ggrand Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Víc řekne asi tenhle odkaz : http://jeeeed.wordpress.com/2011/03/23/casio-g-shock-new-product-release-exclusive-line-up-april-june-2011/
spineshank Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 no ta verze s tou zlatou je docela šílená
lub Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 mudmany nevypadají špatně (koukám ale taky LED osvětlení..), ale ostatní barevný kreace jsou šílený - pro koho to vlastně vymýšlí?. to se přece naprosto vzdaluje původní myšlence na outdoorové odolné hodinky a stává se z toho módní doplněk..
ggrand Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2011 (upraveno) lub: no pro mě ty šílenosti na 100% nevymýšlí... Jsem zvědavý na další info, jak tak kukám, tak solár to má, teploměr taky,kompas...jenom tak nějak nevím, jestli je to dobře. Upraveno 23. března 2011 uživatelem ggrand
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Ty barevný kreace mi pripadaji az uhozeny, nedokazu si predstavit, ze bych si koupil hodinky, ktery maji kazdou cast pasku jinak barevnou nebo vypadaji jako pro deti..ale zaujaly mne treba ty poslední Frogmany...jeste si pockam na funkce, ale nemyslim si, ze by se objevilo neco novyho, uvidime..
t2 Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Musím sem vložit tenhle hezkej obrázek. Jinak thermo senzor v hodinkách nemusím a ani nechápu k čemu je. Jinak radši bych uvítal rádio a kovový vnitřní pouzdro. Vzhledově na první rychlej pohled mi připomínaj frogy.
lub Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Musím sem vložit tenhle hezkej obrázek. Jinak thermo senzor v hodinkách nemusím a ani nechápu k čemu je. Jinak radši bych uvítal rádio a kovový vnitřní pouzdro. Vzhledově na první rychlej pohled mi připomínaj frogy. s těmi frogy mě to napadlo taky, rozložení displeje hodně podobné. zajímavej je ten kompas, to je u géček snad unikát.
t2 Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Nechci rejpat, ale i to už tu bylo: Wademan DW 9800
Chorche Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 V černém ty Mudmany vypadají parádně, ale jinak to vypadá, jak kdyby to navrhovali pro Justina Biebera
lub Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Nechci rejpat, ale i to už tu bylo: Wademan DW 9800 tak tyhle mi teda unikly, dík.
Semi Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 wau ty G-9300-1DR se mi fakt zamlouvaji ! Moc Pěkný
ggrand Odesláno 24. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2011 (upraveno) Doufám, že budou mít zase naprd tlačítka, budou velké a budou drahé, protože jedině tak se lze bránit myšlence ohledně pořízení...OMG, ten nápis World Time je jak z doby před 30lety, kdy to mělo nějaký machrindex, dneska mi to přijde jako trapas. EDIT: ještě tomu chybí tlačítko na světlo na 6 hodinách, výborně to nechci :-) zase se mi bude líp spát :-D Upraveno 24. března 2011 uživatelem ggrand
Semi Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Sem zvědavej,kdo je tu bude mít jako první ^^
Semi Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Ja to nebudu - me se nelibi. Ani ty červený jo ? jak sou na tom obrazku v tom bahně ... ty sou hezký...
Dantechno Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Ani ty červený jo ? jak sou na tom obrazku v tom bahně ... ty sou hezký... Podle me nejsou cerveny ale je to svetlem... me se nelibi ten modul - layout ciferniku a celkove design pouzdra. Takze na barve u me v tomto pripade nezalezi.
lub Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 ...ale jinak to vypadá, jak kdyby to navrhovali pro Justina Biebera sem nevěděl kdo to je tak sem ho vyhledal - a hele, tys měl pravdu..
Woodie Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Mne se libi hodne, naopak layout ciferniku mi prjde super, ale pry maji mit zase tlacitka kompletne prekryta plastem... takze pujdou mackat hodne ztuha a po nejake dobe bude mit ten plast (imho) tendenci praskat jako u starych Mudmanu. Dalsi minusem je pro mne jejich tloustka 18,2mm, to uz je fakt moc. Kdyby byly tenci a mely normalni cudliky tak bych do nich z fleku sel.
rednaxela666 Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 velmi pekne,...opat podareny kusok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se