dewarter Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Zdravim všechny přítomné na fóru. Před nedávnem se mi rozbily hodinky a tak jsem si řekl, že je načase pořídit si něco, co nejsou hodinky jen podle názvu. Zprvu jsem si chtěl koupit jen nějaký Casia nebo něco podobného. Problém byl, že jsem objevil zdejší fórum . Po měsíci nenápadného pozorování a pročítání jsem původní plán zavrhl, zvýšil rozpočet a taky nároky. Chtěl bych vyzkoušet nějakou automatiku. A ze začátku by to měly být pravděpodobně nějaké Seika. Proto se obracim na zdejší experty jestli by neměli nějakou radu.
little_w Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 se Seikem vedle neslapnes (to je neco jako boty od Aligatora). mrkni na eBay, prodejce pokemonyu nebo tak nejak, pripadne timeparadise... a cokoliv podle nalady, ceny a vkusu. rada Seiko 5 je obecne levnejsi nez Seiko (bez te petky). ja jsem zacinal se temahle a vydrazil jsem je od jednoho z uvedenych panu za nejakych 70 dolaru (to uz si taky presne nepamatuju, ale tak nejak...)
jankoxxx Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 okrem toho by som ti este odporucil sledovat predajnu sekciu. tam sa vacsinou nejake seiko povaluju.aby sme ti pomohli s vyberom, mal by si naznacit cenovy strop a popripade specifikovat nejake poziadavky.
dewarter Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Rozpočet jsem zatím stanovil na cca 7500,-. Samozřejmě jsem v případě "zakoukání se" jít i výš, ale víc jak 10 000,- by to asi nebude. I když kdo ví. Původně to taky mělo být daleko méně. Jinak co se týče vkusu tak jsem tady objevil dvoje, co se mi na pohled dost líbí, takže pokud by k něm měl někdo nějaké info nebo rady, tak uvítám. (fotky jsou odsud z fóra, tak to snad nebude vadit. Nejsem zatím tak zběhlý v označováních, tak raději to udělám takhle.) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
golem Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Ahoj pokud by jsi mnel zajem o Luminoxky tak jsem dal jedny na aukro za dobrou cenu a v dobrem stavu minimalne nosene . http://aukro.cz/luminox-navy-seals-dive-8051-swiss-made-i1507767149.html
little_w Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 dewarter: pro zacatek slusny rozpocet. vzhledem k preferovanemu stylu nemuzu doporucit nic jineho nez to, co tlacim do hlavy vsem: Seiko Landmonster (SNM035)! rozhodne neokoukany typ, do Evropy se vubec nedodava, takze to nebude mit kazdej (dokonce ani kazdej z chronomagu ne)!
lub Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Evropy se vubec nedodava, takze to nebude mit kazdej (dokonce ani kazdej z chronomagu ne)! to je super, že to tady tlačíš všem, ještě ke všemu nováčkovi - s dovětkem, že je tady vlastně nemáš šanci sehnat (krom prodejního vlákna). hodinky jsou to pěkný, o tom žádná. dají se koupit tam u vás? pokud by to šlo, tak si snad jedny objednám.
Gustaf Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 (upraveno) nebo zkusit nějaký Orienty....třeba tyhle ty Landmonstra jsou výborný, ale zase pozor na ně...maj průměr 46 mm tuším pěkný kousek železa, který není na malou tlapku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. března 2011 uživatelem Gustaf
little_w Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 (upraveno) to je super, že to tady tlačíš všem, ještě ke všemu nováčkovi - s dovětkem, že je tady vlastně nemáš šanci sehnat (krom prodejního vlákna). hodinky jsou to pěkný, o tom žádná. dají se koupit tam u vás? pokud by to šlo, tak si snad jedny objednám. svet je globalni vesnice, lube. "u nas" se koupit nedaji, Seiko si to celkem hlida, ale daji se jeste porad koupit na americkem eBayi a dodat na americkou adresu. ja jsem jich koupil / zprostredkoval uz myslim 5... jenom me potom vzdycky hrozne mrzi, kdyz to dotycny posle dal. ja s tim mam celkem... no, ne praci, ale musim to zaridit. takze to beru skoro osobne kdyz tak SZ edit: Gustaf: no, ta moje tlapka na fotce neni zrovna z nejvetsich. mam 17.5 - 18cm zapesti. a jde to, ne? nepripadam si pretizenej, ani se neprevazuji na levou stranu ale jinak souhlas. je to impozantni kus zeleza. Upraveno 16. března 2011 uživatelem little_w
dewarter Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Děkuji všem moc za typy a návrhy. Jen se chci zeptat jak je to s výdrží automatu. Já totiž s hodinkami žiji skoro non-stop, takže mě zajímá, jestli strojku nevadí, kdybych s hodinkami třeba spal. A jak je to třeba s vodotěsností při normálním plavání v bazénu? A když už tady byla zmínka o různých nákupních zdrojích, jde některé z těch dvou, co jsem postoval na obrázcích sehnat třeba normálně u nás nebo v americe?
