Přejít na obsah

Formule 1

legacy

Doporučené příspěvky

Hmmm...Španělsko...nění nic lepšího než vítezství Alika na domovské GP a ještě u toho být osobně! :D Tak jsem dneska vstával, totálně umrtvenej po návratu z včerejší a vlastně i dnešní akce. A ta kvalda se odlozila a videl jsem jenom první dvaceti minutovku. Snad zítra bude hezky a suchý závod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cim vic tim lip, udelame tak ceskej kotel

Tak pocasi v melboune me pekne s..e

Jsem se tesil na peknou kvaldu a zatim sem akorat nasr..ej ze sem radsi jeste nespal

Tak uz sem uplne nasr..ej

Kvalda zrusena a jestli bude v 1 rano jak rikali tak to mam ohromnou radost.

Snad se aspon zavod v klidu odjede

¨Poprosím o vynechávání vulgarismů. Není to doufám zase až tak těžké. Jinak ti příspěvky se zbytečnými vulgarismy smáznu a nic tu po tobě nezůstane pro potěchu příštích generací.

Odkaz ke komentáři

Tak trošku UPnu tohle vlákno a přidám výsledky kvaldy. Jak  jste spokojeni? Nejlepší byly poslední dvě kola. Alonso byl na 9. místě a to už jsem se začínal bát. Pak zajel super čas, který stačil na pole position. Už jsem se radoval! A pak ho překonal Vettel a dokonce i Felipe. Lewis taky zajel pěkně, takže spokojenost. Teším se na zítřek :thumbsup_anim:

post-24687-0-05748400-1364036574_thumb.png

Odkaz ke komentáři

rozdíly první 3 od zbytku se mě zdají propastné bude zajímavá taktika týmů, pro mě zas zklamání Jensona :frusty:

No tak ci tak vidim velke zlepseni od australie, takze to s mclarenem pro zavod nevypada zas tak spatne ... na vyhru to zatim neni, ale lepsi se to ... a toho kudrnatyho krypla na pole position nemuzu vystat, to uz snad at ho na startu vemou dobre startujici ferrari ....

Odkaz ke komentáři

No tak ci tak vidim velke zlepseni od australie, takze to s mclarenem pro zavod nevypada zas tak spatne ... na vyhru to zatim neni, ale lepsi se to ... a toho kudrnatyho krypla na pole position nemuzu vystat, to uz snad at ho na startu vemou dobre startujici ferrari ....

Taky bych F-ku fandil, ale to by ho nesměl řídit ten španělskej křivák.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...