Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:D zrovna jsem mu před chvílí psal, ať se teď hlavně nenechá ukecat k nějakému prodeji :)

Sice jsem myslel Inženýry, ale i na BP by měl dávat bacha :)

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

:D zrovna jsem mu před chvílí psal, ať se teď hlavně nenechá ukecat k nějakému prodeji :)

Sice jsem myslel Inženýry, ale i na BP by měl dávat bacha :)

Mám je u něj už zamluvené dlouho, ale v případě, že bychom společně použili psychicko-fyzického nátlaku, pak se královsky rozdělíme, a to tak, že ty budeš mít inženýry a já BP :D

Odesláno

Mám je u něj už zamluvené dlouho, ale v případě, že bychom společně použili psychicko-fyzického nátlaku, pak se královsky rozdělíme, a to tak, že ty budeš mít inženýry a já BP :D

:D

No, já spíš psychického:) ... je to na mě ale už moc vysoká liga, ty Inženýry. Já bych chtěl ty jeho PAM 112, ale nechce mi je dát na splátky :D

Odesláno

Nikdo nemá šanci! Tyhle dvoje hodinky si nechám a basta! Jinak bych byl pěkně blbej :)

Tuto větu si ukládám a jednou ti jí připomenu :cheers:

Odesláno

Přicházím s výsledky měření přesnosti:

Půl dne na winderu, půl dne na ruce. Za 24 hodin udělaly + 0,4 vteřiny.

Prd se v tom vyznám, ale asi dobrý co? Hodně mě to potěšilo!

Odesláno

Přicházím s výsledky měření přesnosti:

Půl dne na winderu, půl dne na ruce. Za 24 hodin udělaly + 0,4 vteřiny.

Prd se v tom vyznám, ale asi dobrý co? Hodně mě to potěšilo!

Sakra, tolik? To prodej :D

Odesláno

Dneska jsem u Dušáka poptal tenhle řemen. Cena pouhých 9.936,- :) Čekal jsem dost, ale tohle je celkem síla...

Budu doufat, že se někdy objeví na eBayi...

post-3231-048181200 1298920071.jpg

Odesláno

Ten řemen k nim ale nepatří, ten je z AMG-ček. Nevím, jestli se vůbec k 3227 dělal alespoň kaučuk, myslím, že byly jen na tahu. Ale vypadaly by na něm určitě dobře.

Odesláno

Já myslím, že ten řemen na nich taky vypadá dobře...Rád řemeny střídám a udělá to z nich úplně jiný hodinky.

post-3231-042603200 1298921421.jpg

post-3231-009222500 1298921483.jpg

Odesláno

Vypadá perfektně. Já taky střídám tah s kaučukem. Aktuálně jsou na tahu. Mám vždy pocit jako z nových či jiných hodinek a za "trochu" menší peníz než druhý hoďky. Jinak ty ceny řemenů i kaučuků jsou fakt pekelný. :suicide_anim:

post-1842-097830100 1298921616.jpg

post-1842-060700500 1298921634.jpg

Odesláno

Oni jsou ty hodinky na tahu určitě nejhezčí, ale mě by taky bavilo občas to prostřídat s nějakym kaučukem či kevlarem. Jak řikáš jsou z nich hned jiný hodinky...

Odesláno (upraveno)

Karle, ty jsou skvělé, opravdu nádhera!!!

:notworthy:

Díky moc, já zbožnuji ten stroj uvnitř. No když to dobře půjde, tak se brzy pochlubím něčím ze stejným strojem uvnitř + malá nástavba. A jak to přijde, tak budu "spokojenej chronomagor".

Upraveno uživatelem mrakodrap

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...