kubson Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Nejdříve špatná zpráva - zdržení především díky zvyšujícím se cenám ETA strojků, Archimede letos zdražuje o 6-12%. Mezi dobré zprávy patří novinky, které letos uvidíme - inovovaný model Outdoor - bude mít přepracovanou korunku, nový číselník a ručky- Arcadia 39! Menší varianta oblíbených "oblekovek" a nové varianty číselníků 42mm modelu- ještě letos přijde DeckWatch R s římskými číslicemi- poslední novinkou bude SportTaucher XL - větší potápky o průměru 44mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Až na to zdražování to nezní vůbec špatně. Zejména jsem moc zvědavý na Arcadie. Co budou obnášet ty nové varianty číselníků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 zdražování se netýká chronografú (aspoň něco). Ohledně nových ciferníků pro Archimede nemám zprávy, jen vím, že ta 39 varianta bude v černé, stříbrné a hnědé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 sport taucher má našlápnuto - jsem zvědav jak si poradí s číselníkem, respektive s celkovou proporcí = aby se nezvětšilo jenom pouzdro a nestalo se z toho obludárium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 foto? Takze na foru uz je fotka novych outdooru. Nevim, jak vam, ale me dost libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Vypadají výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Tak musím říct, že nové Outdoory vypadají perfektně, moc se mi líbí. A konečně mají rozumně umístěnou datumovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Teda musím říct, že co jsem tu fotku viděl, nemůžu je dostat z hlavy, jsou strašně hezký. Jen řeším tvar pouzdra a jak by to vypadalo s řemenem.Snad se z toho vyspím Ještě bych se zeptal Kubsona : kdy je budeš mít skladem ? Díky No, nejsou krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 budu je objednávat hned, takže až budou vyrobené, budou? tenhle typ pouzdra na řemeny myslím moc ideální není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 budu je objednávat hned, takže až budou vyrobené, budou? tenhle typ pouzdra na řemeny myslím moc ideální není Díky za rychlou odpověď. Toho se obávám, že to na řemen moc není, což je dost mínus, ale jinak jsou parádní. Tak snad až bude víc fotek, budu moudřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 uchytenie remena vyzera podobne ako u tutima di300 alebo glycine combat. tam remene nevyzeraju zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 budu je objednávat hned, takže až budou vyrobené, budou? tenhle typ pouzdra na řemeny myslím moc ideální není vypadaji opravdu zajimave, zkus pak prosim nafotit vice fotek az dorazi. ty katalogovky dokazou byt strasne matouci a prakticky znemoznuji vyber.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 kristepane, proč bílej věnec ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 kristepane, proč bílej věnec ? mě připadá že pěkně vyvažuje 9ku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 mě připadá že pěkně vyvažuje 9ku já newym no, nebylo by lepčí, kdyby tam bylo bílé číslo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 (upraveno) já se taky nějak nedokážu rozhodnout. Obecně mám raději černej věnec, ale tady mně ten bílej sedí nějak víc. Jako by tam víc "patřil". Upraveno 16. března 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 já se taky nějak nedokážu rozhodnout. Obecně mám raději černej věnec, ale tady mně ten bílej sedí nějak víc. Jako by tam víc "patřil". este kdybys to cislo dal na placato a zetlustil - tak je to ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 este kdybys to cislo dal na placato a zetlustil - tak je to ono Jak naplacato? Ty už seš jak ti klienti: "...udělejte to pěkně..." Takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 on myslel lezato alebo lezmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se