Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

JE TO SNAD JASNÝ NA PRVNÍ POHLED-B....................ty vado,dnes má svátek Gizela.Já nikdy žadnou Gizelu ani.....,ani neviděl.Znáte někdo nějakou Gizelu ??

to je jasný Gizela čepovala u nás na chatě pivo - teď už tam sedí Charlie :shuriken:
  • Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Helejte, kluci, co ten calibr B17 co v tom tika? Jsou tam nejaky zasadni modifikace, respektive je treba se toho nejak bat? Ja jsem doposud quartzar, takze s ETOU nemam osobni zkusenost.

Návštěvník YPO
Odesláno

Helejte, kluci, co ten calibr B17 co v tom tika? Jsou tam nejaky zasadni modifikace, respektive je treba se toho nejak bat? Ja jsem doposud quartzar, takze s ETOU nemam osobni zkusenost.

normální lehce vyhulená 2824 - nic co by ti utrhlo srdce štěstím :D
Odesláno (upraveno)

Velké B, jendoznačně :-) Peta-Biker pobavil - pry - B se ubiram spatnym smerem a proto se jim vyhybam :angel:

Jmenuj mi nějaký pěkný model z poslední doby, který se jim vzhledově povedl. Letošní kolekce je opravdu otřesná.

Když tady zmiňujete z čeho to vychází, tak to potom porovnávejte Planet Ocean s Heritejdžem - to je stejnej level. V těch obrovskejch hodinkách (SOH) je použit strojek eta 2824, což se dává do hodinek za 5 tisíc. Asi tak - neříkám, že v Bondovkách je zázrak, ale furt je to co-ax.

Je na zvážení, zda v cenové relace nezkusit třeba SINN, bohužel, ten si v prodejně neošaháš - ale je supr.

Dál se k tomu nebudu vyjadřovat.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Návštěvník YPO
Odesláno

Certifikovana, zdobena a tak - jak jsem psal B17 jsem mel zatim jako nejpresnejsi strojek z celkem cca 60 hodinek ;)

no vidíš - jak jsem tu už několikrát psal tak B17 byl můj první COSC strojek se 17s denní odchylkou - předpokládám, že jsem jenom neměl štěstí na kus - ha ha
Návštěvník YPO
Odesláno

Své Damasko odkaž charitě. :)

z těch už jsem si udělal popelník - horší hodinky jsem snad nikdy neměl
Odesláno (upraveno)

Tady bych, ačkoliv Omega je mému srdci o mnoho blíž než Breitling, volil "B". Ale asi jsem zblblý Spajdyho fotkama a tím, že pro mě bondovky (ač jsem je dlouhou dobu považoval za své dreamwatche) naživo byly celkem zklamání.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Bondovky nemusi padnout kazdymu do oka, design hodinek muze taky i obycejny strojek dobre prodat, breitlingy SH jsou velice pekne, hlavne modre, dobry priklad toho, ze staci mit pekny design hodinek a strojek byt velmi obycejny, ale docela spolehlivy. Omega do bondovek dala toho o neco vic nez breitling, stojek prepracovali a dali tam co-axial. aspon nejaka snaha tam o odliseni od seriovky ety byla, u breitlingu jsem teda krome napisu na rotoru a nejaky maly vybrus nenasel.

Odesláno

To je prave ono, kdyz uz dam za hodinky pres 50 taliru, tak potrebuju aby v tom i neco trochu tikalo. Zatim mirne vitezi Omega,ale kdyz se divam na fotky SOH od Spiderera, tak se to zase lame k B. Ja jsem zvedavej jak to u me dopadne.

Odesláno (upraveno)

coax vs. eta bych neřešil. Nechci se rouhat, ale zas tak velký rozdíl to není.

Tyhle diskuze bych chápal v kategorii 150k kde se dají sehnat béčka s etou 2892, ale i značky které v téhle ceně mají inhouse.

V tomhle případě to je ale v první řadě o designu a sympatiích k té či oné značce.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Měl jsem oboje a Breitlingeny po roce frčely dál, prostě jsem je nenosil. Kvalitní byly, spona byla boží.. Na jejich "historickej základ" kašlu. Stejně tak jsem si nekoupil Škodu felicii jen proto, že měla předchůdce :-/. U Bček jsem zakotvil po 5 pokusech (Shark, SOH, B-2, Avenger, Navitimer) u Navitimer Cosmonaute a jsem spokojenej. Víc nechci. Všechny byly super technicky i zpracováním, akorát mi nepřirostly k srdci.

Omegy mám naproti tomu fakt rád - parádně se nosej, fungujou, jejich tah je prostě dokonalej.

Za mě Omega.

Odesláno

Měl jsem oboje a Breitlingeny po roce frčely dál, prostě jsem je nenosil. Kvalitní byly, spona byla boží.. Na jejich "historickej základ" kašlu. Stejně tak jsem si nekoupil Škodu felicii jen proto, že měla předchůdce :-/. U Bček jsem zakotvil po 5 pokusech (Shark, SOH, B-2, Avenger, Navitimer) u Navitimer Cosmonaute a jsem spokojenej. Víc nechci. Všechny byly super technicky i zpracováním, akorát mi nepřirostly k srdci.

Omegy mám naproti tomu fakt rád - parádně se nosej, fungujou, jejich tah je prostě dokonalej.

Za mě Omega.

Nemas nejakou fotku s tema bondovkama na ruce?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...