Chumpus Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Já vím, už tu vlákna jsou, ale nechci to znepřehledňovat novýma fotkama. Pár drobností, co jsem pochytil na fórech - podle stufflera dělá pouzdra Dirkovi nějaký jeho kamarád, který nikomu jinýmu v hodinářským byznysu nedodává. Prej to jsou vynikající pouzdra, ale to posoudit nedokážu - v ruce jsem je neměl a i kdybych měl, tak bych stejně poznal prd Ohledně debat ke strojku, opět vyjádření stufflera: It´s right that Dornblüth & Son uses the base plate of the Unitas and the wheels. All other additions are made in-house... No a čekací lhůty...kam se hrabe Stowa Kochejte se (fotky: andy tims)
obchodnik-o3 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 v jednoduchosti je krasa,s kovovym tahom su bezchybne...kolko sa caka?
Vit Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Moc pěkné, líbí se mi ta modrá, která je trochu do fialova.Kolik stojí?
Josef01 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Na jednom diskuzním serveru jsem je viděl prodávat na kůži za 3300 EUR, takže nic levného, nové budou počítám přes 4 tis. Každopáídně jsou krásné!
Fargo Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Dornblüth & Son je relativně drahý, ale nabízí spoustu muziky. Upravuje Unitas tak, že by se dalo říct, že se jedná skoro o in-house, nemluvě o celkovém, špičkovém do detailu zpracovaném provedení. Už jenom ten náramek vypadá skvěle. Na německém diskusním fóru Watch-lounge na Dornblüth & Son pějí jen samou chválu. Nedivím se. Z modelů se mi nejvíc líbí D.Dornblüth & Sohn Gorch Fock I Limited Edition. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. source http://forums.watchuseek.com/f8/dornbl%FCth-news-gorch-fock-1-special-edition-161954.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. source http://www.watchlinks.net/Dornbluth/Gorch_Fock_Kardanic_1.jpg
Jiribartl Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Úžasná jednoduchá a tím i nadčasová klasika, uvažoval bych o nich
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se