ricous Odesláno 18. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Problém s velikostí máš na mysli velké, nebo moc malé na tvoje zápěstí?? Malé, 42 je na mých 19,5 málo.
Viktor Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Splňují skoro všechno, jen mají navíc vintage look, což asi není úplně tvůj směr, 44 mm, tah 24 mm, safír + safírová vložka lunety, proti Omegám a Seiko jsou ale trochu surový. Z druhý ruky by ses asi do 15 tis. vešel.
ricous Odesláno 18. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Viktor: no, ty nevypadají vůbec zle. Sice mám raději trochu jiné tahy než tenhle styl "watchadoo", ale určitě by mi to nevadilo. Pěkné - nějaký odkaz prosím? Dělají je i modré?
spineshank Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 fazer: potřebuju potápky, až budu všude za pár piv vyprávět dramatickou story, jak mi při ponoru pokousal nohu žralok... tak to je hustej příběh k těm potápkám pak
sodik Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Viktor: no, ty nevypadají vůbec zle. Sice mám raději trochu jiné tahy než tenhle styl "watchadoo", ale určitě by mi to nevadilo. Pěkné - nějaký odkaz prosím? Dělají je i modré? jedny modre jsou TADY ale asi prodane...jen pro inspiraci.cena byla ale dvacka.
pavel23 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Tyhle tě neberou? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 18. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Díky všem za ochotu poradit, o spoustě krásných hodinek jsem neměl tušení... Nejvíce se mi asi líbí Zixen - na jejich stránkách jsem pak našel dva modely, u kterých bych měl problém si vybrat. jenže horší to je s dostupností - na Ebay jsem nic nenašel a při objednávce ze států je nutno počítat s 20% DPH...Hned v závěsu jsou Mido - opět stejný poblém s dostupností, na Ebay snad jen jedny (USA), z Německa nebo od nás už je dost překročen limit.Takže to nakonec asi budou ty Suma, uvidíme. Kdyby někdo z vás narazil na zajímavou nabídku Zixen či Mido (samozřejmě i jeté), děkuji za upozornění.
Viktor Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Díky všem za ochotu poradit, o spoustě krásných hodinek jsem neměl tušení... Nejvíce se mi asi líbí Zixen - na jejich stránkách jsem pak našel dva modely, u kterých bych měl problém si vybrat. jenže horší to je s dostupností - na Ebay jsem nic nenašel a při objednávce ze států je nutno počítat s 20% DPH... Hned v závěsu jsou Mido - opět stejný poblém s dostupností, na Ebay snad jen jedny (USA), z Německa nebo od nás už je dost překročen limit. Takže to nakonec asi budou ty Suma, uvidíme. Kdyby někdo z vás narazil na zajímavou nabídku Zixen či Mido (samozřejmě i jeté), děkuji za upozornění. Na ty Zixeny je asi nejlepší zdroj sales corner na WatchUSeek.com, objevují se tam i prodeje z EU, tj. bez problému s DPH. No a kdyby tě zajímaly ty moje černý vintage Nitrox II, tak asi budu brzo otevřený debatě ;-)... Černá je beztak lepší než modrá.
beny Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 (upraveno) jenom si neodpustím hodit sem jednu fotečku , jsou na nich nádherně modrý hoďky, sice za 849$, ale při dnešním kurzu ;- ) více zde http://www.helson-wa.../buccaneer-gmt/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. února 2011 uživatelem beny
ricous Odesláno 18. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2011 beny: no tak ty jsou taky parádní, hnedle na prvním místě mého žebříčku jako Zixen. Jenže stejný problém s dostupností a při nákupu z USA + 20% DPH...
Adam99 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Jen tak, inspirace, Deep Blue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 18. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Adam99: A je to v tahu... Deep blue tam mají taky spoustu pěkných modelů, takže jsem vlastně zase na začátku a vím jen to, že nevím...
beny Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 beny: no tak ty jsou taky parádní, hnedle na prvním místě mého žebříčku jako Zixen. Jenže stejný problém s dostupností a při nákupu z USA + 20% DPH... Jo, jo, ty když jsem uviděl tak mi ukápla slina do klávesnice, na mně jsou zas moc velký a bez vyzkoušení do nich nejdu
HB63 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Jedny velký a těžký - LÜM TEC M500-1: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 nevím,možná to tu už bylo a co Tritony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Jedny z týhle rodiny "deep-divers" se stejnou DNA (pouzdra od stejnýho asijskýho výrobce) jsou taky Sonic Barracuda - ty jsou z Německa, takže dovoz bez DPH, přesněji s německou DPH už v ceně.
JakubS Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 (upraveno) TADY jedny Deep Blue Master 45mm na WUS, akorát já ho..o poznám zda zasílá taky k nám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám ještě tip na Hamilton BeLOWZERO, ale ty budou asi nad limit, teda pokud se nezopakuje něco jako TOHLE A co ORIENT Upraveno 18. února 2011 uživatelem JakubS
ricous Odesláno 20. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Teda já jsem naštvanej... Na Ebay se objevily ty Helson Buccaneer GMT. Takovou dobu tam visely bez povšimnutí, cena Buy now 350 liber, vyvolávačka 300. Dal jsem si strop 333 a věřil, že to vyjde. V posledních vteřinách ale přehozeno. Já blbec je měl vzít hned a nešpekulovat kvůli "pětikoruně"... Každopádně patří little w velké díky za pomoc a ochotu, nebylo to poprvé
Dantechno Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Sice to nejsou uplne diversky ale... : Dievas Vortex Caliber: ETA 2824-2 automatic Material: titanium Diameter: 44mm without crown Height: 14mmWaterproof: 500 m Crystal: sapphire with anti reflective coating Width: 22mm lugs. 22mm buckle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se