Ondrej Berkus Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 No, doufejme Pokud ne, tak to se mnou nedobře dopadne
M@nas Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 to je alespoň kovbojka Kam se hrabou telenovely ... papi držím palce !!! vlastně i nám všem co vlákno čteme !
StanoBare Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Odesláno 7. května 2011 Ondřeji, mám jeden dotaz. Ak by si robil vlastné ručičky, máš nejakú ich limitnú hmotnosť? Je mi jasné, že tam nedáš "polkilové", ale len tak pre zaujímavosť, či existuje hmotnosť pri ktorej vplyv na odchýlku, záťaž na mechaniku je minimalizovaný.
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Odesláno 7. května 2011 Ondřeji, mám jeden dotaz. Ak by si robil vlastné ručičky, máš nejakú ich limitnú hmotnosť? Je mi jasné, že tam nedáš "polkilové", ale len tak pre zaujímavosť, či existuje hmotnosť pri ktorej vplyv na odchýlku, záťaž na mechaniku je minimalizovaný. jo to by mě taky zajímalo... tuhle jsem četl v diskusi o ETA Valgranges, že prý menší strojky neutáhnout vetší ručičky (v hodinkách o průměru např. 46mm) tak by mě zajímalo co je na tom pravdy
Ondrej Berkus Odesláno 7. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2011 Titan to řeší pánové normální, běžné ručky se dělají v drtivé většině z mosazi, která je těžká jako... asi takhle - při naprosto stejném rozměru ručky má ocelová cca 85% hmotnosti mosazné, a titanová cca 40% hmotnosti ocelové... Takže na seznamu věcí, ze kterých jsem při výrobě hodinek ve stresu, není zrovna hmotnost ruček nějak zvlášť vysoko A Valgranges je podle mě spíše využití módního trendu ke zvýšení výdělku. (určitě jste si všimli, že Vs strojky vycházejí 3x - 4x dráž než běžná produkce s odpovídajícími parametry)
StanoBare Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Odesláno 7. května 2011 (upraveno) to Ondřej: Díky za info. Vieš, ber to ako otázku laika, ak by som vyrábal hodinky komplet mimo mechaniky, dostal by som sa aj k tejto veci, aká hraničná hmotnosť = výber z možností materiálu...ale to už máš zmáknuté Upraveno 7. května 2011 uživatelem StanoBare
Ondrej Berkus Odesláno 8. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Tak pánové, telenovela je u konce, naši zase vyhráli Jenom jedna rychlá fotka, už toho mám dneska tak akorát Díky za kouknutí, a za vaši pozornost při tomhle mojem hraní... O'p'B
obchodnik-o3 Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 ondro parada,dotiahnute do dokonalosti
libor2002 Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 o dokonalosti neni pochyb... ale ja na ty fotce nic nevidim Budou nejake fotky od Kibiho?
Matthew Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 (upraveno) Budou nejake fotky od Kibiho? :lol2: :lol2: EDIT: to byl doufám vtip Upraveno 9. května 2011 uživatelem Matthew
Návštěvník Tada Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Paráda! Dokonce i certifikát k tomu je A já už se těším na ty ocelové
Klabrdon Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Víc fotek, víc fotek! Jinak samozřejmě klobouk dolu, jsou nádherný....
onney Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 :lol2: :lol2: EDIT: to byl doufám vtip To nějak nechápu... Proč by to měl být vtip? Zasvěť mě.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 To nějak nechápu... Proč by to měl být vtip? Zasvěť mě. Pokud budou, můžeš se na ně podívat na jeho stránkách. Ale ne tady!
Matthew Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Pokud budou, můžeš se na ně podívat na jeho stránkách. Ale ne tady! já jsem rád, že jsem mu to nemusel vysvětlovat já
Ondrej Berkus Odesláno 9. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Počkejte, aby to někdo vysvětlil i mojí maličkosti.... záleží na tom, kdo mi fotí hodinky, ve vztahu k tomu, jestli je tady můžu, nebo nemůžu ukazovat? Ptám se, abych věděl, protože bych nerad udělal nějaké faux pas, ale pokud opravdu některé fotky na tohle fórum nesmí, tak je to škoda, protože ve své blízké budoucnosti opravdu nevidím změnu fotografa. Díky předem za vysvětlení. O'p'B
onney Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 A to je právě ono. Pokud dá kibi svolení, tak v čem je problém?
Matthew Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 možná když si tam nedá vodoznak, že se hned nepozná, že jsou od něj jinak je to na BAN...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Kibiho fotky tady nebudou ani náhodou, i když dá svolení. Chtěl odsud kompletně smazat včetně všech příspěvků a fotek. Dokonce chtěl mazat fotky, které postoval někdo jiný. Nebudu se znovu dohadovat a nechávat si vyhrožovat ochranou autorských práv, právníky, apod. Ať si ty svoje poklady vystavuje jinde.
onney Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Kibiho fotky tady nebudou ani náhodou, i když dá svolení. Chtěl odsud kompletně smazat včetně všech příspěvků a fotek. Dokonce chtěl mazat fotky, které postoval někdo jiný. Nebudu se znovu dohadovat a nechávat si vyhrožovat ochranou autorských práv, právníky, apod. Ať si ty svoje poklady vystavuje jinde. OK, chápu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se