Baker Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Fotka je super, co ji poslat do kalendare
Churchill Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Přesně tak, libová fotka, škoda aby zapadla "pouze" ve vlákně
Morax Odesláno 13. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Jen tak obývákové foto skoro po dvou letech 24/7 nošení. Vše OK, +1sec denně. Pěkný den všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
m.n. Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Já ty keramické suby snad asi taky potřebuju...
Chosef76 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 V hlavě mám nepořádek ....přemýšlím nad dalšíma "definitivníma". Do teď byla miska vah blíže na straně DJ II, ale když se dívám na Tvoje fotografie ........
Morax Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 2 roky na ně denně koukám jak jsou černý obyčejný ale tím víc definitvní
m.n. Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 V hlavě mám nepořádek ....přemýšlím nad dalšíma "definitivníma". Do teď byla miska vah blíže na straně DJ II, ale když se dívám na Tvoje fotografie ........ Máme to úplně stejně. Teď s Milgaussama jsem celkem klidný, ale stejně vím, že tu datumovku potřebuju a viděl jsem to na DJII s černým nebo modrým cifrem. Ale poslední dny, co jsou ve vlákně "Co máte právě na ruce" jedny keramiky za druhýma, do toho toto vlákno... Achjo...
pacient Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Gratuluji, skvela volba, neznam lepsi univerzaly a nedam na ne dopustit
Georf Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Rovněž se připojuji ke gratulaci, šilhám po nich, jak hladový vlk. Už bych je měl taky nejradši na ruce.....
Tomak Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Skvělé hodinky, jednoduchý nadčasový design, snad jednou i já pořídím ... Nejvíc se mi líbí, že skutečně plní úlohu definitivních. Přijde mi totiž politováníhodné když jdou "definitivní" hodinky po měsíci či dvou do prodejního vlákna (chronobundus je sviňa ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se