Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

po dlhej dobe som sa opat rozhodol vratit k drahym hodinkam..po spatnom sledovani predajneho fora som narazil na tieto B podla mojho nazoru jedny z najkrajsich B vobec...po nejakych vymenenych postach a mailoch som vyrazil do brna na stretnutie.popravde s fotiek som nemal dobry dojem..ani rozmer cez 40mm mi nesiel do hlavy.ale ked som ich pri kave s tunajsim clenom rozbalil bol som velmi milo prekvapeny,hodinky vyzerali nazivo tisickrat lepsie ako na fotkach a na ruke vyzeraju naozaj impozantne a velmi honosne.kazdopadne nenapadne hodinky to nie su...

post-13608-050587100 1300693121.jpg

post-13608-014929100 1300693130.jpg

post-13608-045972300 1300693138.jpg

post-13608-016105300 1300693149.jpg

Odesláno

Tyhle Breitlingy v bicoloru vypadají na fotkách příšerně a kolotočově, ale naživo jsem byl příjemně překvapen, nosil je jeden můj nadřízený a vypadaly velmi dobře. Za mě určitě gratulace!

Odesláno

Já jsem známý zastánce bikoloru (a když by žena byla bi, tak taky nebudu řvát smutkem...) a také gratuluji k prima kouskům :smile_anim:

:thumbsup_anim: :clap:

Odesláno (upraveno)

som spominal ze na fotkach nevyzeraju moc dobre

Sorry, to ale není hodinkama. Jsou tak krásně barevný a plastický, že by to jen chtělo jiný fotky :D

edit: gratuluju, crosswindů tu moc není, tady frčí spíš řada Aeromarine

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Gratuluji k novým hodinkám.

Zároveň sorry za to, že jsem tak osobní, ale pokud nemáš na pravé ruce kerku, začal bych uvažovat o tom, nosit je právě tam.

Tahle kombinace už je přeci jen trochu moc :sad01_anim:

Odesláno

Zrovna si říkám, jestli ses před focením hrabal v motoru svého letadla...souhlasím s Murphy97, dost se to tříská.

myslim,ze je to kerka.............estete:)

Odesláno

To bylo něco jako humor, ale díky, že jsem ujištěna o svém estetickém cítění.BTW čeština přechyluje, možná bych tedy byla estétka :)

Odesláno

Gratuluji k novým hodinkám.

Zároveň sorry za to, že jsem tak osobní, ale pokud nemáš na pravé ruce kerku, začal bych uvažovat o tom, nosit je právě tam.

Tahle kombinace už je přeci jen trochu moc :sad01_anim:

Naopak, na multicolorovou ruku se tyhle bicolory celkem hodí :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...