vrcan Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Ahojte, co hovorite na toto... limitka 150 ks, ETA strojcek, made in Italy.Retail cena cca 2400 USD mal to niekto v rukach? Budem ich mat tak do tyzdna Mar? - Technical characteristics <br style="font-weight: bold;"> CASE: - AISI 316L stainless steel, with PVD treatment (black color);<br style="font-weight: bold;"> - case back screwed on the carrure, stainless steel, with gasket; reference and serial number engraved on;<br style="font-weight: bold;"> - sapphire crystal, forced mounted on the carrure with interposed gasket;<br style="font-weight: bold;"> - stainless steel cone-shaped crown, screwed type ;<br style="font-weight: bold;"> - fixing of the strap by screws and tube;<br style="font-weight: bold;"> MOVEMENT: ETA 2824, automatic, 11 1/2 lignes, 17 rubins, Incabloc antichoc, platine rodiate, ponti rodiati e decorati, monometallic balance wheel with 28.800 alternations/hour, 42 hours power reserve;<br style="font-weight: bold;"> FUNCTIONS: hours, minutes and seconds.<br style="font-weight: bold;"> DIAL: - brass, with black background, with 3 Arab numbers and luminescent indexes (Super LumiNOVA)<br style="font-weight: bold;"> - brass hands, skeletal and with Super LumiNOVA for viewing in the dark.<br style="font-weight: bold;"> STRAP: Natural leather, with KODIAK repellent treatment, with stainless steel buckle PVD treatment, with MP trademark engraved.<br style="font-weight: bold;"> WATER-RESISTANCE: 10 Atm.<br style="font-weight: bold;"> SIZES AND WEIGHT: - case diameter 44mm;<br style="font-weight: bold;"> - height 53mm;<br style="font-weight: bold;"> - width (carrube-crown) 48,5mm;<br style="font-weight: bold;"> - thickness: max 12,5mm;<br style="font-weight: bold;"> - weight 130 grams approx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 (upraveno) Řemeny má MP dobrý, ale u hodinek nějak nemůžu zkousnout ten odkaz na Panerai, včetně MP loga.Jsou to pěkný hodnky, ale jsou pěkný proto, že vypadají jako Panerai. edit: Nemyslím, že je OK odejít z firmy a začít napodobovat její produkty... Upraveno 7. března 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Souhlas s Pavlem - MP ma vynikajici remeny k OP, ale jako hodinarska znacka u me ma palec dolu - i pres slavne jmeno souvisejici s OP tohle radim na uroven vsech tech 200USD homazi.. Podle me je to jen pokus jak se znacky MP vytahnout par penez, ale za me je to spatna cesta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 ETA 2824, automatic, 11 1/2 lignes, 17 rubins - wtf?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 hej, tiez ma zarazilo ze 17 a nie 25 rubinov... MP logo nastastie nie je na ciferniku, iba na casebacku, cize nevadi ta podobnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananovec Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Za sebe to řadím do oddělení FAKE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 V 7. 3. 2011 v 10:27, 'bananovec' napsal: Za sebe to řadím do oddělení FAKE! Fejk to neni, ale vtipny jsou, to jo! A nejvtipnejsi je logo . Tohle si prece nemuze nikdo koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananovec Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Já samozřejmě vím, že to opravdový fejk není, ale tahle "inspirace" je to prostě za hranou vkusu....! Můžeme tomu říkat třeba Panerai chudých... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 skalis, no vidis, stalo sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Však za tu cenu už se pomalu dají pořídit Paneraie, sice ne nový, ale tohle je humus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 panerai ma kde kto, ale toto len niekto (blby) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 to kupujes z ebay od toho texasana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 ano, od Elliota, texas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Když jsem si tohle vlákno ráno otevřel, tak jsem viděl ne moc hezké Panerai se jménem kohosi, koho neznám. A říkal jsem si, že to je jakási divná limitka, načež vlákno zase zavřel. Teď jsem ho otevřel znovu, čtu si komentáře, co sem přibyly a vidím, že to není Panerai, ale jakýsi pokus o hodinky od jakéhosi Paciho ( není to ten Tomi Paci ze seriálu Comeback? ) Takže svůj názor na ně už asi psát nemusím, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 V 7. 3. 2011 v 13:57, 'NIGHTinGALE' napsal: Když jsem si tohle vlákno ráno otevřel, tak jsem viděl ne moc hezké Panerai se jménem kohosi, koho neznám. A říkal jsem si, že to je jakási divná limitka, načež vlákno zase zavřel. Teď jsem ho otevřel znovu, čtu si komentáře, co sem přibyly a vidím, že to není Panerai, ale jakýsi pokus o hodinky od jakéhosi Paciho ( není to ten Tomi Paci ze seriálu Comeback? ) Takže svůj názor na ně už asi psát nemusím, že? ...nemusis, vieme citat medzi riadkami ale dik za nazor btw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Paci, Paci.....o čem jsou hodinky, který evokujou dětskou říkanku. Nepáčí sa mi. Paci pryč od nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 a ja som sa bal Anonima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 V 8. 3. 2011 v 8:29, 'svijanskymaz' napsal: a ja som sa bal Anonima... S Panerai to je složité... dávno to není Italská firma, velká část původních zaměstnanců včetně vedení je v Anonimu. Tak co je tady the real thing? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 V 8. 3. 2011 v 8:29, 'svijanskymaz' napsal: a ja som sa bal Anonima... anonimo je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 ked sme pri tom, co je "real thing" tak btw mario paci je made in italy ale ok, chaba argumentacia, sam jej neverim a najma, nezalezi na tom. Napad kupit si tieto mario paci bol najma ovplyvneny zaujmom o panerai look, ale bez tej komunity, masovosti (vzdy mensej ako pri inych znackach) a humbuku okolo toho. Uvidime, aky bude finalny smer a ciel za par rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se