Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mě hrozně mrzí co se Richardovi stalo. Strašně moc bych mu nějak pomohl, dokoce jsem mu nabídnul PO s větší slevou, ale chápu, že to je pořád dost peněz. Každopádně jsem ochoten mu přispět 1500,- Kč na jeho osobní účet, aby si mohl vybrat lepší hodinky. Přidá se někdo?

P.S. jakoukoli částkou...

Upraveno uživatelem Josef01
  • Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Richarde zveřejni číslo účtu, za 14 dní tam máš 40 tisíc od našich chronomagorů, stejně jako přispěli na server :)

Odesláno

Pepo díky za ochotu, ale tohle vážně ne... Prostě teď si PO nemůžu dovolit (určitě nejsem sám) a nevidím v tom tragédii. S manželkou je domluva jasná a pokud bude práce, není problém. Teď prostě dám něco "levnějšího" (15k není zase tak málo) a to čekání, než ty vysněné přijdou, je přeci na všem nejhezčí. Tak si to budu užívat...

Odesláno (upraveno)

já mám pořád před očima ty Suma...

nebo teď člen Bison v jiném vlákně postoval tyto Steinharty, ovšem jsou 42 mm a netuším, jaký máš postoj k této značce

Posted Image

foto: chronoshop.cz

Upraveno uživatelem JanC
Odesláno

v diverskach zname Tutima DI 300, z druhej ruky?

- 43,5mm, 12.5mm

- WR 300M

- ak nevadi titan + siva luneta (a to asi bude)

- ETA 2836-2

alebo minulorocny, novsi model - ale tam je cena mimo Tvojho limitu.

foto: uhrbox.de, watchtime.com

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Zkusil bych doporučit masivní a bytelná Zena s kvalitní ETOU 2893. Možná by ještě nebylo od věci podívat se na ebay na nabídku Revue Thommen, ti mají obč*** také pořádné, čtvrtkilové divery. Teď jsem se díval, momentálně na ebay.de není bohužel nic.

Edit fotka Revue Thommen diver

Upraveno uživatelem Fargo
Odesláno

Díky všem za další tipy. Z těch posledních většině chybí luneta v barvě cifru, u Zen a RT se mi nelíbí korunka, navíc ty RT už jsou moc PO... Jo, a zapomněl jsem na další podmínku - NE kyklop.

Ono už asi nebude moc možností, díky za již zde uvedené. Vidím to buď na levnější variantu modrá Suma a nebo dražší modrá Mida.

Odesláno (upraveno)

Zkus Vostoky co jsou v rusky sekci. To jsi jeste nemel.

Ale měl - byla to moje první koupě tady na Chronomagu, VE K-3 Submarine (navíc nemají safír).

Hele, ty by sis měl uvědomit, že ti jsou Suma velký a já je odkoupím a začnu tunit... :D

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Hele ja se zamiloval :D Jeste jsem je nesundal z ruky a maji jedno velke plus: Jsou to druhe hodinky co se libi moji pritelkyni...

Taky si jí ukázel jen dvoje! Bejt modrý, tak už do tebe valim a přemlouvám.

Dane ty máš celkem přehled co kde za kolik - zkus se mi prosím tě po těch modrých Sumech a nebo Mido podívat, i jetých. Díky moc.

Odesláno

Hele ja se zamiloval :D Jeste jsem je nesundal z ruky a maji jedno velke plus: Jsou to druhe hodinky co se libi moji pritelkyni...

TY NEMÁŠ PŘÍTELKYNI.NEJNI TO TECHNICKY MOŽNÝ..........A TY LAZARE SE VYPRDNI NA NĚJAKEJ KRÁM ZA TYDLE PRACHY.POSLECHNI YMPOUŠE A KUP TY VELKY GEČKA,VOD JOGURTA TEN NATOSTRAP A BUDEŠ MIT SVATEJ POKOJ......STEJNĚ S TIM BUDEŠ PŘÍŠTÍ MĚSÍCE AKORÁD MLÁTIT VO FUTRA A LEŽET NA GAUČI
Odesláno

fazer: potřebuju potápky, až budu všude za pár piv vyprávět dramatickou story, jak mi při ponoru pokousal nohu žralok... ;)

Odesláno

Ja myslim, ze si tu vsichni neuvedomujeme klicovost prave nastaleho okamziku.

Ricous vynasi chronobundus na uplne novej level. Je nas tu spousta, co si kupujeme potapky, ktere uvidi tak mozna sprchac. Je tu hromada majitelu pilotek, co maji strach z letani. Chronografy vetsine z nas stopuji akorat cas do nakupu dalsich hodinek - presto je vsechni chceme.

Kdekdo tu hleda zaminky - "jake hodinky by se mi mohly hodit na dovolenou na Sri Lance," nebo "co si mam poridit k novemu autu/domu/diteti?" Ale Ricous, ktery si vybira hodinky specialne za ucelem pobytu v nemocnici - panove, kam se vsichni serem'... :)

Odesláno

Tady ty za 19 tis.

Sice jsou trochu mimo požadavky, přesto si myslím, že stojí za to.

Za 19 jsem je ještě nevystopoval... Nemáš doporučení, nebo odkaz?

Odesláno

já mám pořád před očima ty Suma...

nebo teď člen Bison v jiném vlákně postoval tyto Steinharty, ovšem jsou 42 mm a netuším, jaký máš postoj k této značce

Posted Image

foto: chronoshop.cz

Já se taky zadíval do novejch Štajnů, elegance i kvalitka odpovídající ceně. Mám je na seznamu do sbírky, cenově na chronoshopu za 9,8K korunek... Já bych volil na přechodnou dobu právě je. :smile_anim:

Odesláno

Já se taky zadíval do novejch Štajnů, elegance i kvalitka odpovídající ceně. Mám je na seznamu do sbírky, cenově na chronoshopu za 9,8K korunek... Já bych volil na přechodnou dobu právě je. :smile_anim:

Se značkou Steinhart a některými modely bych problém neměl - u těhle vintage GMT bych se obával velikosti a stříbrné lunety. Jo kdyby byly nové Tritony na tahu, tak je asi vyřešeno...
Odesláno

Se značkou Steinhart a některými modely bych problém neměl - u těhle vintage GMT bych se obával velikosti a stříbrné lunety. Jo kdyby byly nové Tritony na tahu, tak je asi vyřešeno...

Problém s velikostí máš na mysli velké, nebo moc malé na tvoje zápěstí??

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...