vraby Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Jedině LACO,pak asi ty ARCHIMEDE.HAMILTONY bych si vůbec nevybral.
bubobubo Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Subjektivně za mě Laco. Moc se mi líbí kombinace krémová + modré ručky. Ale jak tu někdo psal Archimede jsou univerzálnější. Ale za mě Hamiltony nee.
Mav Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Čistě subjektivně: ArchimedeJinak Archimede mi přijdou co do použití univerzálnější, kvalita je bez diskuze (což spousta místních členů určitě potvrdí) a navíc je prodává chronoshop Každopádně bych doporučoval nejdřív vidět naživo, protože vybírat čistě z obrázků prostě nejde
blackhead Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Než jsem vstoupil na toto forum měl jsem rozpočet na nové hodinky kolem 10 tis.Ale díky foru jsem se dostal do pasti a cena se o něco zvedla.Mám tři kandidáty 1.Archimede Arcadia Chronograph 2.Laco 3.HAMILTON Jazzmaster Maestro H32716839 Tyto hodinky jsem vybral po skoro 2 měsících, nevím pro které se rozhodnout.Každé mají něco do sebe.Poraďte prosím které. Za me Laco, pekne ladi ten cifernik s ruckama !
Petpet Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 (upraveno) Taky se přikláním k Lacu, navíc si je můžeš "ošahat" a vyzkoušet i v reálu díky tomu, že teď mají zastoupení i v ČR.....všechno mají na www.hodinky-laco.cz Upraveno 8. dubna 2011 uživatelem Petpet
sashator Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Jestli je to ještě aktuální tak musím říct, že Laco i Archimede jsem měl na ruce a mírně bych se přiklonil na stranu Archimedu, částečně i kvůli ceně, kde je pořád rozdíl cca 5tis.. A Hamiltony se mi celkově nelíbí, takže u mě ARCHIMEDE
Cubique Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Z. prosím, jaká to je barevná varianta na té fotce Archimede? To se leskne antireflex nebo jsou opravdu modré? Začal jsem slintat...
quest987 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Archimede přijdou mi takove vyvazenejsi.U Hamiltonu můze byt problem ta velikost a druha vec co mi tam nesede ten miniaturni subcifr na 9
Chorche Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Z. prosím, jaká to je barevná varianta na té fotce Archimede? To se leskne antireflex nebo jsou opravdu modré? Začal jsem slintat... Dělají se jen dvě, černá a stříbrná, takže toto je černá a do modra je AR.
VintageLover Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 I za mě Archimede, designově jsou prostě hezčí, ale to je věc názoru
relativ Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 No keď som to už dočítal, som celkom zvedavý ako to dopadlo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se