tmoris Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Pusobi to na me tak nejak zvlastne, kombinace pepsi a dssd. Remaky starych a prakticky nedostiznych hodinek se mi libi, remaky tech novych me neoslovuji a tohle je takovy nejaky ukrok stranou. Nic mi to nerika.. Par obrazku pro ty linejsi, kterym se nechce klikat na prvni odkaz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Bomba, to jde jeste o třídu víš než ty "Submarinery double red" nebo LVčka http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=15&Sel_ID=9#15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Zrovna dneska jsem na ne koukal, vypada to, ze Gunterovi dochazeji napady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Zrovna dneska jsem na ne koukal, vypada to, ze Gunterovi dochazeji napady ty mu dosly uz hodne davno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 ještě že tam nedal kroužek OCEAN OCEAN OCEAN OCEAN OCEAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 jj ty nápisy na okolo jsou děs .. to pak prodávat rovnou na matějský u stánku - aby věděli bylo jasný že se jedná o dive watch... uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 jj ty nápisy na okolo jsou děs .. to pak prodávat rovnou na matějský u stánku - aby věděli bylo jasný že se jedná o dive watch... uff mozna prestan psat slinty do vlaken a nejdriv si trosku o tom neco nastuduj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Od každého něco ... ... a něco mi to i připomíná http://www.youtube.com/watch?v=tB6x3AKjakI&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 mozna prestan psat slinty do vlaken a nejdriv si trosku o tom neco nastuduj.. tak tos mě dostal - ovšem něco tak stupidního jako "professional dive watch" tu opravdu nevidím. Jinak jsem ochoten hledat chybu u sebe, naštěstí tak moc často nemusim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveRSV Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 tak tos mě dostal - ovšem něco tak stupidního jako "professional dive watch" tu opravdu nevidím. Jinak jsem ochoten hledat chybu u sebe, naštěstí tak moc často nemusim! Legrace - 12 přspěvku a s asi z 10 jsem v "šoku". Ale pokud to vše myslíš s obrovskou nadsázkou tak beru zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Legrace - 12 přspěvku a s asi z 10 jsem v "šoku". Ale pokud to vše myslíš s obrovskou nadsázkou tak beru zpět. mezi nápisem "original gas escape valve, ring lock system" a nápisy typu "prof dive watch" je prostě naprosto fatální rozdíl. Informace na výše popsaných steinech je tak jalová, zbytečná, samoúčelná, že mi připomíná zboží prodávané na matějské pouti. Tak proč bych to tady nenapsal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 mezi nápisem "original gas escape valve, ring lock system" a nápisy typu "prof dive watch" je prostě naprosto fatální rozdíl. Informace na výše popsaných steinech je tak jalová, zbytečná, samoúčelná, že mi připomíná zboží prodávané na matějské pouti. Tak proč bych to tady nenapsal! no neviem. rolex to s tym napisom trochu tiez prehnal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveRSV Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 mezi nápisem "original gas escape valve, ring lock system" a nápisy typu "prof dive watch" je prostě naprosto fatální rozdíl. Informace na výše popsaných steinech je tak jalová, zbytečná, samoúčelná, že mi připomíná zboží prodávané na matějské pouti. Tak proč bych to tady nenapsal! Tak teď to nechápu - Špatné jsou steinhart nebo Rolex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 no neviem. rolex to s tym napisom trochu tiez prehnal.. Ono to v reálu není moc vidět, protože je to utopené pod silným safírovým sklem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Tak teď to nechápu - Špatné jsou steinhart nebo Rolex? nikdo přece nesrovnává originál (s poměrně originálním nápisem - informací technického charakteru) a s napodobeninami s nápisem "profesionální potápěčské hodinky" .. - jinými slovy akorát z toho vyplývá, že Steiny nemají blokaci kroužku ani ventil a tudíž není co lepšího napsat.. (dík za všechny reakce, už jen asi 36 a bude to..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keves Pavol Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 som rad ze som sa rozhodol pre archimede, teraz by som trpel .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 som rad ze som sa rozhodol pre archimede, teraz by som trpel .... To bylo zcela jistě správné rozhodnutí Steinhart už to fakt přehání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 To bylo zcela jistě správné rozhodnutí Steinhart už to fakt přehání. mno, tohle je jeste hybrid, ale podle informaci z WUS pripravuji jeste verzi, ktera bude kompletne kopirovat DSSD............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 mno, tohle je jeste hybrid, ale podle informaci z WUS pripravuji jeste verzi, ktera bude kompletne kopirovat DSSD............. No, tak s tím at jdou už úplně někam Já už to tady jednou psal, ale děsně mě štve, že firma, která byla schopná udělat Tritony, Aviation a třeba Military, všechno celkem fajn hodinky, se pak uchýlí k prachsprostému kopírování, čímž si totálně zkazí jméno (v očích chronomagoří společnosti). Není to dobrá cesta, kterou se ubírají. Aspoň, že u Icklerů neblbnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveRSV Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 nikdo přece nesrovnává originál (s poměrně originálním nápisem - informací technického charakteru) a s napodobeninami s nápisem "profesionální potápěčské hodinky" .. - jinými slovy akorát z toho vyplývá, že Steiny nemají blokaci kroužku ani ventil a tudíž není co lepšího napsat.. (dík za všechny reakce, už jen asi 36 a bude to..) 35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se