Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Posted Image

tohle snad ani netřeba komentovat

(fotku jsem zcizil zde z chronomagu, nevím čí je to výtvor ale děkuji mu tímto)

Jó, to zpracování je bezchybné!

Odesláno

suma jsou asi opravdu nejlepší volba, ale vyjdou na 13 kkč. pokud se ti líběj i monstra, tak běž klidně do monster a suma si pořídíš časem. já k sumům dospěl asi až po šestero levnějších seikách a nelituju té cesty :)

Monstry se mi líbí. Dokonce jsem našel na netu obchod, co je prodává tady u nás. Má v nabídce černou a oranžovou variantu. Problém je ale asi v mém "vkusu", protože zatímco černý mi příjdou

až zbytečně usedlý, tak u oranžových je to přesně naopak. Kdyby tady měl někdo zkušenosti se vzhledem v reálu, tak mě může klidně poučit. :) nebo jestli by se to nedalo přehodit třeba na bílej cifr....

Odesláno

Monstry se mi líbí. Dokonce jsem našel na netu obchod, co je prodává tady u nás. Má v nabídce černou a oranžovou variantu. Problém je ale asi v mém "vkusu", protože zatímco černý mi příjdou

až zbytečně usedlý, tak u oranžových je to přesně naopak. Kdyby tady měl někdo zkušenosti se vzhledem v reálu, tak mě může klidně poučit. :) nebo jestli by se to nedalo přehodit třeba na bílej cifr....

Bílý cifr mají "baby mostra". Jsou moc pěkné a na tvůj obvod zápěstí tak akorát, bych řekl. Za sebe doporučím Seika SNZF11K1, která jsou zase moje první "dospělácké" hodinky za velmi příjemnou cenu. Naživo vypadají velice atraktivně a k tvému účelu využití taky ideální.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Měl jsem Suma a jsou perfektní, přesnost automatu výtečná, zpracování super, jen nevím, jak to teď bude s dodávkami z Japonska :skull:

Odesláno

Eště ty moje začarované SRPy tu nepadly.

a ty mám já a taky maximálně spokojen...

takže abych nás shrnul, v Seiku asi chybu neuděláš, takže je to jenom na tobě, prostě si vyber model, který se ti líbí nejvíc... no a počítej s tím, že u něj asi nezůstaneš... tedy pokud nemáš v plánu podstoupit lobotomii, jako asi jedinou spolehlivou léčbu chronobacila:-)

Odesláno

Všem zúčastněným děkuji za nápady a podněty. Na lobotomii se sice nechystám, ale trochu jsem se zhrozil, když jsem si uvědomil, že z původních hodinek, teď uvažuju minimálně o třech (monstry,suma a nějaký chronografy). A ty poslední bílé (myslím, že se jim říká samurai) taky nevypadají špatně. A navíc na azwatch rozšířily nabídku.... Ach jo :crying_anim02:. Tolik krásných věcí a tak málo peněz......

Odesláno

Všem zúčastněným děkuji za nápady a podněty. Na lobotomii se sice nechystám, ale trochu jsem se zhrozil, když jsem si uvědomil, že z původních hodinek, teď uvažuju minimálně o třech (monstry,suma a nějaký chronografy). A ty poslední bílé (myslím, že se jim říká samurai) taky nevypadají špatně. A navíc na azwatch rozšířily nabídku.... Ach jo :crying_anim02:. Tolik krásných věcí a tak málo peněz......

nezoufej, však je nekupuješ na furt, ne?:-) nikdo ti nezakazuje koupit časem další:-)

Odesláno

lub má naprostou pravdu - ta cesta k lepším kukačkám je skvělá! Jinak k tričku a mikině budou monstra perfektní. Navíc se tady na fóru dost šasto prodávají. Spolehlivé hodinky za 4000Kč, to je dobré, ne?

Tady se sic často prodávají kvalitní hodinky za levno, ale pokud nemáš 50 příspěvků, tak máš smůlu. To znamená, že musíš být typ, co má potřebu komentovat kde co, aby si byl in..jinak jsi out. :)

Odesláno

Tady se sic často prodávají kvalitní hodinky za levno, ale pokud nemáš 50 příspěvků, tak máš smůlu. To znamená, že musíš být typ, co má potřebu komentovat kde co, aby si byl in..jinak jsi out. :)

To je pěkný nesmysl :sad01_anim: , stačí poslat prodávajícímu SZ a většinou se dá domluvit......
Odesláno

To je pěkný nesmysl :sad01_anim: , stačí poslat prodávajícímu SZ a většinou se dá domluvit......

Přesně tak, 50 příspěvků taky ještě nemám a nákupy už jsem udělal dva a vše proběhlo naprosto v pořádku

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...