Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluji ke krásnému kousku. A fotky jsou taky fajn. Spojení Jazzmasteru a klavíru je dokonalé. Pokud se ti bude chtít, udělej foto i na ruce.

Odesláno (upraveno)

No jestli budu mít čas hodím nějaké lepší foto s lepší expozicí.

Jinak hodinky koupeny jak jinak z ebay od Timeparadise cena cca 16 tis. včetně DPH. Bohužel mi je celníci odchytli takže jsem zaplatil ještě DPH. Co mne překvapilo je český návod.

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno

Gratuluji, nádhernééé... pohled na ně ve mě neustále vyvolává souboj s myšlenkou jít do nich na úkor mých viewmatiků, od kterých se ale bohužel zatím nemůžu nějak odloučit :unsure: . A mít obojí mě přijde na hodinky z jednoho ranku zase jako rozežranost :) .

Odesláno
  V 20. 3. 2011 v 16:50, 'miris' napsal:

Gratuluji, nádhernééé... pohled na ně ve mě neustále vyvolává souboj s myšlenkou jít do nich na úkor mých viewmatiků, od kterých se ale bohužel zatím nemůžu nějak odloučit :unsure: . A mít obojí mě přijde na hodinky z jednoho ranku zase jako rozežranost :) .

Mne přijdou tyhle chronography jako dokonale vyvážení elegantního, ale zároveň sportovního vzhledu. Přijde mi že se hodí ke všemu co nosím .... tj. jak jeansy tak obleky. O těch co máš uvažuji jako o dárku ktátovým 60sátinám. Nebo jsem viděl pak ještě podobné s hladkým ciferníkem. Ale chtěl bych je vidět na živo aby nebyly moc těžké.

Odesláno
  V 20. 3. 2011 v 17:15, 'VasekN' napsal:

Mne přijdou tyhle chronography jako dokonale vyvážení elegantního, ale zároveň sportovního vzhledu. Přijde mi že se hodí ke všemu co nosím ....

...právě proto mě tak dráždí :rolleyes:

Odesláno

pekne gratulujem... jedine ma zaujima ako sa ti paci ten remen resp farba? mam ten isty model len s motylovou sponou. a planujem ho vymenit ale netusim za aky, ale zvazujem nejaky cierny :(

Odesláno
  V 20. 3. 2011 v 19:18, 'johanko' napsal:

pekne gratulujem... jedine ma zaujima ako sa ti paci ten remen resp farba? mam ten isty model len s motylovou sponou. a planujem ho vymenit ale netusim za aky, ale zvazujem nejaky cierny :(

Tak zrovna barva mi přijde OK on ve skutečnosti je hodně tmavej takže vypadá spíš jak černej. Přesto se ale k hodinkám podle mne nehodí a to proto, že je na tlouštku tohodle pouzdra moc tenkej a hodinky díky tomu i trochu hůř sedí takže řemen rozhodně vyměním. Já si nechám asi něco ušít od Šímy :-)

Odesláno
  V 20. 3. 2011 v 19:06, 'Alina' napsal:

Asi nehrajeě ve Varech v orchestru, vidím Audi a Hamilton :). To pouzdro je dost vysoké, jak to sedí na ruce?

Na violoncello hraju jen pro zábavu v orchestru jsem hrál akorát v takovém tom dětském :-) Jinak sedí docela dobře ale chce to masivnější řemen pak budou sedět líp.

Odesláno
  V 20. 3. 2011 v 19:36, 'VasekN' napsal:

Tak zrovna barva mi přijde OK on ve skutečnosti je hodně tmavej takže vypadá spíš jak černej. Přesto se ale k hodinkám podle mne nehodí a to proto, že je na tlouštku tohodle pouzdra moc tenkej a hodinky díky tomu i trochu hůř sedí takže řemen rozhodně vyměním. Já si nechám asi něco ušít od Šímy :-)

mne uz pomaly ta farba bledne, vobec som ten remen nesetril ( sprcha, more)... Sak maju sluzit a nie ja im :) Ja zatial kukam vsade ci ma nejaky remen zaujme ale tiez to vidim ze dopadnem tak ze si budem musiet nieco dat usit. Ono ale tie hodinky si to urcite zasluzia :) Prosim nezaabudni odfotit ked budu mat novy šat... diky a uži si ich, su to fakt super "univezalne" hodky....

Odesláno (upraveno)
  V 20. 3. 2011 v 19:47, 'johanko' napsal:

mne uz pomaly ta farba bledne, vobec som ten remen nesetril ( sprcha, more)... Sak maju sluzit a nie ja im :) Ja zatial kukam vsade ci ma nejaky remen zaujme ale tiez to vidim ze dopadnem tak ze si budem musiet nieco dat usit. Ono ale tie hodinky si to urcite zasluzia :) Prosim nezaabudni odfotit ked budu mat novy šat... diky a uži si ich, su to fakt super "univezalne" hodky....

Tak to já je mám jen na běžný nošení, na kolo a lyže beru testr a do moře Suunto D4. Trochu ten řemínek obnosim a jakmile začne blednout nechám si něco ušít. Je zvláštní jak se móda a design posunujou ještě před pár lety byly černá a hnědá zakázaná kombinace a dnes je to poměrně běžná záležitost.

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno
  V 20. 3. 2011 v 19:47, 'johanko' napsal:

Jinak pokud se s tím sprchuješ plaveš a tak tak by možná byl lepší kovový tah. Kůže tohle prostě dlouhodobě nedá a třeba mít nějaký pěkný ušitý řemen tak ho zbytečně brzo zničíš.

Odesláno
  V 21. 3. 2011 v 7:16, 'VasekN' napsal:

Jinak pokud se s tím sprchuješ plaveš a tak tak by možná byl lepší kovový tah. Kůže tohle prostě dlouhodobě nedá a třeba mít nějaký pěkný ušitý řemen tak ho zbytečně brzo zničíš.

No ono zas ked sa da, tak ich dam dole... A tah nepripada v uvahu, mne to proste nesedi a nerobi mi to dobre:( musim sa nad zivotospravou zamysliet :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...