BEKR Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 TO JSEM NEPOCHOPIL, JAK ZAČÍNAT OD PROSTŘEDKA?
Milis Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 TO JSEM NEPOCHOPIL, JAK ZAČÍNAT OD PROSTŘEDKA? NEŘVI NA MNĚ. Začínat odprostředka je to, cos právě předved - tj. první příspěvek, totálně mimo mísu, resp. typu Plha se hlásí. Ale jinak mně to je jedno, ať se každej uvádí, čím chce. Peace.
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Můžu na to voči nechat - už aby bylo vidět finále.
Ondrej Berkus Odesláno 27. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 Teda, tady je mela, víc akce než při samotné výrobě hodinek Stále čekám až mi dorazí opískovaný základ pouzdra, do té doby na nich bohužel nevyřeším vůbec nic... Takže zatím jenom díky za trpělivost O'p'B
obchodnik-o3 Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 natahujes nas,no co uz,vydrzime
M@nas Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 přesně ! natahujes nas,no co uz,vydrzime
Ondrej Berkus Odesláno 3. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2011 Tak co, nachystaní na skládání? Já jo
Ondrej Berkus Odesláno 3. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2011 Tak se obávám, že vás nepotěším... Při skládání bylo všechno v naprostém pořádku, dokud nedošlo na ručky. Musím říct, že je to naposledy, co jsem objednával od Offrei, protože co tam pracuje za pitomce, to jsem ještě neviděl... Nejenom, že polovina věcí, co jsem objednával v balíčku ani nebyla, ale ručky mi místo 200 a 120 (správný rozměr pro 7750), poslali 180 a 115. A malé ručky? Samozřejmě taky špatný rozměr - když se člověk snaží nalisovat .20 ručky na .18 osy, tak tam sakra nebudou držet ani za boha !!! Sorry, že se tady tak vztekám, ale nesnáším, když musím za někoho dodělávat práci, za kterou je placený... O'p'B
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Tak se obávám, že vás nepotěším... Při skládání bylo všechno v naprostém pořádku, dokud nedošlo na ručky. Musím říct, že je to naposledy, co jsem objednával od Offrei, protože co tam pracuje za pitomce, to jsem ještě neviděl... Nejenom, že polovina věcí, co jsem objednával v balíčku ani nebyla, ale ručky mi místo 200 a 120 (správný rozměr pro 7750), poslali 180 a 115. A malé ručky? Samozřejmě taky špatný rozměr - když se člověk snaží nalisovat .20 ručky na .18 osy, tak tam sakra nebudou držet ani za boha !!! Sorry, že se tady tak vztekám, ale nesnáším, když musím za někoho dodělávat práci, za kterou je placený... O'p'B tak to je škoda... rozhodně to nevzdávej! já tohle vlákno objevil až teď a celý jsem si ho prošel, líbí se mi to moc
Ondrej Berkus Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 No vzdávat to nebudu, to by mě Petr asi vykostil Já s tím nějak vymetu:)
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 No vzdávat to nebudu, to by mě Petr asi vykostil Já s tím nějak vymetu:) rozhodně hele moc jsem to tu nepročítal spíš se kochal obrázky, jaký do toho přijde strojek? 7750?
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Ano prosím no a kdy prodáš něco tady ? řekl bych, že zájem by byl velký...
Ondrej Berkus Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 No zatím sotva stíhám plnit objednávky, na dělání věcí navíc, jenom tak z vlastní hlavy, moc času nezbývá. Něco se sice v dílně pomalu klube, ale to ještě potrvá...
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 No zatím sotva stíhám plnit objednávky, na dělání věcí navíc, jenom tak z vlastní hlavy, moc času nezbývá. Něco se sice v dílně pomalu klube, ale to ještě potrvá... a pak že v republice chybí práce pořád řikám, že jsou lidi, který neví kam dřív skočit... a jsou
Ondrej Berkus Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Yup, je to tak. Jsem si ale vědom toho, že jsem jeden z ne-mnoha lidí, které živí něco, co je pro ně zároveň jejich největší koníček(tvorba, ať už jsou to nože nebo hodinky), a jsem rád, že mám pořád co dělat, a přitom nemám nad sebou bosse, který by mě denně od osmi do pěti drtil do práce (i když jsem v dílně kolikrát mnohem dýl)
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Yup, je to tak. Jsem si ale vědom toho, že jsem jeden z ne-mnoha lidí, které živí něco, co je pro ně zároveň jejich největší koníček(tvorba, ať už jsou to nože nebo hodinky), a jsem rád, že mám pořád co dělat, a přitom nemám nad sebou bosse, který by mě denně od osmi do pěti drtil do práce (i když jsem v dílně kolikrát mnohem dýl) a to je nejlepší že můžeš dělat co tě baví, co tě uživí (snad dobře) a nemusíš se bát o živobytí ani se s nikým dohadovat... podle mě je tahle tvorba natolik unikátní a exkluzivní, že si zájemce najde vždy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se