Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím

Výhledově plánuji koupit do své stáje třetí hodinky.Na Omegy Speedmaster asi nikdy mít nebudu tak proto hledám něco v podobném designu.Mohu poprosit o nějaké tipy.Cena 10t. + -.První kandidát jsou Seiko SBPP 001.Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hm tak tieto SEIKA su naozaj krasne - velmi pekny dizajn :)

Zdravím

Výhledově plánuji koupit do své stáje třetí hodinky.Na Omegy Speedmaster asi nikdy mít nebudu tak proto hledám něco v podobném designu.Mohu poprosit o nějaké tipy.Cena 10t. + -.První kandidát jsou Seiko SBPP 001.Díky

Odesláno

pekne tipy, a co tak nejaky automat? Uz som mal ruku na spusti ked som zbadal tie seika, ale tak som zistil ze je to na elektrony :sick01:

quartz mi až tak nevadí,ale automat nebo řůčovka to je něco jiného,pravda.
Odesláno

Jacques Lemans to nee a jak píše obchodník také se přikláním spíše k Certinám.Seiko už jedny doma mám a stále mě láká nějaké Švajcarsko.Nemá někdo přehled kde Certinu sehnat za slušný peníz?

Odesláno

u nas vo firme sme nejaky cas predavali Certinu,bola to nejaka dohoda z dovozcom a nasim vedenim a ako zamestnanci sme mali zlavu 30% bez obmedzenia poctu kupenych hodin na hlavu,no to som este tuto uzasnu stranku nepoznal a tym padom si ani nic nezaopatril :sad01_anim: na rozdiel od kolegov...teraz by sa to hodilo

Odesláno

u nas vo firme sme nejaky cas predavali Certinu,bola to nejaka dohoda z dovozcom a nasim vedenim a ako zamestnanci sme mali zlavu 30% bez obmedzenia poctu kupenych hodin na hlavu,no to som este tuto uzasnu stranku nepoznal a tym padom si ani nic nezaopatril :sad01_anim: na rozdiel od kolegov...teraz by sa to hodilo

teraz áno,ale moc jsi mi nepomohl.
Odesláno

Josef01 díky. ty Citizen vypadají fajn jen ta datumovka :suicide_anim:

Okruh se snížil na dva kandidáty Seiko SBPP 001(psal jsem že Seiko už nechci mám Suma,ale tyhle mě berou) Certina C001.639.16.037.00. No a teď které? Mám dvoje hodinky s černým cifrem a více mě lákají proto ty Certiny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Mně se líbí ty seika, ale ještě jsem se nesrovnal s tím alarmem. Jinak bych je býval už asi koupil, nedávno tu projely bazarem :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...