Milis Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Je tady někdo taky vegetarián, jako já? S masem jsem skončil zejména z etickejch důvodů (sám jsem prase) a skrz cholesterol (naměřenej rekord 8,5). Takže peču řepu, vařím květák a sóju, močím hrách atd. Zatím mě to docela baví, jen se bojím, že mě brzo dojde fantasie. Na zejtra mám naložený sójový granule, že si udělám hamburgry a pozejtří budu dělat pohankovou sekanou. Co pak? Kroupy, jáhly, tempeh.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 ja som bol cca 7-8 rokov, bez nejakeho hlbsieho presvedcenia je kopec kucharok, internetovych zdrojov a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Já to vydržím bez masa tak 2 dny, pak to zaplaším smaženým sejrem s tatarkou a pak zase musím nějaké to masíčko Takže jsem vlastně off-topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 ses si jistej, ze se chces tohohle vzdat? maso ti cholesterol nezvysi. to jsou jen povery korinkozroutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 ses si jistej, ze se chces tohohle vzdat? maso ti cholesterol nezvysi. to jsou jen povery korinkozroutu Jo, v pohodě. Pytlík sójovejch nudliček mě vyjde na 17,90 a nažerem se z toho čtyři vegetariáni. Za pár desítek let můžu našetřit i na ty vaše rolády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Táta je vegetarián celej život a v pohodě. Je spoustu super receptů, který nejsou založený na náhražkách masa (sojový hamburgry), nejlepší je kouknout do orientálních kuchyní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Chcel som napisat, ze za 17.90 mam paradny stejk aj dva, ale potom som si uvedomil, ze tu nie je rec o Eurach fuf..Ale inac som mesotarian... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 já jsem Breatharián...nic to nestojí a člověk nemusí vařit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 já jsem Breatharián...nic to nestojí a člověk nemusí vařit co to je? bejvalej komunista ? zní to tak americky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 zije zo vzduchu predpokladam, pan raci byt zrejme slovak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Já jsem ultravegetarián....nejím nic co vrhá stín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 vole milisáku ti regulérně jeblo nebo co ? si pomatuju jak jsme spolu dlabali kačenu u Anči rybu taky nejíš, mořské mrchy, vejce, máslo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 vole milisáku ti regulérně jeblo nebo co ? si pomatuju jak jsme spolu dlabali kačenu u Anči rybu taky nejíš, mořské mrchy, vejce, máslo ? Já bych se o něj zas tak nebál. Ve čtvrtek je sraz, tak do něj našlapeme tatarák a bude po vegetariánství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 woe, argument cholesterolu vynech, mě naposledy náhodně naměřili 9,5... Ale játra jsou v pořádku. Od té doby jsem úspěšně absolvoval tři zabijačky, denodenní konzervace alkoholem nutností. Na cholesterol jsem dostal nějaký pilulky. Ale vzdát se masa....seš asi fakt nemocnej. I kdyby ses posral, třeba takový koleno na pivu žádnou sojou nenahradíš, šťavnatej bifťour taky granule nepřebijou a třeba rybu svatýho Petra...... no já nevím. zelenina v krajním případě jako estetický barevný doplněk stravy, ale zatláskat si tím zbytečně žaludek, ty dusičnany a podobný píčoviny, není to nezdravé? A hlavně budeš mít pořád hlad. Tak chlape, rozum do hrsti a žer normálně, jinak z toho zmagoříš. I ženský, co se staly vegetariánkami nechtěj šukat, co to udělá s chlapem, darmo pomyslet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Já jsem ultravegetarián....nejím nic co vrhá stín kur\/a tady to není lehký - dneska každýmu černochoj, homosexuáloj a vegetariánoj, jako sem já, každej v jeho vlastnim vlákně kecá vo pitchovinách. K věci, pánové, nebo se běžte vykecat na potěšilo/ nasralo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 (upraveno) gut zdroj http://www.labuznik.com/a http://www.knihyezop.sk/shop/view/1108uplne postacujua estehttp://www.toprecepty.cz/kategorie/21-bezmasa-jidla/ Upraveno 21. února 2011 uživatelem sureshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 dneska každýmu černochoj, homosexuáloj a vegetariánoj, jako sem já, hmmm... začínáš mě zajímat čím dál tím víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 (upraveno) http://bezmasa.kvalitne.cz/kucharka.htmlhttp://www.vegetarian.cz/recepty.html no pokud je to fakt nutno bez masa, tak aby člověku nechyběly chutě, je třeba experimentovat s kořením. kvůli cholesterolu vynechat smažení a radši i pečení. já coby vegáč nejvíc miloval kaše (ale to nemusí sedět každýmu, jsem holt vesnický týpek) ze směsí luštěnin a obilovin, př.:http://www.countrylife.cz/spaldoto-houbove-210-g-bio-pro-bioa polévkové směsi viz. str 5, ale místo polívek je dělat na husto (ochucovat různými octy, oleji, sojovkou, wasabi, sýry.http://www.countrylife.cz/polotovary-a-smesi?page=5 a pokud to maso můžeš: pangas na pánvi potřený pestem a křenem (netřeba víc oleje -je v pestu), zmražená zeleninová směs a na konec rozpustit olomoucký syrečky. pro chuť klidně občas i hovězí, ale místo stejka, uvařit libový přední, s nízkotučnou hořčicí a čerstvým chlebem:) doba se kazí, tak před pěti rokama se běžně daly v tesku koupit pečlivě probrané směsi klíčků, pak změnili dodavatele a ve směsích se běžně vyskytujou nenaklíčené objekty, na kterých si lehce vylámeš zuby - v tom jsou nejhorší fazole mungo. chleba namazanej tvarohem a medem s miskou klíčků v jogurtu - vegie lahoda:) Edit: k tomu šukání, prej sem coby vegáč měl sladší, tvrdí moje masojedka Upraveno 21. února 2011 uživatelem aama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Ty vole, to bude sraz...mám ti přinést vegetariánské kuchařky co mám doma...na půjčení. Nebo jeď na netu, určitě je toho spousta. Nebo mohu doporučit dietu na diabetes, kterou jedeme doma všichni. To je ďábelský...všichni hubenem a ani nevíme jak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 woe, argument cholesterolu vynech, mě naposledy náhodně naměřili 9,5... Ale játra jsou v pořádku. Od té doby jsem úspěšně absolvoval tři zabijačky, denodenní konzervace alkoholem nutností. Na cholesterol jsem dostal nějaký pilulky. Ale vzdát se masa....seš asi fakt nemocnej. I kdyby ses posral, třeba takový koleno na pivu žádnou sojou nenahradíš, šťavnatej bifťour taky granule nepřebijou a třeba rybu svatýho Petra...... no já nevím. zelenina v krajním případě jako estetický barevný doplněk stravy, ale zatláskat si tím zbytečně žaludek, ty dusičnany a podobný píčoviny, není to nezdravé? A hlavně budeš mít pořád hlad. Tak chlape, rozum do hrsti a žer normálně, jinak z toho zmagoříš. I ženský, co se staly vegetariánkami nechtěj šukat, co to udělá s chlapem, darmo pomyslet.... Furt tady zůstává ta etika, navíc co mi chybí v jídle, můžu dohnat chlastem. To Gas: Jo, ryby žeru, když vím, vodkud sou. Nebudu žrát ty chudáky, který plavou po Tescách v těch smradlavejch kádích. Na vegatariánství se dávám i přes svoje přesvědčení, že kdyby byla prasata chytřejší než my, pěstujou si teď voni nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se