Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

ypo: Novy aqua terry za 101tis u dusaku... Srovnavat prevarenej 30let starej kalibr primu s novym kalibrem omegy s coaxialem a dvema perovniky je jak srovnavat... No proste neco co se srovnat neda :D

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

ypo: Novy aqua terry za 101tis u dusaku... Srovnavat prevarenej 30let starej kalibr primu s novym kalibrem omegy s coaxialem a dvema perovniky je jak srovnavat... No proste neco co se srovnat neda :D

tak dík - cena je tedy stejna - po sleve (omega) - a perovniky me nezjimaji jde mi o pocit --- TEN POCIT :smile_anim:

edit: MIMOCHODEM SROVNÁVÁME SROVNATELNÉ - OBOJE NOVÝ STROJ A NEVYZKOUŠENÝ STROJ - prd*ele ten ztvrdlej salam nikdy nevypadne

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník Tada
Odesláno

Me perovniky taky nezajimaj a z tech Omeg jsem mel dobry pocit :) a to je na nich vlastne vsechno spatne, maji datum, divny krokovy ustroji, jsou moc veliky...

Odesláno

Frantíku tohle přece není moc porovnatelné ne? Omega kalibr, který má miliony zákazníků a kalibr Prim, který je opravdu v naprosto jiné třídě.

Odesláno

Srovnavat prevarenej 30let starej kalibr primu s novym kalibrem omegy s coaxialem a dvema perovniky je jak srovnavat...

Jen podotknu, že vynález Co-Axiálu se datuje do roku 1970. ;)
Návštěvník Tada
Odesláno

Tak nejde o to kdy se co vymysli, ale kdy se to uspesne zavede do praxe, automatickej natah taky zname od 18.stol a uchytil se az po valce...

Odesláno (upraveno)

Díky všem kdo napsali svůj názor. Bedlivě jsem si všechny příspěvky přečetl a jsem rád, že nejsem jediný kdo si myslí, že hodinky značky Prim od Eltonu jsou předražené. Máte pravdu, že diskuze o výrobní cenně byla fakticky úplně zbytečná, ale určitě by stálo za to odborné a praktické porovnání kvality hodinek Prim (Elton) s konkurencí ve stejné cenové hladině!

Díky za fotku včetně paragonu Posted Image.

Mám v plánu jet do Nového Města nad Metují. Tak se tam přímo zeptám. Proč bych si měl koupit zrovna jejich hodinky a ne třeba Rolex Submariner na natostrapu, které se mi taky moc libí. Jsem zvědaví co mi řeknou Posted Image. Pak to sem můžu dopsat...

Upraveno uživatelem RavenPM84
Návštěvník YPO
Odesláno

Mám v plánu jed do Nového Města nad Metují. Tak se tam přímo zeptám. Proč bych si měl koupit zrovna jejich hodinky a ne třeba Rolex Submariner na natostrapu, které se mi taky moc libí. Jsem zvědaví co mi řeknou Posted Image. Pak to sem můžu dopsat...

než se jich zeptáš tak jim dej nejdřif ten jed :D
Návštěvník Tada
Odesláno

Jíá vím, co ti řeknou... Řeknou že Rolex ja masovka (což je pravda) a že Prim je na zakázku vyrobený unikát (což je taky možná pravda).

Odesláno

Jíá vím, co ti řeknou... Řeknou že Rolex ja masovka (což je pravda) a že Prim je na zakázku vyrobený unikát (což je taky možná pravda).

Jasně, já vím, že něco takového určitě řeknou. Ale za pokus to stojí a třeba to víc rozvedou..

Návštěvník Tada
Odesláno

Oni prostě míří na velice specifickou klientelu, pro kterou je hlavní mít české hodinky. Hlavní klientelu pak tvoří různé edice pro firmy (škodovka, penny market...). Já bych taky rád nosil Primky, ale tak důležité abych překousl tu vysokou cenu to není. Třeba 45tis za limitku orlíků mi přijde naprosto v pořádku, a kdyby analogicky k tomu nějaké běžné modely stály od 25tis do 39tis (v oceli), tak bych určitě nosil Primky a ne nomos.

Odesláno

Oni prostě míří na velice specifickou klientelu, pro kterou je hlavní mít české hodinky. Hlavní klientelu pak tvoří různé edice pro firmy (škodovka, penny market...). Já bych taky rád nosil Primky, ale tak důležité abych překousl tu vysokou cenu to není. Třeba 45tis za limitku orlíků mi přijde naprosto v pořádku, a kdyby analogicky k tomu nějaké běžné modely stály od 25tis do 39tis (v oceli), tak bych určitě nosil Primky a ne nomos.

Souhlasím :-). Kdybych měl kupovat Primky Diplomaty za 93000 Kč, tak se na ně vykašlu a raději si koupím ty Rolexky. 45 tisíc za limitku Orlíků mi připadá taky úplně v pořádku. A s tou cenou kolem 30 tisíc můžu jenom souhlasit Posted Image.

P.S. Ty Nomosky nevypadají špatně. Libí se mi ty s černým ciferníkem...http://www.glashuett...index.php?id=47

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...