Tommy_PP Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Veľká elegancia, gratulujem k novému kúsku!
Potkan Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Decentní, krásné a univerzální. Gratuluji. Nejvíce se hodí k tomu pianu, to je super fotka!
VasekN Odesláno 22. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Jsem rád, že jsi se nechal zlákat k těmto skvělým hodinkám. Gratulace!!!! Já jsem taky rád, jsou fakt úžasný. Ve skutečnosti se mi líbí ještě víc než na fotkách :-) Za ty peníze je to fakt slušný.
a&k Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 krasne. moj styl. gratulujem. nech sluzia.
leon Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Gratujuji ke skvělé volbě.Tady se prostě snoubí sportovní duch s elegancí.Nemají chybu a na rozdíl od jiných členů,kteří vpředešlých vláknech o Jazzmastrech kritizovali datové okno,tak mě se líbí i toto.
VasekN Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Gratujuji ke skvělé volbě.Tady se prostě snoubí sportovní duch s elegancí.Nemají chybu a na rozdíl od jiných členů,kteří v předešlých vláknech o Jazzmastrech kritizovali datové okno,tak mě se líbí i toto. Já jsem věděl do čeho jdu a s datem nemám problém, naopak to považuju za ideálně poskládané vzhledem k celkovému rozvržení ciferníku.
leon Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Já jsem věděl do čeho jdu a s datem nemám problém, naopak to považuju za ideálně poskládané vzhledem k celkovému rozvržení ciferníku. Jednoznačný souhlas.
pete Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Já jsem věděl do čeho jdu a s datem nemám problém, naopak to považuju za ideálně poskládané vzhledem k celkovému rozvržení ciferníku. Souhlasím, někdo taky vyčítá tu mrňavou vteřinovku, ale "naživo" působí decentně a jako vy tam ani nebyla...jsou to koumáci...
lukin_ova Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Moc krásné. Přiznám se, že uvažuji do budoucna přikoupit nějaké oblekovky a tyhle mne opravdu oslovily.
VasekN Odesláno 24. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Moc krásné. Přiznám se, že uvažuji do budoucna přikoupit nějaké oblekovky a tyhle mne opravdu oslovily. Pro inspiraci pak přihodím nějaké foto v obleku, sedí to perfektně :-)
pete Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Pro inspiraci pak přihodím nějaké foto v obleku, sedí to perfektně :-) S tím souhlasím. Já je mám jako oblekovky
marc Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 za mě gratulace, sportovně elegantní styl je mi také blízký...
Rudykopalsson Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 krásný hodinky a nádherný tématický fotky:-) gratuluju
PavelBr Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Masivní, nádherné ... já se zamiloval do Jazzmaster Maestro ...
lastam Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 što eto? jen aby nám východní uživatel nenasral banánovníky...
Quido Morava Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Pro inspiraci pak přihodím nějaké foto v obleku, sedí to perfektně :-) fakt pěkně stylizované fotky... a hořím nedočkavostí na ty fotky v obleku!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se