Chorche Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 zrovna jsem mu před chvílí psal, ať se teď hlavně nenechá ukecat k nějakému prodeji Sice jsem myslel Inženýry, ale i na BP by měl dávat bacha
volfda Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 zrovna jsem mu před chvílí psal, ať se teď hlavně nenechá ukecat k nějakému prodeji Sice jsem myslel Inženýry, ale i na BP by měl dávat bacha Mám je u něj už zamluvené dlouho, ale v případě, že bychom společně použili psychicko-fyzického nátlaku, pak se královsky rozdělíme, a to tak, že ty budeš mít inženýry a já BP
Kalifx Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Pafeliku tak tohle je paráda! Gratuluju a doufám, že ti chvilku vydržej.
Pafelik Odesláno 24. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2011 Nikdo nemá šanci! Tyhle dvoje hodinky si nechám a basta! Jinak bych byl pěkně blbej
Chorche Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 Mám je u něj už zamluvené dlouho, ale v případě, že bychom společně použili psychicko-fyzického nátlaku, pak se královsky rozdělíme, a to tak, že ty budeš mít inženýry a já BP No, já spíš psychického:) ... je to na mě ale už moc vysoká liga, ty Inženýry. Já bych chtěl ty jeho PAM 112, ale nechce mi je dát na splátky
volfda Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 Nikdo nemá šanci! Tyhle dvoje hodinky si nechám a basta! Jinak bych byl pěkně blbej Tuto větu si ukládám a jednou ti jí připomenu
Pafelik Odesláno 27. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Přicházím s výsledky měření přesnosti: Půl dne na winderu, půl dne na ruce. Za 24 hodin udělaly + 0,4 vteřiny. Prd se v tom vyznám, ale asi dobrý co? Hodně mě to potěšilo!
IWCmann Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Dobrý, ba co dím suprový, gratuluji ještě jednou
volfda Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Přicházím s výsledky měření přesnosti: Půl dne na winderu, půl dne na ruce. Za 24 hodin udělaly + 0,4 vteřiny. Prd se v tom vyznám, ale asi dobrý co? Hodně mě to potěšilo! Sakra, tolik? To prodej
cigi Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Tak k svetříku jsou fakt jedna báseň. A NEJEN K NĚMU, GRAATULUJU!!
Pafelik Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Tak jsem dneska při pravidelné údržbě a úpravě tahu pořídil nějaké fotky.
Pafelik Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Dneska jsem u Dušáka poptal tenhle řemen. Cena pouhých 9.936,- Čekal jsem dost, ale tohle je celkem síla... Budu doufat, že se někdy objeví na eBayi...
IWCmann Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Ten řemen k nim ale nepatří, ten je z AMG-ček. Nevím, jestli se vůbec k 3227 dělal alespoň kaučuk, myslím, že byly jen na tahu. Ale vypadaly by na něm určitě dobře.
Pafelik Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Já myslím, že ten řemen na nich taky vypadá dobře...Rád řemeny střídám a udělá to z nich úplně jiný hodinky.
IWCmann Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Vypadá perfektně. Já taky střídám tah s kaučukem. Aktuálně jsou na tahu. Mám vždy pocit jako z nových či jiných hodinek a za "trochu" menší peníz než druhý hoďky. Jinak ty ceny řemenů i kaučuků jsou fakt pekelný.
Pafelik Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Oni jsou ty hodinky na tahu určitě nejhezčí, ale mě by taky bavilo občas to prostřídat s nějakym kaučukem či kevlarem. Jak řikáš jsou z nich hned jiný hodinky...
mrakodrap Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Gratuluji a přidám foto jejich bratříčků :-)
Murphy97 Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Karle, ty jsou skvělé, opravdu nádhera!!!
mrakodrap Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Karle, ty jsou skvělé, opravdu nádhera!!! Díky moc, já zbožnuji ten stroj uvnitř. No když to dobře půjde, tak se brzy pochlubím něčím ze stejným strojem uvnitř + malá nástavba. A jak to přijde, tak budu "spokojenej chronomagor". Upraveno 3. března 2011 uživatelem mrakodrap
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se