám rád od doby, co jsem měl chvíli na polaskání překrásný Le Chronographe od Mórise.
instant Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 vsetky tri su good, navyse pozeram ze maju aj tele- aj tachy- metricku stupnicu, co je rozhodne +
shore Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Odesláno 26. února 2011 suhlasim s chorchem, datumovka ma hodne rusivy efekt z celkoveho dojmu
Gorr GrimWolf Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Krásný chrona a to nemám chrona moc rád. Ale ta datumovka je šíleně kazí. Hlavně na těch černejch.
Lukas123 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 mne osobne najviac sadnu tie blede, pozna niekto cenu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se