Hajek Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.youtube.com/watch?v=e3Zh0ZtyJiQ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. března 2011 uživatelem Hajek
Baker Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Ty chrona vypadaji dobre, vis vic? 42 nebo 45mm?
Návštěvník Snow Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 to Baker - a máš vystaráno . Sháněl si přece chrona se subčíselníky na trojce a devítce.
Baker Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 JJ, libi se mi moc, ale obavam se velikosti a potom kdyz koukam na ten kalibr i ceny.
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Chrona jsou perfektní! Líbí se mi přepracované korunky a rozložení subdialů. Chybu nemá minutový a hodinový čítač s plongeur ručkami - úchvatný detail.
Petrson Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Moc pěkné, ale mám obavu, že budou i poněkud "dražší"
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Moc pěkné, ale mám obavu, že budou i poněkud "dražší" Inhouse chrono s column wheel, křemíkovým vláskem a dvěma pérovníky v pouzdře do 600M s LiquidMetal lunetou... To bude drahé jako prase.
IWCmann Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Moc pěkné hodinky, famózní strojovna. Těším se, až uvolní i nějaké další info i o ostatních modelech, co jsem zahlédnul na videu z Youtube. Obávám se, že ceny už moc pro smrtelníky nebudou
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 S inhouse nás ještě čekají nějaké GMT modely. Nemáš prosím odkazy na zmíněná videa? Díky...
gougy Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Parádní, prostě parádní, letos se Omeze zadařilo Edit no co, sbírám na padesátku, proto tak duchaplný příspěvek, nemám dalších slov, doufám, že bude rozměr 43mm Upraveno 23. března 2011 uživatelem gougy
Baker Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 s LiquidMetal lunetou... Na obrazku to tak nevypada, mas nejake info ?
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Na obrazku to tak nevypada, mas nejake info ? Z mé strany jde pouze o domněnku. Ale hned vysvětlím na přiloženém obrázku. Porovnávám tedy OMEGA PO, vlevo je model LiquidMetal. Každý určitě viděl video s výrobou této inovativní lunety. Zjednodušeně jde o jakési vlisování/natlačení "hmoty" do předem připraveného prostotu, proto se domnívám, že jednotlivé fixní části lunety - zatím ještě bez toho "černého" - musejí být více vzdáleny, aby došlo k optimálnímu rozmístění té vlisovávané části. Když si povšimneš, u eloxovaného hliníku je v detailech vše blíže. Ale jde opravdu o nepatrné vzdálenosti. Fotka je fotka, tam jim šlo určitě o minimum odlesků. Ale odpovídalo by to tedy mé domněnce. No a taky myslím, že vlastně to tohoto nového modelu s inhouse a přepracovanými korunkami, ručkami a všemi detaily by prostě "jen" eloxovaný hliník nedali. Čtenáři prominou za neodborný popis, nejsem technik. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 (upraveno) ... Speedmaster s dvěma subdialy ? a ještě PO, titan, 8500, Liquidmetal ... Upraveno 23. března 2011 uživatelem Jarett
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 A s lunetou jsem měl pravdu. Ovšem ikona chronographů, sám nedotknutelný model Speedmaster dostává do řepy. Ne že by nová verze nebyla pěkná, ale ono se to prostě nesluší. Vrcholem je zlatá verze s plastickým orámováním subdialů a lesklýma ručkama. Ano, už tedy mají vlastní inhouse chrono a my o tom všichni víme. Ale montovat jej za každou cenu - a to doslova - do všech modelových řad nemá smysl. Když navíc poruší vlastní svátost.
Kalifx Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 (upraveno) No, na ty chrono potápky jsem zvědavej, ale bál bych se tam jedný věci. Jestli ta vteřinovka patří chronografu (a je to pravděpodobný), tak moc dobře věděj, proč ji maj všude zastavenou na pozici za sedmičkou. Jasně chápu, že chtěj aby bylo vidět logo. Ale pokud bude normálně zaparkovaná na dvanáctce, tak ta lopata na konci podle mě všechno v tý oblasti (12, logo...) "zabije"... U běžný vteřinovky je to jedno, ta se tam jen mihne, ale chrono ručička tam bude prakticky furt. Upraveno 23. března 2011 uživatelem Kalifx
spiderer Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Speedy a 2 subdialy se mi nelibi vubec i kdyz jinak tohle rozlozeni mam nejradsi.. Na ty PO chrona jsem zvedavej jak to dopadlo "nazivo" - na nekterych fotkach uchvatny, na jinych to takova pecka neni, necham se prekvapit..
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Pánové, udělejte prosím nějakou vypovídající fotodokumentaci.
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Momentálně jsem unesen z přepracovaného modelu PO. Všechny ty drobnosti posunuly hodinky zase o kus dál a celkově na mě tak v detailech působí ucelenějším dojmem. Všimněte si kompletně nových ruček, korunek a velice pěkného datumového okénka. O lunetě nemluvě. Těším se na info ke strojku - zda-li byl opravdu použit křemíkový vlásek.
IWCmann Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 No ty nový PO, to je neskutečná nádhera. Zase o něco vyspělejší a krásnější. Navíc s tím strojkem uvnitř... super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se