Milis Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 A jaké byly ty další důvody? On mě kdysi dávno navočkoval Alda, kdyby to nebylo, tak si toho třeba nevšimnu - ale další důvod byla ta díra veprostřed, jakoby vyseknutá tupým průbojníkem a zalitá barvou, prostě v ciferníku není přesně vohraničená díra ale důlek se stejkající barvou. Pak mně nesedlo štelování - když vyšroubuješ korunku, máš v ruce něco prapodivně gumovýho, ručičky se vrdlaj tak debilně, že je nejseš schopnej posadit na index. Zkrátka, jak jsem nikdy předtím neměl Rolex, a dostalo se mně do rukou tohle, tak bych klidně vodpřísáh, že je to fejk. Ale říkám, tak to prostě asi je a nikdo jinej to tak vidět nemusí a třeba další to vidět nechce, to je fuk. Takže celkově mě osobně nesedla taková jakoby arogance né těch hodinek, ale výrobce - nešáhne na to lidská ruka, naseká se toho statisíce za rok a je to ostentativně drahý. Z celejch těch hodinek jsem necejtil hodinařinu, ale jen dobře vymyšlenej byznys, na kterej se prostě nadšeně skáče. To není nic proti ničemu, já nejsem žádnej proletář ale ve srovnání třeba s těma mejma Zenith Defy je to něco na úplně druhý straně. A to je právě třeba ten důvod, proč se mně po nich stejská. Překous bych ten ciferník, překous bych gumový ručičky, ale nepřekousnu rejhy v zářezech lunety, to snad nemůže bejt problém nabrousit tu blbost, co to reje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Důlek je prostě zaoblen dovnitř, náhodou je to docela fajn Moc to zkoumáš, takže jestli se ti stýská tak je kup a raduj se z nich a máš vybavené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) On mě kdysi dávno navočkoval Alda, kdyby to nebylo, tak si toho třeba nevšimnu - ale další důvod byla ta díra veprostřed, jakoby vyseknutá tupým průbojníkem a zalitá barvou, prostě v ciferníku není přesně vohraničená díra ale důlek se stejkající barvou. Pak mně nesedlo štelování - když vyšroubuješ korunku, máš v ruce něco prapodivně gumovýho, ručičky se vrdlaj tak debilně, že je nejseš schopnej posadit na index. Zkrátka, jak jsem nikdy předtím neměl Rolex, a dostalo se mně do rukou tohle, tak bych klidně vodpřísáh, že je to fejk. Ale říkám, tak to prostě asi je a nikdo jinej to tak vidět nemusí a třeba další to vidět nechce, to je fuk. Takže celkově mě osobně nesedla taková jakoby arogance né těch hodinek, ale výrobce - nešáhne na to lidská ruka, naseká se toho statisíce za rok a je to ostentativně drahý. Z celejch těch hodinek jsem necejtil hodinařinu, ale jen dobře vymyšlenej byznys, na kterej se prostě nadšeně skáče. To není nic proti ničemu, já nejsem žádnej proletář ale ve srovnání třeba s těma mejma Zenith Defy je to něco na úplně druhý straně. A to je právě třeba ten důvod, proč se mně po nich stejská. Překous bych ten ciferník, překous bych gumový ručičky, ale nepřekousnu rejhy v zářezech lunety, to snad nemůže bejt problém nabrousit tu blbost, co to reje. Díky za relevantní postřehy. V momentálním poblouznění fóra touto značkou se člověk nechá snadno okouzlit a přečte si jen pozitivní reakce. I když musím přiznat, že jsem byl vždy fascinován onou pověstnou bytelností hodinek. Přikládám rozborku ROLEX stroje. Drobné neduhy, o kterých je zde řeč, jsou prostě daní za masovost celé produkce. Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 To je ono, ten zářez u Subu je v oblouku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Teda nechci tady kalit vodu, ale čím větší je tady horečka po Roládách a čím více různých informací se tady objevuje, tím méně mě ty hoďky táhnou. Asi jsem do nich nějak nedorostl. Teda Daytony se mi dlouhodobě líbí, abych nekřivdil těm Roládám úplně všem :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 na GMT nic takového nemám a neviděl jsem to jinde než u new subu, asi na začátku prodeje velká poptávka a občas jim něco uletělo, u poslední kusů jsem nic podobného neviděl, což neznamená, že si to neměli lépe pohlídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 To je ono, ten zářez u Subu je v oblouku. Jojo, to je vono. Zas na druhou stranu, jak to tady ctu, tak to bude nejdyl po peti letech vyhodnoceno jako Rolex anomalie a ty hodky budou trikrat drazsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Jojo, to je vono. Zas na druhou stranu, jak to tady ctu, tak to bude nejdyl po peti letech vyhodnoceno jako Rolex anomalie a ty hodky budou trikrat drazsi. No vidíš! Tys na to kápl! Pozitivně myslet třeba, pozitivně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Teď jsem to všechno kontroloval lupou a nic .... asi mám nějakou standardní produkci, nic extra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Bavíme se o tom červeným nebo zeleným? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 To zelený, to červený je korunka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 "Červený" je stín korunky, ne? "Zelený" je ta specialitka. A pak že R nedělá individualizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 OK, zajímavé. Hledal jsem na netu ale nic jsem k tomu dalšího nenašel.Tak to až pro ně půjdeš do obchodu tak si vem lupu a hoď jim to na hlavu ,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 A nejde pouze o broušený povrch, který má korespondovat s okrajem lunety - také broušeným? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Každopádně aby to bylo vidět, je třeba správné světlo a úhel.Tady je to i na starých subech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Je to na všech subech, dokonce je to vidět i na některých propagačních fotkách přímo od Rolexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Starý suby? Žádný nový ND ještě nejsou! Tohle je poslední model. Podle mě je hledání much na vnitřku zářezu lunety legrační. Kupuje si někdohodinky podle provedení vnitřního zářezu vroubků otočné lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Starý suby? Žádný nový ND ještě nejsou! Tohle je poslední model. Podle mě je hledání much na vnitřku zářezu lunety legrační. Kupuje si někdo hodinky podle provedení vnitřního zářezu vroubků otočné lunety? Ser na to! Karavana jde dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Je fakt, že jiné značky tuto záležitost nemají ... ovšem je otázka proč ? Luneta vyrobená lisováním z plechovek od piva či litím do formiček je bez zářezu a hladká jako žížala ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) Starý suby? Žádný nový ND ještě nejsou! Tohle je poslední model. Podle mě je hledání much na vnitřku zářezu lunety legrační. Kupuje si někdo hodinky podle provedení vnitřního zářezu vroubků otočné lunety? Nekdo si kupuje hodinky podle kvality jejich provedeni, svete, div se. Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se