wave ceptor Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Jak dojel Enge? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Jak dojel Enge?Enge dojel na trávu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Formulím, nerozumím, ale Tvá citace nebyla přesná. Enge nejel bo dnes se jelo na betonu a Enge jezdí hlavně na trávě. Enge dojel na trávu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Hele, hele, já mám pocit, že mu ten spoiler neupad - nebylo to spíš tím, že je kopýtko a spoiler si naboural?No, ano asi tak po víc než roce si trochu ťuknul do někoho ale kdyby zajel do těch boxů, tak by to taková katasrofa nebyla. Nicméně mě překvapují jeho optimistické tweety Fernando Alonso : Today that I'm not in the podium I'm missing a good moment..! I will try not leave them alone again ... )) #goodMood Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 To bude mít Áčko dost hoňky. Mercedes se evidentně rozjíždí, Lotus je taky našláplej, McLarren je takté stále ve hře a RedBull evidentně nemá problém, já bych to s tou bednou zase až tak růžově neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Hele, hele, já mám pocit, že mu ten spoiler neupad - nebylo to spíš tím, že je kopýtko a spoiler si naboural?Ano, naboural to, ale pak v dalším kole na rovince mu upadl a to byl jeho konec v závodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 (upraveno) Predem musim rict, ze vettel je presne to co si o nem myslim, proste se to sem ani neda napsat A mclaren zas pohnojil zastavky, aspon ze je tam uz videt nejaky ten vykon, treti misto bylo mozna mozne ... Mimochodem, víte někdo, podle čeho se rozhoduje, jakou týmovou komunikaci pustěj do éteru? To si rozhoduje stáj, nebo režie, nebo kdo? A je to všechno veřejný, nebo? Zrovna co si povídal Alonso s týmem před nezajetím do boxů by mě zajímalo..Je vsechno verejny, vybira si fia rezie zavodu, vetsinou je to i posunute, takze to uplne neodpovida, tomu co vidis na trati ... nicmene alonsovu komunikaci by pustit sice mohli, ale pokud neumis italsky, tak by sis ji moc neuzil ... Jojo, jsou to pěkný hajzlové, takovejch let pro ně Luis jezdil, tolik závodů pro ně vyhrál a oni mu ani blbý gumy nedaj. Hele, hele, já mám pocit, že mu ten spoiler neupad - nebylo to spíš tím, že je kopýtko a spoiler si naboural?Kdyz se podivas jak dopadl button, muze byt hamilton jen rad, ze mu je nechteli vymenit ... ;-) jojo, Ferrari jezdí....Dneska to tak sice nevypadalo, ale nakonce s Alikem stejně ty limonády stejně zadupou do země už konečně.Jenom jsem nepochopil proč Alonso nezajel do boxu po prvním kole...co čekal jako? Chteli pockat a vymenit kridlo a suche pneu jednim vrzem, ale stejne myslim, ze by dostali dalsi kolo cernou vlajku, nebo ktera znaci, "jed si opravit auto" Upraveno 24. března 2013 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Taky jsem ho měl do té doby rád a fandil McLarenu, ale takové svinstvo bych nečekal ani od toho nejhoršího křiváka, od té doby už fandím jenom Hamiltonu. Takže letošní sezóna začíná dobře........Hamilton se mi taky líbí (ale jen některé hodinky:) Jezdec ne) jinak asi na Vettela začnu být alergický jak jednu dobu na M.Schumachera, pokud trochu nezmoudří...potřeboval by trochu naklepat zadek, jen zatím nevím od koho:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 photoshoped Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Hamilton se mi taky líbí (ale jen některé hodinky:) Jezdec ne) jinak asi na Vettela začnu být alergický jak jednu dobu na M.Schumachera, pokud trochu nezmoudří...potřeboval by trochu naklepat zadek, jen zatím nevím od koho:( jo Vettel předvedl své ,,kvality", proto si dám raději Monster než Red Bull Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 jo Vettel předvedl své ,,kvality", proto si dám raději Monster než Red Bull Tak s tím mám jako fanda Ferrari problém, nemám při závodu co pít! Bohužel jejich sponzor TNT energy se tady nedá sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Tak s tím mám jako fanda Ferrari problém, nemám při závodu co pít! Bohužel jejich sponzor TNT energy se tady nedá sehnat V-Power ti nechutná ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 V-Power ti nechutná ? Mojí feldě chutná etanol a já V-Power nikdy nechutnal, zatím jen technickej a ten teda nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 (upraveno) To: El Nano Dnes došel opožděně k narozkám BIG BROTHER Upraveno 28. března 2013 uživatelem dissidentagressor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 To vypadá parádně, ty detaily a propracovaní...jedna báseň i když to je RB, ale aspoň, že to je Webber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 And then I told Sergio... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 And then I told Sergio... Vsadim se o flasku vina ze na konci roku bude mit perez vic vitezstvi nez ham Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Perez mi je sympatickej, ale nevím no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Pro ty kdo nesledovali kvaldu Hamilton paráda, Kimi a Alonso taky. Přeci jen tempo Ferrari v závodech je lepší než na jedno kvalifikační kolo, takže zítra to bude zajimavé. Vettel "až" P9 a může si vybrat pneumatiky, nakterých bude startovat...to mu přinese jistou výhodu a bude mít možnost se propracovat na přední příčky...nicméně by nemusel a Webber zatím P14, ale pokud se potvrdí nedostatek paliva bude nucen startovat z posledního místa. To se RB moc nepovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se