Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Chci si pořídit hodinářskou lupu, nářadí je na cestě, že Qvido B) . Můžete mi prosím někdo poradit, jaké zvětšení nejčastěji používáte? Jen na běžnou exkurzi začátečníka do kal. 66/68. Díky.

na běžné práce stačí 3x, tu mám ještě z učení,tenkrát jsem si k ní udělal drátěnou obroučku kolem hlavy.Na delší práci je to příjemnější.Pak jsem si koupil ještě 12x,ta je dvoudílná,přední čočka se dá sundat při potřebě menšího zvětšení.

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Asi vhodné řešení. V pátek tam mám cestu. Díky.

jo to je ona,jen ta cena je trochu někde jinde. Asi desetinásobně,no ale je fakt že já ji mám asi patnáct let.Na některé práce je taky dobrá nějaká větší lupa na stojanu.

Odesláno (upraveno)
Tady mám poblém s tím VELKOobchodem :worried_anim:. Asi mohu jen do maloOBCHODU :crying_anim:

Ceny jsou nádherné.

Tak zajdi do optiku tam jsem jí kupoval za 85,-kč

Upraveno uživatelem Luk
  • po 3 týdnech...
Odesláno

afrikab: Zajímavé řešení, docela bych tomu i věřil :-)

Odesláno
Balonek na otvirani hodinek. By me zajimalo, zda to opravdu funguje.

Vice zde> http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=638221

Funguje to jednoduše - povolíš normálně víčko klíčem a pak na to přitlačíš ten balónek a otáčíš. Samozřejmě se to nedá použít na samotné konečné utažení a povolení, ale na samotné volné otáčení je to OK a drží se to pohodlněji než samotné malé víčko. Navíc když už to jde lehce tak klíč snadno sklouzne a škrábanec je na světě...

Odesláno (upraveno)
Funguje to jednoduše - povolíš normálně víčko klíčem a pak na to přitlačíš ten balónek a otáčíš. Samozřejmě se to nedá použít na samotné konečné utažení a povolení, ale na samotné volné otáčení je to OK a drží se to pohodlněji než samotné malé víčko. Navíc když už to jde lehce tak klíč snadno sklouzne a škrábanec je na světě...

No jo, ale oni tam píšou, že tím jdou povolit i nejutaženější vodotěsná dýnka :unsure:

Upraveno uživatelem Foundryman
  • po měsících...
  • Po letech...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Já těch otvíráků už měl a mám hodně, nejlepší zkušenosti jsou s tímhle. Jednoduchý a hodí se na všechny hodinky se zářezy na dýnku, které jsem zatím měl v ruce. Dokonce jediný, se kterým jsem otevřel jedny větší hodinky s Unitasem.

1145362153_1.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...