Přejít na obsah

Mario Paci Orologio PVD black

Doporučené příspěvky

Ahojte, co hovorite na toto...

limitka 150 ks, ETA strojcek, made in Italy.

Retail cena cca 2400 USD

mal to niekto v rukach? Budem ich mat tak do tyzdna

Mar? - Technical characteristics <br style="font-weight: bold;"> CASE: - AISI 316L stainless steel, with PVD treatment (black color);<br style="font-weight: bold;"> - case back screwed on the carrure, stainless steel, with gasket; reference and serial number engraved on;<br style="font-weight: bold;"> - sapphire crystal, forced mounted on the carrure with interposed gasket;<br style="font-weight: bold;"> - stainless steel cone-shaped crown, screwed type ;<br style="font-weight: bold;"> - fixing of the strap by screws and tube;<br style="font-weight: bold;"> MOVEMENT: ETA 2824, automatic, 11 1/2 lignes, 17 rubins, Incabloc antichoc, platine rodiate, ponti rodiati e decorati, monometallic balance wheel with 28.800 alternations/hour, 42 hours power reserve;<br style="font-weight: bold;"> FUNCTIONS: hours, minutes and seconds.<br style="font-weight: bold;"> DIAL: - brass, with black background, with 3 Arab numbers and luminescent indexes (Super LumiNOVA)<br style="font-weight: bold;"> - brass hands, skeletal and with Super LumiNOVA for viewing in the dark.<br style="font-weight: bold;"> STRAP: Natural leather, with KODIAK repellent treatment, with stainless steel buckle PVD treatment, with MP trademark engraved.<br style="font-weight: bold;"> WATER-RESISTANCE: 10 Atm.<br style="font-weight: bold;"> SIZES AND WEIGHT: - case diameter 44mm;<br style="font-weight: bold;"> - height 53mm;<br style="font-weight: bold;"> - width (carrube-crown) 48,5mm;<br style="font-weight: bold;"> - thickness: max 12,5mm;<br style="font-weight: bold;"> - weight 130 grams approx.

post-13937-072663100 1299490562.jpg

post-13937-027598400 1299490572.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řemeny má MP dobrý, ale u hodinek nějak nemůžu zkousnout ten odkaz na Panerai, včetně MP loga.

Jsou to pěkný hodnky, ale jsou pěkný proto, že vypadají jako Panerai.

edit: Nemyslím, že je OK odejít z firmy a začít napodobovat její produkty...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Když jsem si tohle vlákno ráno otevřel, tak jsem viděl ne moc hezké Panerai se jménem kohosi, koho neznám. A říkal jsem si, že to je jakási divná limitka, načež vlákno zase zavřel.

Teď jsem ho otevřel znovu, čtu si komentáře, co sem přibyly a vidím, že to není Panerai, ale jakýsi pokus o hodinky od jakéhosi Paciho ( není to ten Tomi Paci ze seriálu Comeback? :) )

Takže svůj názor na ně už asi psát nemusím, že?

Odkaz ke komentáři

V 7. 3. 2011 v 13:57, 'NIGHTinGALE' napsal:

Když jsem si tohle vlákno ráno otevřel, tak jsem viděl ne moc hezké Panerai se jménem kohosi, koho neznám. A říkal jsem si, že to je jakási divná limitka, načež vlákno zase zavřel.

Teď jsem ho otevřel znovu, čtu si komentáře, co sem přibyly a vidím, že to není Panerai, ale jakýsi pokus o hodinky od jakéhosi Paciho ( není to ten Tomi Paci ze seriálu Comeback? :) )

Takže svůj názor na ně už asi psát nemusím, že?

...nemusis, vieme citat medzi riadkami :) ale dik za nazor btw

Odkaz ke komentáři

ked sme pri tom, co je "real thing" tak btw mario paci je made in italy :)

ale ok, chaba argumentacia, sam jej neverim a najma, nezalezi na tom.

Napad kupit si tieto mario paci bol najma ovplyvneny zaujmom o panerai look, ale bez tej komunity, masovosti (vzdy mensej ako pri inych znackach) a humbuku okolo toho.

Uvidime, aky bude finalny smer a ciel :) za par rokov

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...