Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kapesní Omegy se např. na Aukru prodávají zhruba od 1000 nahoru. Tyhle jsou nejdoucí..takže při dobré vůli cena zhruba třetinová až poloviční. Pokud jsem se sekl, ať mě někdo povolanější opraví. Skutečnou cenu ovšem určí trh :)

Odesláno (upraveno)

Zkus sehnat strojek a originální ručky a nech si je. Auto si kup za něco jiného :). Jsou na ebay i lidé, kteří nefunkční strojek prodávají za 65 eur, třeba bys měl štěstí a prodal je na součástky.

edit: hrubka

Upraveno uživatelem Alina
Odesláno (upraveno)

..................a tie rúčky sú Ok, len majú odlomené konce ................. také tie krúžka

Ono je jedno, jestli jsou neoriginální, nebo ulomené.

Prostě to v očích sběratele sráží cenu.

V seriózní sbírce takovej paskvil nemá co dělat.

Ohledně strojku - pokud je zlomená setrvačka, tak je to vada dost podstatná a oprava drahá.

Pokud je setrvačka O.K. a hodinky potřebují jen vyčistit, tak je to fajn a cenu to o pár stovek zvedne.

Celkově je na tom špatné to, že je to úplně obvyklý model kapesních hodinek Omega, kterých jsou mraky a v lepším stavu, proto ta cena, za kterou by je majitel prodal, nebude nic moc. Bohužel.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Skoro to tak vypadá, že setrvačka je prasklá (na obr. směrem k 10 hod.). To je taková klasika, někdo zdědí hodinky, tak se zaregistruje na foru s tím, aby vyzvěděl info a pak zmizí. Má za to že třeba má věc za 500 tisíc a pak zjistí, že to je tak na večeři ve dvou a někdy ani to ne :)

Odesláno

A já si říkala, proč mi neodpověděl na nabídku, že si od něho koupím sklíčko....Tak to asi bude na večeři ve dvou, ale dost nóbl :(

Odesláno

Tak jsme se moc nesekli, ne? Cena kolem litru, když bude setrvačka v pořádku, tak o pár set víc.

Ale je to sranda, jak 99% lidí, co chce poradit, se během pár dnů objeví na Aukru :D

Akorát na Aukru píše, že jsou v dobrém stavu, ale tady napsal, že nejde zacvaknout zadní plášť a při okraji že jsou poškozené :) :) :)

Odesláno

TAK SOM SA S TÝM MOJÍM ODHADOM ANI VEĽMI NESEKOL .... odkaz an Aukro ...viď ... borp18 ... a to ešte nieje koniec ... ono je to tak, keď niekto vidí značku Omega tak to rúúúbe. .... a to tam ani nieje dobrá investícia !

Odesláno

Tak a teď tady budu za práskače.:crying_anim02: Teda ne že by mě to v tomto případě vadilo .:smile_anim: Já bych nepsal, ale když vy tady máte tak nádherný smajlíky.................. :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...