Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Minimálně Kimi rychlý je, zbytek záleží na té červené věci.

Děsí mě spíše ty čísla, od obsahu motoru až po trestné body, bonusové last race body nebo omezené možnosti testů . .

Odesláno

Nechápu kdo došel k závěru že to je zajímavý. Někdo bude podávat konstatní výkony po celej rok a pojede si pro titul, v posledním kole posledního závodu mu bouchne motor a nedostane ani bod a proto nevyhraje šampionát. To štvě i mě jako diváka teda...:D

Návštěvník Snow
Odesláno

No, to je paráda. Brabhamy v barvách Martini, Petterson v modré přílbě se žlutým štítkem v Lotusu, Tom Pryce na UOP Shadow, Hesketh před Ferrari, to byly časy. Kdo z vás si to pamatuje. Možná tak Kalfix, Manta, já, Kamil.

Tehdy se jezdilo tvrdě, ne tak jako teď, kdy se u závodu dá leda tak spát.

Odesláno

Jo to byly zlatý léta Formule 1. To se ještě závodilo. Zrovna v pátek jsem si pustil film Rivalové, a hned potom legendární film Formule 1  To byla ta správná atmosféra :) Nezapomenutelná a ne moc úspěšná "šestikolka" 1977_jarama__ronnie_peterson__tyrrell_p3

Tyrrell 34/2 z roku 1976

Nebo Fitipaldi na černozlatém Lotusu JPS

053114500_1211366364-001.jpg

Odesláno

At si kazdej co chce rika, F1 jsem sledoval celej zivot, ale co se deje poslednich par let, to snad ani nestoji za komentar, Eklstouna by meli zavrit za trestnej cin kur.eni motosportu, co to je za pravidla s cim prichazeji rok co rok to zustava rozum stat,co pravidla donutili vytvorit za hnusy na 4 kolech, to fakt nekousu, a zavodeni? Tak to ve F1 uz davno neni, nekdo nekoho predjede a uz je vysetrovanej za minimalne tresnej cin obecnyho ohrozeni a buhvi co jeste, ze tam je spousta jezdcu co nemaj ani na formuli renault, a clenstvi v F1 si zaplatili, a jsou nebezpecny sami sobe a okoli obvzlaste, to nikoho ne.ere, chce se mi blejt velebnosti, F1 vzdy byla vrcholem motosportu a jezdci museli neco dokazat, a ted ? Jeste ze jsem presel na indycar, to jsou aspon jeste zavody, i na ty formule se da koukat

Omlouvam se za pleveleni vlakna fanousku F1, ale proste jsem musel,sorry

post-13493-0-55713200-1390740279_thumb.jpg

Odesláno

Jsem zvědav na Red Bull, co představí za auto pro lelošní sezónu. Zatím jsem si nevšiml, že by bylo někde publikováno. Naváže na poslední úspěchy?

Odesláno

No, to je paráda. Brabhamy v barvách Martini, Petterson v modré přílbě se žlutým štítkem v Lotusu, Tom Pryce na UOP Shadow, Hesketh před Ferrari, to byly časy. Kdo z vás si to pamatuje. Možná tak Kalfix, Manta, já, Kamil.

Tehdy se jezdilo tvrdě, ne tak jako teď, kdy se u závodu dá leda tak spát.

JJ, pamatuju...souboje Lauda, Hunt, Fittipaldi, Petterson,, ... Dodnes nezapomenu na nervydrásající sezonu, kdy titul vyhrál , tuším se jmenoval Jones, jezdil s bílým Williamsem... a měl do krve sedranou ruku z řazení, páč mu to nějak blblo... Pánovéí, tenkrát se ještě řadilo šaltpákou.....Pět stupňů měli, my ve škodovkách čtyři a ve volze tři... :)

Odesláno

JJ, pamatuju...souboje Lauda, Hunt, Fittipaldi, Petterson,, ... Dodnes nezapomenu na nervydrásající sezonu, kdy titul vyhrál , tuším se jmenoval Jones, jezdil s bílým Williamsem... a měl do krve sedranou ruku z řazení, páč mu to nějak blblo... Pánovéí, tenkrát se ještě řadilo šaltpákou.....Pět stupňů měli, my ve škodovkách čtyři a ve volze tři... :)

Mám silný pocit, že měli šestistupňovou převodovku. A taky měli atmosférické dvanáctiválce. Bylo to opravdu o závodění a o umění řídit a o srdíčku pilota. A začalo se to srá-kazit už tak v polovině devadesátých. Škoda, bylo to úplně jiné pokoukání.

Odesláno

jako fanda musím říct že trošku nuda a šeď novej model........no doufám že výsledky už takové nebudou  :clap: a začnou jezdit a bojovat o titul

a konečně F14T

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...