vraby Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Zdravím Výhledově plánuji koupit do své stáje třetí hodinky.Na Omegy Speedmaster asi nikdy mít nebudu tak proto hledám něco v podobném designu.Mohu poprosit o nějaké tipy.Cena 10t. + -.První kandidát jsou Seiko SBPP 001.Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Zeppelin ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Giovany21 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Hm tak tieto SEIKA su naozaj krasne - velmi pekny dizajn Zdravím Výhledově plánuji koupit do své stáje třetí hodinky.Na Omegy Speedmaster asi nikdy mít nebudu tak proto hledám něco v podobném designu.Mohu poprosit o nějaké tipy.Cena 10t. + -.První kandidát jsou Seiko SBPP 001.Díky
eskimak Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 pekne tipy, a co tak nejaky automat? Uz som mal ruku na spusti ked som zbadal tie seika, ale tak som zistil ze je to na elektrony
vraby Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2011 pekne tipy, a co tak nejaky automat? Uz som mal ruku na spusti ked som zbadal tie seika, ale tak som zistil ze je to na elektrony quartz mi až tak nevadí,ale automat nebo řůčovka to je něco jiného,pravda.
vraby Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Nikdo nic? Tolik šmejdilů a znalců.
vraby Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Certina nebo Seiko? Zeppelin jsem vyškrtl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IntoPicture Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Mně Certiny, ale asi jiný model ... Laciná alternativa v Speedmaster designu je imho Jacques Lemans F1 na ebay, kombinací nepřeberně a ceny lidové.
obchodnik-o3 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 to seiko je sice omegovejsie ale to zaujimave svetle prevedenie certiny ma presvedcilo
vraby Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Jacques Lemans to nee a jak píše obchodník také se přikláním spíše k Certinám.Seiko už jedny doma mám a stále mě láká nějaké Švajcarsko.Nemá někdo přehled kde Certinu sehnat za slušný peníz?
vraby Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Žádný dobrý kup na Certinu? Nějaký schopný shop? Díky moc.
vraby Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Když už jsem tohle založil tak se zeptám tady.Nechce se někdo zbavit těchto Certin? Nějak mi nejde přes čumák dávat tolik za quartz i když nebude nabídka tak to stejně asi budu muset vypláznout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
obchodnik-o3 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 u nas vo firme sme nejaky cas predavali Certinu,bola to nejaka dohoda z dovozcom a nasim vedenim a ako zamestnanci sme mali zlavu 30% bez obmedzenia poctu kupenych hodin na hlavu,no to som este tuto uzasnu stranku nepoznal a tym padom si ani nic nezaopatril na rozdiel od kolegov...teraz by sa to hodilo
vraby Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2011 u nas vo firme sme nejaky cas predavali Certinu,bola to nejaka dohoda z dovozcom a nasim vedenim a ako zamestnanci sme mali zlavu 30% bez obmedzenia poctu kupenych hodin na hlavu,no to som este tuto uzasnu stranku nepoznal a tym padom si ani nic nezaopatril na rozdiel od kolegov...teraz by sa to hodilo teraz áno,ale moc jsi mi nepomohl.
vraby Odesláno 11. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Josef01 díky. ty Citizen vypadají fajn jen ta datumovka Okruh se snížil na dva kandidáty Seiko SBPP 001(psal jsem že Seiko už nechci mám Suma,ale tyhle mě berou) Certina C001.639.16.037.00. No a teď které? Mám dvoje hodinky s černým cifrem a více mě lákají proto ty Certiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martz Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Mně se líbí ty seika, ale ještě jsem se nesrovnal s tím alarmem. Jinak bych je býval už asi koupil, nedávno tu projely bazarem
spineshank Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 jakej je tam rozdíl v ceně mezi nima?
obchodnik-o3 Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 certiny,potrebujes aj nieco svetle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se