Kasper Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 PDF k modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Tak ty subdialy ala Mercedes nejsou nic moc. Za mě palec dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Netušíte, jestli BREITLING nezměnilo vedení společnosti? Je možné hyzdit jeden model za druhým? Celá kolekce působí neuceleně a na každém modelu se najde svébytný výstřelek předurčující hodinky jako doplněk teplákové soupravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Spise sef designera, je to velmi pravdepodobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Pokud to chtěli udělat jako poctu Barnatovi, mohlo to bejt víc retro. Tohle je děsný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxM Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 ten vnitrek kdyz neni hnusnej tak je zajimavej:worried_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Mně se taky novinky od B nelíbí, jediná výjimka je nový Navitimer s in-housem B01, měl jsem ho nedávno na ruce a docela mě oslovil... Tyhle BfB jsou cosi podivného, ale rotor se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BBeginner Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Skoda designu ala vetrna elektrarna ,jinak mohli byt hezci .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 mně se taky nelíbí, ale ten rotor je úžasnej! pro hodinky s takovou tematikou je jako stvořenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Prekryvajici se scitace? Hruza.Rotor super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Prekryvajici se scitace? Hruza. Rotor super. ne nemyslim si, že ty překrývající se sčítače jsou důvod, proč jsou ty hodinky hnusný... byly by pořádný stejný i kdyby se ty sčítače nepřekrývaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Rotor..krásný... jinak Za mě jediná zajímavá novinka tohoto roku je CHRONO-MATIC BLACKSTEEL LIMITED..viděl jsem je naživo o víkendu ve Vídni a vypadají fajně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 mě přijdou hezký alespon malej pokus designoveho odklonu od stávajících B... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzi Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se