Juraj11 Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 nevím jestli to tu už není-a co tyto? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 myslim, ze Richard uz je rozhodnuty. objednani Helson Buccaneer GMT je ve finalni fazi
Juraj11 Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Doufám,že Richard promine,ale nechci zakládat nové vlákno. chci si koupit nějaké diversky,s etou velikost 42-max 45mm.Cena je u mě max 15 tisíc víc bohužel nemohu dát.Něco jsem tu našel co by se mi i líbilo,ceny jsou bohužel jinde.Zatím mám v hledáčku Steinhart Triton 30atm.Pokud by měl někdo nějaký tip budu vděčný. velice se mi líbí tyto Zena,jenže nemohu nikde najít cenu a pochybuji,že bych se vlezl a nebo ty SAS-ale ty jsou bohužel taky nad limit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 (upraveno) velice se mi líbí tyto Zena,jenže nemohu nikde najít cenu a pochybuji,že bych se vlezl a nebo ty SAS-ale ty jsou bohužel taky nad limit tak sem dej aspon presne oznaceni nebo typ... podle fotky se to fakt hleda blbe edit: tak jsem nasel databazi modelu Zeno. ten typ, co hledas, je 6427-s1-9M. jdu hledat cenu. Upraveno 25. února 2011 uživatelem little_w
Juraj11 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Odesláno 26. února 2011 Tak od včerejška hledám cenu a nikde ji nemohu najít
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se