dissidentagressor Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Cim vic tim lip, udelame tak ceskej kotel Tak pocasi v melboune me pekne s..eJsem se tesil na peknou kvaldu a zatim sem akorat nasr..ej ze sem radsi jeste nespal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Tak uz sem uplne nasr..ejKvalda zrusena a jestli bude v 1 rano jak rikali tak to mam ohromnou radost.Snad se aspon zavod v klidu odjede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Hmmm...Španělsko...nění nic lepšího než vítezství Alika na domovské GP a ještě u toho být osobně! Tak jsem dneska vstával, totálně umrtvenej po návratu z včerejší a vlastně i dnešní akce. A ta kvalda se odlozila a videl jsem jenom první dvaceti minutovku. Snad zítra bude hezky a suchý závod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Massa si urazil přední křídlo, to nám sezóna pěkně začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Kliiiid, tam se dneska točili všichni při tom dešti. Zítra zajede dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Pokračování kvalifikace na Fanda TV od 0.55 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Cim vic tim lip, udelame tak ceskej kotel Tak pocasi v melboune me pekne s..eJsem se tesil na peknou kvaldu a zatim sem akorat nasr..ej ze sem radsi jeste nespal Tak uz sem uplne nasr..ejKvalda zrusena a jestli bude v 1 rano jak rikali tak to mam ohromnou radost.Snad se aspon zavod v klidu odjede ¨Poprosím o vynechávání vulgarismů. Není to doufám zase až tak těžké. Jinak ti příspěvky se zbytečnými vulgarismy smáznu a nic tu po tobě nezůstane pro potěchu příštích generací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Tak jsem si přivstal a Kimi ze 7. místa na 1. mě moc potěšil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Po prvním závodě u mě spokojenost. Ale jesti jsem si někoho netipoval na vítěze, tak to byl právě Kimi Lotusu to vyšlo, takže gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Lotus a Kimi se kloubouk dolu.Jeste kdyby se prohodilo 2 a 3 misto v poradi tak jsem plne spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 opravdový Iceman se vším všudy...jako by řikal: "Tak jsem vyhrál, fakt super...tak se budu smát jak nejvíc umím ať zas neříkaj, že z toho nemám radost nikdy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 opravdový Iceman se vším všudy...jako by řikal: "Tak jsem vyhrál, fakt super...tak se budu smát jak nejvíc umím ať zas neříkaj, že z toho nemám radost nikdy" No on už k těm umístěním na bedně tandem Kimi/Lotus jasně ukazoval předpoklady loni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Pro me zklamání v podobě umístění Jensona aspoň že nevyhrál fetlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Tak trošku UPnu tohle vlákno a přidám výsledky kvaldy. Jak jste spokojeni? Nejlepší byly poslední dvě kola. Alonso byl na 9. místě a to už jsem se začínal bát. Pak zajel super čas, který stačil na pole position. Už jsem se radoval! A pak ho překonal Vettel a dokonce i Felipe. Lewis taky zajel pěkně, takže spokojenost. Teším se na zítřek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 rozdíly první 3 od zbytku se mě zdají propastné bude zajímavá taktika týmů, pro mě zas zklamání Jensona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 rozdíly první 3 od zbytku se mě zdají propastné bude zajímavá taktika týmů, pro mě zas zklamání Jensona No tak ci tak vidim velke zlepseni od australie, takze to s mclarenem pro zavod nevypada zas tak spatne ... na vyhru to zatim neni, ale lepsi se to ... a toho kudrnatyho krypla na pole position nemuzu vystat, to uz snad at ho na startu vemou dobre startujici ferrari .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 :D neboj vemou ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 No tak ci tak vidim velke zlepseni od australie, takze to s mclarenem pro zavod nevypada zas tak spatne ... na vyhru to zatim neni, ale lepsi se to ... a toho kudrnatyho krypla na pole position nemuzu vystat, to uz snad at ho na startu vemou dobre startujici ferrari ....Taky bych F-ku fandil, ale to by ho nesměl řídit ten španělskej křivák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Taky bych F-ku fandil, ale to by ho nesměl řídit ten španělskej křivák.Křivák? Co ti provedl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Mně nic, ale to jak naprášil McLarren kvůli průmyslové špionáži jen pro to, že ho sundali z pozice týmové jedničky(pro to, že mu to nejezdilo a neměl výsledky), tak to jsem nezkousnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se