xmikes Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 no mne teda spis prisli v te dobe jako vetsi krivaci u McL
Chumpus Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 no mne teda spis prisli v te dobe jako vetsi krivaci u McLProč?
Honza.manta Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Kopírujou tam všichni. Alonso jezdil za prachy McLarrenu a když nedokázal vyhrávat a na titul to u něj moc nevypadao, tak začal dostávat přednost zobák Hamilton, který výsledky měl a na jezdil titul. No a najednou zrovna v té době položil milý pan A. stáj McLarren, že opisuje. Tak kdo je křivák?
Chumpus Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Kopírujou tam všichni. Alonso jezdil za prachy McLarrenu a když nedokázal vyhrávat a na titul to u něj moc nevypadao, tak začal dostávat přednost zobák Hamilton, který výsledky měl a na jezdil titul. No a najednou zrovna v té době položil milý pan A. stáj McLarren, že opisuje. Tak kdo je křivák?Přesně moje slova. Ale stejně toho křiváka Alonsa dokážu respektovat, na rozdíl od uplakánka Vettela.
sect Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Mně nic, ale to jak naprášil McLarren kvůli průmyslové špionáži jen pro to, že ho sundali z pozice týmové jedničky(pro to, že mu to nejezdilo a neměl výsledky), tak to jsem nezkousnul.Taky jsem ho měl do té doby rád a fandil McLarenu, ale takové svinstvo bych nečekal ani od toho nejhoršího křiváka, od té doby už fandím jenom Hamiltonu. Takže letošní sezóna začíná dobře........
Micey Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Parádní souboj Weber-Vettel teďka. Hlavně aby to nepřehnali kucí, zase..
ricous Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Teda ještě pár takových "taktických" závodů a přestávám se na F1 koukat...
sect Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Ono, celkově ten konec za nic nestál. Ale zastávka Luijse u McLarenu neměla chybu.......
Georf Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Jsou v tom prachy od sponzorů, Hamilton na pódiu neměl co dělat
ricous Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Jsou v tom prachy od sponzorů, Hamilton na pódiu neměl co dělat A Weber si měl s Vettelem prohodit pořadí... No aspoň že ten Hamilton to osvěžil, jak píše Sect
El Nano Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 (upraveno) Aspoň že Button nedojel a Lewis byl třetí...i když to nebylo vůči Rosbergovi úplně fér. Jinak z vítěze radost nemám. Ale líbilo se mi jak byl Webber nas*anej Hej a nechte toho Alonsa s tím McLarenem Ale jinak Alik to dneska pěkně *******!!Edit: #F1 Vettel said he made a "big mistake today". And adds he should have stayed in position but didn't do it deliberately. "Apologies to Mark" Upraveno 24. března 2013 uživatelem El Nano
sect Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Hej a nechte toho Alonsa s tím McLarenem Nerozumím, co udělal?
Liqid Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Tak kluci od Ferrari to dneska pěkně pohnojili, to jsem si rval vlasy, jak Alíkoj ten spoiler upadl Týmová režie to totálně kazí, chtělo by to ošetřit v pravidlech.
sect Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Počkej, Ferrari fakt ještě jezdí......?
Honza.manta Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Taky jsem ho měl do té doby rád a fandil McLarenu, ale takové svinstvo bych nečekal ani od toho nejhoršího křiváka, od té doby už fandím jenom Hamiltonu. Takže letošní sezóna začíná dobře........
Liqid Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Počkej, Ferrari fakt ještě jezdí......?
El Nano Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Nerozumím, co udělal?Myslím ten rok 2007...
El Nano Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 jojo, Ferrari jezdí....Dneska to tak sice nevypadalo, ale nakonce s Alikem stejně ty limonády stejně zadupou do země už konečně.Jenom jsem nepochopil proč Alonso nezajel do boxu po prvním kole...co čekal jako?
Micey Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Mimochodem, víte někdo, podle čeho se rozhoduje, jakou týmovou komunikaci pustěj do éteru? To si rozhoduje stáj, nebo režie, nebo kdo? A je to všechno veřejný, nebo? Zrovna co si povídal Alonso s týmem před nezajetím do boxů by mě zajímalo..
Honza.manta Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 no mne teda spis prisli v te dobe jako vetsi krivaci u McL Jojo, jsou to pěkný hajzlové, takovejch let pro ně Luis jezdil, tolik závodů pro ně vyhrál a oni mu ani blbý gumy nedaj. Tak kluci od Ferrari to dneska pěkně pohnojili, to jsem si rval vlasy, jak Alíkoj ten spoiler upadl Týmová režie to totálně kazí, chtělo by to ošetřit v pravidlech. Hele, hele, já mám pocit, že mu ten spoiler neupad - nebylo to spíš tím, že je kopýtko a spoiler si naboural?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se