Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Aspoň máme druhý nápis - nahoře tenisová raketa - dole nevybírat listí z bazénu. :)

Potápěčské hodinky

dole prosím nezatloukat hřebíky

Upraveno uživatelem Rodkopf
  • Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj, jsou to prostě skvělé napodobeniny Rol.

Já to tvrdím pořád. Základem je heslo "value for money". Proč mít Rolex, když v podstatě to podobný mam od Steinhartu. Proč kupovat flígry od IWC, když je tam ETA 7750 jako v Archimédech. Proč kupovat paneraie, když je tam jen bůhvíjak potuněný Unitas. Proč si drtit peněženku Breitlingama, když je v nich jen ETA nebo ještě hůř baterka...

Jojo... "value for money"... Škodovka, Baťa, Globus...

Odesláno

milé... Podle mého názoru chce Steinhart 44kami oslovit mladé zákazníky, kteří nechtějí nosit levný šunt. Na zápěstí mladíka na pláži nebudou okouzlené slečny zkoumat nápis uvnitř ciferníku, ale celkový dojem... Stárnoucí pánové zase vědí, že jejich nepřejícní kolegové si bez brýlí nepřečtou ani titulky v novinách, a tak je jim jedno co je uvnitř hodinek, hlavně že mají skvělé parametry a vzbudí patřičnou pozornost a možná i závist. A o to tady přece jde...

Odesláno

Nezbývá než dodat - negramotní si nějakého rozdílu vůbec nevšimnou

Odesláno

Jojo... "value for money"... Škodovka, Baťa, Globus...

jediné co imho spojuje tyhle firmy je šmejd, už bych netvrdil, že levný šmejd. V prvním a druhém případě možná dokonce výrazně předražený - aspon v česku. Trochu přehánim, ale příklady imho velmi špatně zvolený. ;)

Jinak uvítal bych v tomto vlákně názor někoho, kdo steinharty forty-four opravdu má, žádný strach, možná je taky vyzkoušim... a budou to tak moje první opravdicky profesionální potápěčské hodinky :snorkle: :rolleyes:

Návštěvník ?po
Odesláno

TO: josuk

přečti si po sobě všechny příspěvky v tomhle vlákně, včetně posledního, pak si dej facku a jdi spát - bude to užitečnější:smile_anim:

Odesláno

TO: josuk

přečti si po sobě všechny příspěvky v tomhle vlákně, včetně posledního, pak si dej facku a jdi spát - bude to užitečnější:smile_anim:

Ty jsi nějak ostrý dneska. V tomhle vlákně plácají nesmysly všichni. Buď schovívavý:)

Návštěvník ?po
Odesláno

Ty jsi nějak ostrý dneska.

máš recht - sem měl k večeři kytku

Odesláno

Tak já příště za každý ironický post dám nějaký znak. Aby to bylo jasný... Anebo aspoň odkaz na mojí galerii, pak by to snad bylo taky jasný.

Tedy, josuku, nikoliv "velmi špatně zvolený příklady", nýbrž středně složitý vtip.

Návštěvník km.kmk
Odesláno

máš recht - sem měl k večeři kytku

to si dávám na záda, maj to i v náplasti...

post-959-076845500 1305221465.jpg

Návštěvník ?po
Odesláno

to si dávám na záda, maj to i v náplasti...

to znám - to jsem měl proti kouření - pálilo to na kůži jako kráva tak jsem to sroloval a vyhulil

Návštěvník km.kmk
Odesláno

to znám - to jsem měl proti kouření - pálilo to na kůži jako kráva tak jsem to sroloval a vyhulil

to se lepí na jazyk, vole...
Návštěvník ?po
Odesláno

to se lepí na jazyk, vole...

to se nevylučuje, protože sem tlustej - já si můžu vyrobit jazyk kde chci
Návštěvník km.kmk
Odesláno

to se nevylučuje, protože sem tlustej - já si můžu vyrobit jazyk kde chci

tak to potom jo, zkus ho udělat v trenkách, tam to bude asi působit nejvíc....myslím proti kouření

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...