Přejít na obsah

FORTIS B-47 BIG BLACK BIG DAY BIG DATE

tombed

Doporučené příspěvky

tak mozem povedat ze kúpil som si tento model, poviem pravdu su unikatne s priehladným sklíckom kde sa to cele toci je to velmi pekne. Vecer svietia do modra je to prijemne a najviac ma fascinuje to ze ked sa na nich niekto pozrie velmi sa im to paci ale maju pred nimi respekt. A dalej na bielom silikone vyzeraju zaujimavo teraz mam cierny remienok ale ked sa mi chce menim si remienky.

Ano Fortis pri svojej 100rocnici trocha chce expandovat ale verim ze aj klasika ostava. Pokial mozem povedat za seba a okolie okolo mna a hlavne názory ludi čo maju viac fortisiek paci sa im takato zmena a smer .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Jedna z limitek o kterých jsem přemýšlel.Měl jsem je na ruce naživo,v jejich ocelové verzi,na rozdíl od obrázků,kde mě zajímala čitelnost údajů musím říct,že naživo mě docela chytly.Ta velikost je pro mě super.Ale obávám se,že jak mě rychle chytly,ještě rychleji by mě pustily.Ta cena už leze nahoru,kde je větší konkurence.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

ja jsem si puvodne neveril ani na b42 pac mam ruky jak paratka ale sedi mi rozmerove, tyhlety b47 hodiny sem mel moznost zkusit a reknu vam na zivo je to uplne jina palba a mit ruce jako Hulk Hoggan nebo aspon jak polarni medved tak bych nevahal,z obrazku vubec nevynika jejich obrovitost a pritom nazivo vas hned upoutaji ale kdo z nas je drevorubec aby je nosil ? je to takove to "uhni nesu dekl od kanalu" :) za me respekt :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...