vraby Odesláno 11. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2011 jakej je tam rozdíl v ceně mezi nima? Seiko cca 9 litrů a Certina 10
spineshank Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 no pokud je to litr tak já bych šel do Certina
vraby Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Nejlepší cena na polském e-shopu.Nakupoval jste už někdo? Upřednostňujete raději Německo nebo England?
vraby Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Vypadá to zatím na Certinu,ale našel jsem ještě tyto Doxy.Co na ně říkáte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 14. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Krásné... Cena? Cena něco kolem 5litrů. ......Pánové co říkáte na ty DOXY? Myslím že tu někde proběhla debata že se to bouchá v Chině,nebo nee?
Návštěvník Snow Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Doxy se s největší pravděpodobností vyrábějí v Číně. Navíc jsou designově Speedmasterům už dost vzdálené, ne ?
vraby Odesláno 14. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Doxy se s největší pravděpodobností vyrábějí v Číně. Navíc jsou designově Speedmasterům už dost vzdálené, ne ? Máš pravdu.Hledal jsem něco v tom designu,ale nic nebo blbě hledám.Taky mě limituje cena.Líbí se mi i ty Certiny,jestli ta Doxa je China tak to nebrat.Název vlákna a kam já jsem už zabrousil nějak nejde dohromady.
spineshank Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 no popravdě se mi ani nějak moc nelíbí ty Doxy ,myslím že ty Certiny budou OK
vraby Odesláno 14. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2011 no popravdě se mi ani nějak moc nelíbí ty Doxy ,myslím že ty Certiny budou OK Jasně Certina,když já tady pořád něco hledám jak vocas a to asi jen proto že desítka za quartz se mi zdá moc.
Baker Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Predpokladam, ze tyto Seika znas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 14. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Predpokladam, ze tyto Seika znas. děkuji V. copak to je za number model? Seika jsou mraky.
Baker Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Seiko SNAA45 - CerneSeiko SNAA43 - ModreSeiko SNAA41 - Bile
vraby Odesláno 14. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Už jsem našel.Varianty Black,Blue,White.
vraby Odesláno 14. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Prohlédl jsem nějaké live foto a ty Spirity jsou fajnovější,ale i tak díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Pánové máte nějaké zkušenosti s nákupem ZDE.
vraby Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Nikdo ještě nekupoval Rzeczpospolita Polska ?
Lumpy.T Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 ne že bych polákům nevěřil, ale radši bych zkusil GB, watchopuk nebo precisiontime, nebo na Ebayi Timeparadize jinak za me spis ty Seika...
vraby Odesláno 20. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2011 ne že bych polákům nevěřil, ale radši bych zkusil GB, watchopuk nebo precisiontime, nebo na Ebayi Timeparadize Ani jeden nemá Certiny.
Gustaf Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 a co něco takového http://www.chronolux...nograph-AD230.1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se