Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem rád, že jsi se nechal zlákat k těmto skvělým hodinkám. Gratulace!!!!

Já jsem taky rád, jsou fakt úžasný. Ve skutečnosti se mi líbí ještě víc než na fotkách :-) Za ty peníze je to fakt slušný.

Odesláno

krasne. moj styl. gratulujem. nech sluzia.

Odesláno

Gratujuji ke skvělé volbě.Tady se prostě snoubí sportovní duch s elegancí.Nemají chybu a na rozdíl od jiných členů,kteří v

předešlých vláknech o Jazzmastrech kritizovali datové okno,tak mě se líbí i toto. :notworthy:

Odesláno

Gratujuji ke skvělé volbě.Tady se prostě snoubí sportovní duch s elegancí.Nemají chybu a na rozdíl od jiných členů,kteří v

předešlých vláknech o Jazzmastrech kritizovali datové okno,tak mě se líbí i toto. :notworthy:

Já jsem věděl do čeho jdu a s datem nemám problém, naopak to považuju za ideálně poskládané vzhledem k celkovému rozvržení ciferníku.

Odesláno

Já jsem věděl do čeho jdu a s datem nemám problém, naopak to považuju za ideálně poskládané vzhledem k celkovému rozvržení ciferníku.

Jednoznačný souhlas.
Odesláno

Souhlasím, někdo taky vyčítá tu mrňavou vteřinovku, ale "naživo" působí decentně a jako vy tam ani nebyla...jsou to koumáci...
Odesláno

Moc krásné. Přiznám se, že uvažuji do budoucna přikoupit nějaké oblekovky a tyhle mne opravdu oslovily.

Pro inspiraci pak přihodím nějaké foto v obleku, sedí to perfektně :-)

Odesláno

za mě gratulace, sportovně elegantní styl je mi také blízký...

• po měsíci...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...