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 (upraveno) Děkuji všem moc za typy a návrhy. Jen se chci zeptat jak je to s výdrží automatu. Já totiž s hodinkami žiji skoro non-stop, takže mě zajímá, jestli strojku nevadí, kdybych s hodinkami třeba spal. A jak je to třeba s vodotěsností při normálním plavání v bazénu? A když už tady byla zmínka o různých nákupních zdrojích, jde některé z těch dvou, co jsem postoval na obrázcích sehnat třeba normálně u nás nebo v americe? když to tady shrnu, tak si kup tyhle seiko, mají stroj 6R15 s 50 hodinovou rezervou, 200m vodotěsnost a do deseti tisíc je to od seika asi to nejlepší co můžeš získat --- a spát s nima můžeš, proč bys nemohl? dají se koupit http://www.higuchi-i...om/index-e.html nebo http://www.seiyajapan.com/ s nákupem ti zcela jistě nekdo pomůže, pokud to nezvládneš sám Upraveno 16. března 2011 uživatelem YPO
bandicoot Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 golem: vrať se na aukro, tady to nemá co dělat.
dewarter Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 když to tady shrnu, tak si kup tyhle seiko, mají stroj 6R15 s 50 hodinovou rezervou, 200m vodotěsnost a do deseti tisíc je to od seika asi to nejlepší co můžeš získat --- a spát s nima můžeš, proč bys nemohl? dají se koupit http://www.higuchi-i...om/index-e.html nebo http://www.seiyajapan.com/ s nákupem ti zcela jistě nekdo pomůže, pokud to nezvládneš sám Koukal jsem na ty stránky a trochu to překonává rozpočet. Ale třeba se to rozleží v hlavě a přitlačim na pilu. A nevíš jestli posílají do ČR? Sice by asi nebyl problém si to nechat poslat do USA, ale přímo by to bylo daleko schůdnější. Jinak jsem zrovna po těhlech pokukoval už dřív, ale měl jsem za to, že mimo Japonsko je téměř nemožný je nějak získat. A ještě, když jsi tak "sečtělý" , nevíš co jsou za typ ty s bílým cifrem, případně kde se dají sehnat?
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 (upraveno) Koukal jsem na ty stránky a trochu to překonává rozpočet. Ale třeba se to rozleží v hlavě a přitlačim na pilu. A nevíš jestli posílají do ČR? Sice by asi nebyl problém si to nechat poslat do USA, ale přímo by to bylo daleko schůdnější. Jinak jsem zrovna po těhlech pokukoval už dřív, ale měl jsem za to, že mimo Japonsko je téměř nemožný je nějak získat. A ještě, když jsi tak "sečtělý" , nevíš co jsou za typ ty s bílým cifrem, případně kde se dají sehnat? jo jo já jsem hodně sečtělý - ty bílé se jistojistě dají sehnat na americké ebay (+ pro tebe) a oba mnou zmiňovaní prodejci také jistojistě do česka posílají každopádně v těch světlých je jiný stroj (horší nebo radši jenom jiný ) Upraveno 16. března 2011 uživatelem YPO
unbeliveable Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Pokud máš rozpočet do 10k tak, v seiku bych za ty penize šel do Seiko Sumo, kvalitou zpracování se vyrovnají švýcarům v 4násobné ceně. Jinak by to chtělo alespoň přibližně napsat k jaké příležitosti ty hodinky chceš. K jakému outfitu je chceš nosit,jak máš velké zápěstí a alepoň přibližně, co se ti líbí.
dewarter Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Pokud máš rozpočet do 10k tak, v seiku bych za ty penize šel do Seiko Sumo, kvalitou zpracování se vyrovnají švýcarům v 4násobné ceně. Jinak by to chtělo alespoň přibližně napsat k jaké příležitosti ty hodinky chceš. K jakému outfitu je chceš nosit,jak máš velké zápěstí a alepoň přibližně, co se ti líbí. Tak původně byl rozpočet 7 500,- , ale s těma 10k bych se asi taky nějak srovnal. Jinak jestli se zápěstí myslí obvod, tak mám 17 cm a nosil bych je normálně k rifím,tričko,mikina.... Jinak se mi líbí styl právě jako třeba Seiko monster a tak podobně......
vraby Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Vem rovnou Seiko Sumo jestli jsi ochotný dát desítku..Začínal jsem s hodinkami za 4-5tis.ty se u mě moc neohřály,ale Suma mám pořád a jen tak z domu asi nepůjdou. Seiko SBCD001 (BLACK) Seiko SBDC003 (BLUE) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
unbeliveable Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 tohle snad ani netřeba komentovat (fotku jsem zcizil zde z chronomagu, nevím čí je to výtvor ale děkuji mu tímto)
lub Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 suma jsou asi opravdu nejlepší volba, ale vyjdou na 13 kkč. pokud se ti líběj i monstra, tak běž klidně do monster a suma si pořídíš časem. já k sumům dospěl asi až po šestero levnějších seikách a nelituju té cesty
onney Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 lub má naprostou pravdu - ta cesta k lepším kukačkám je skvělá! Jinak k tričku a mikině budou monstra perfektní. Navíc se tady na fóru dost šasto prodávají. Spolehlivé hodinky za 4000Kč, to je dobré, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se