Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tak to je do rubriky co mě právě na.ralo, toho nablblýho Fandu na TV prostě nedostanu, tak budu odsouzenej čumět na pc a to mě nebaví, u toho se mi blbě chrápe na kancelářský sesli.

Hlavně že má v programu Novy místo "komédie". Ale třeba bude hezky a místo arabský formule se projedu na kole.

Odesláno

No tak to je do rubriky co mě právě na.ralo, toho nablblýho Fandu na TV prostě nedostanu, tak budu odsouzenej čumět na pc a to mě nebaví, u toho se mi blbě chrápe na kancelářský sesli.

Hlavně že má v programu Novy místo "komédie". Ale třeba bude hezky a místo arabský formule se projedu na kole.

+1

...debilní multiplex 4 či co to je

Odesláno

Tak ja jsem hlavně rád, že se potvrdilo co jsem si roky myslel....asi to nebylo o úžasném fetlovi  ;) hold když máš o třídu lepší káru to se to jezdí....

Odesláno

Tak ja jsem hlavně rád, že se potvrdilo co jsem si roky myslel....asi to nebylo o úžasném fetlovi ;) hold když máš o třídu lepší káru to se to jezdí....

No techniku teď nemá prvotřídní, ale stejně jezdí dobře - já bych ho neodsuzoval. Jezdit umí a je to srdcař.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Vidím správně že Bahrajn nebude v TV?

Pokud váliš němčinu, tak se koukni na RTL. Spolu komentuje pro tuto stanici každý závod Nikki Lauda, jsou tam i před startovní rozhovory s jezdci a šéfy týmů.

Odesláno

Pustil jsem Fandu HD a koukám, že už nevysílá HD, žádná stanice od Novy už nejede HD... Teda na UPC - jak to máte jinde?

Odesláno (upraveno)

Pěknej závod, i když pro moje koně z McLarenu špatný.

Kurňa kdy už se ti dva z Novy naučej vyslovovat správně jméno Hülkenberg...?

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno (upraveno)

Formule byly dneska fajne! Mercedes vali...uvidime jak bude valet dal, bez Brawna. Ten chlap je pro me genius...

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

tak včera nuda rozhodně nebyla,navíc komentátor byl opět ve formě :lol2:  :lol2:  :lol2:

Mercedes jede jak z praku,ostatní to budou mít hodně těžké,pro mě velké zklamání Ferrari po technické stránce nestíhaj prostě a motory slabé,vidím to na pár závodů a pak jako každý rok sezonu odpískaj :frusty:

Odesláno

Auto/motosport sleduju od dětství, i F1, byl jsem "odkojen" chlapy jako Jackie Stewart, Graham Hill, Niki Lauda... Na F1 občas mrknu, ale spíš už koukám na Moto GP. F1 jsou nádherná auta a technologické zázraky. Ale pro mne to nejsou závody - já chci vědět, že ten, kdo jede na čele, je fakt první a nekalkulovat počty zastávek a kdo už zastavil a kdo ne. Nechci přemýšlet, kdy může kdo, na jak dlouho a na jaké pozici použít "forsážový" systém, teď nevím jak se jmenuje. Nepotřebuju pravidla související s minulými závody, nepotřebuji auta co jdou libovolně nastavit z depa, nepotřebuju být svědkem týmových strategií v neskutečném rozsahu, nepotřebuji politiku srovnatelnou s politikou středně velkých států a nepotřebuji spoustu dalších nesmyslů způsobujících, že to základní pravidlo "ten nejrychlejší vyhraje", neplatí. Mimochodem, nebude to dlouho trvat, a jezdci budou sedět v bezpečných kukaních v depu a budou auta ovládat dálkově. Tak se radši koukám na motorky, tam "je svět ještě v pořádku". A nebo na jiná auta, naštěstí je ještě spousta závodů, kde se závodí "postaru". A je mi stále jasnější, že Nuvolari, Fangio, Ascari, Chiron, Clark, Rindt, Cevert, Hill, Andretti, Hunt, možná ještě Senna, Piquet a jejich generace, zůstanou navždy nepřekonatelnými hrdiny a opravdovými chlapy co do toho šli naplno i když netušili jestli se dožijí konce sezóny. I když z různých stájí, byli přáteli, setkávajícími se i mimo závodní okruhy, užívali si života plnými doušky slavili spolu narozeniny, ale často si chodili i na pohřby.

Je fakt, že piloti za současný stav nemohou, že tratě i auta jsou bezpečná a to je dobře. Vlastně mi vadí jen ten nesmyslný přepravidlovaný systém, který mi dělá ze sportovního zážitku nezáživný guláš, přestože jednotlivé ingredience jsou úžasné... 

PS: Včera jsem se koukal. Dlouho, možná i přes půlku závodu...

Omlouvám se za tento pohled ve fandovském vláknu:-).

Odesláno

po dlouhé době něco napínavějšího.....

honza:  fetla neodsuzuji, jen prostě jezdil bezkonkurenčně v bezkonkurečním monopostu........jinak pár srdcařských akcí včera ukázal jak některé vytlačil až do trávy....(malej schumi)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...