Josef01 Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 V 23. 2. 2011 v 9:30, 'flashko' napsal: No pani, mi davate "kapky". Som si chcel urobit radost a kupit si nieco pekne ale vidim, ze je to zlozitejsia vec. Jasne zeby som nechcel aby padali na hodnote rychlo. A ten rozpocet 1200 eur, je momentalne uz fakt strop. Cize doporucujete dosetrit? Chcel by som nove. Ten, kto si kupoval obcas nove veci a drahsie, mozno vie o akom pocite hovorim. Ked to nove "vonia" novotou, vsetko klape ako ma a je jedno ci je to auto, motorka, hodinky, alebo bike za niekolko tisic. :-) Eskimak: Vies mi vysvetlit zakladny dovod/dovody preco pravdepodobne budem lutovat nakup quertziek neskor. Ciste sa pytam zo zvedavosti a laickej nerozumnosti. Kup si tyhle od Geryho a máš klid http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35700-tag-heuer-monaco/
obchodnik-o3 Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 V 24. 2. 2011 v 17:18, 'flashko' napsal: Tak tie Longines su moc pekne, ale viac sa mi pacia v ciernej. :-) nepozeral som to ale myslim,ze su tam aj cierne
eskimak Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 Velmi dobry tip tie Longiny, odporucam ich ist omrknut. Ale ja by som Ti odporucal este nekupovat, odloz to aspon o par tyzdnov, inak tu niekomu urobis radost pri naslednom predaji a sebe stratu.
obchodnik-o3 Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 eskimak ma pravdu,neponahlaj sa,nic ti neujde
flashko Odesláno 25. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Pozeral som to, tie Longiny maju aj v ciernom.Ok, dakujem vsetkym za rady. Pojdem to omrknut osobne a este chvilku pockam, precitam si viac toto forum a potom sa pochvalim :-)
gabriel1001 Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Flashko, nahodou som nadabil na tieto TH AQR tak sa na to pozri... vyzera to celkom dobre a aj cena je do tvojho limitu okolo 1200Eur. Je to starsi model, ale pise ze nepouzity. Velkost je tiez akurat a aj strojcek je cal.16 (t.j. ETA 7750) - vsak sa pozri sam. http://www.watchseller.com/tagheueraqch.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se