enslow Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 po dlhej dobe som sa opat rozhodol vratit k drahym hodinkam..po spatnom sledovani predajneho fora som narazil na tieto B podla mojho nazoru jedny z najkrajsich B vobec...po nejakych vymenenych postach a mailoch som vyrazil do brna na stretnutie.popravde s fotiek som nemal dobry dojem..ani rozmer cez 40mm mi nesiel do hlavy.ale ked som ich pri kave s tunajsim clenom rozbalil bol som velmi milo prekvapeny,hodinky vyzerali nazivo tisickrat lepsie ako na fotkach a na ruke vyzeraju naozaj impozantne a velmi honosne.kazdopadne nenapadne hodinky to nie su...
Donuts Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Existujou nejake hnusnejsi Breitlingy?
911 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Existujou nejake hnusnejsi Breitlingy? jo
onney Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Tak každý má nějaký vkus. Pokud se majiteli líbí, tak nezbývá než popřát, aby dělaly radost.
sibirnaya Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 me se libej, uvazoval sem o nich, takze gratuluju
African Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Gratulace" jako, že bicolory nemusím, tak tento model je super"
Chorche Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Tyhle Breitlingy v bicoloru vypadají na fotkách příšerně a kolotočově, ale naživo jsem byl příjemně překvapen, nosil je jeden můj nadřízený a vypadaly velmi dobře. Za mě určitě gratulace!
gougy Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Já jsem známý zastánce bikoloru (a když by žena byla bi, tak taky nebudu řvát smutkem...) a také gratuluji k prima kouskům
shore Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Já jsem známý zastánce bikoloru (a když by žena byla bi, tak taky nebudu řvát smutkem...) a také gratuluji k prima kouskům
sta Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 gratuluju, jeste sem hod fotku na ruce
enslow Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2011 pridavam foto na ruke..inak vyssie som spominal ze na fotkach nevyzeraju moc dobre..ale na zivo su super a je videt ze je to kus hodiniek...
bandicoot Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 (upraveno) som spominal ze na fotkach nevyzeraju moc dobre Sorry, to ale není hodinkama. Jsou tak krásně barevný a plastický, že by to jen chtělo jiný fotky edit: gratuluju, crosswindů tu moc není, tady frčí spíš řada Aeromarine Upraveno 21. března 2011 uživatelem bandicoot
Murphy97 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Gratuluji k novým hodinkám.Zároveň sorry za to, že jsem tak osobní, ale pokud nemáš na pravé ruce kerku, začal bych uvažovat o tom, nosit je právě tam. Tahle kombinace už je přeci jen trochu moc
Alina Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Zrovna si říkám, jestli ses před focením hrabal v motoru svého letadla...souhlasím s Murphy97, dost se to tříská.
tc95 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Zrovna si říkám, jestli ses před focením hrabal v motoru svého letadla...souhlasím s Murphy97, dost se to tříská. myslim,ze je to kerka.............estete:)
Alina Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 To bylo něco jako humor, ale díky, že jsem ujištěna o svém estetickém cítění.BTW čeština přechyluje, možná bych tedy byla estétka
flagolo Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Gratuluji k novým hodinkám. Zároveň sorry za to, že jsem tak osobní, ale pokud nemáš na pravé ruce kerku, začal bych uvažovat o tom, nosit je právě tam. Tahle kombinace už je přeci jen trochu moc Naopak, na multicolorovou ruku se tyhle bicolory celkem hodí
obchodnik-o3 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 tak nech ti sluzia k tvojej spokojnosti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se