JaRooN Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 ...s.re mě Richtr..... plete si jezdce a souboje, řešívyřešené a mezitím mu utíká děj.....a dnes mě tedy dostal s tím, jakpřed koncem prohlásil, že na rozdíl od obav před sezónou je závod ukrutně zajímavý a napínavý. V tu chvíli byl nejtěsnější souboj už asi 20 kol mezi devátým a desátým a i ti měli mezi sebou sekundu. Je mě jasný, že nemůže říkat že vysílají totální nudu, ale alespoň by mohl držet h.bu. Ten druhý byl tak zaskočenej tou pitomostí, že se ani nepřidal, zřejmě jen užasle zíral...My na to uz snad 3 roky koukame na Markize, je to tam o neco lepsi. Nerikam, ze je to idealni, ale ty kecy na NOVA TV uz nesli poslouchat...
Liqid Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Nejvíc mě ale dostala věta "Valtteri is faster than you, Felipe!" Ještě, že ho nepustil. Já jsem hodně zvědavej, jakou tohle bude mít ještě dohru. Každopádně jsem rád, že Williams má oproti předešlé sezóně podstatně lepší formu.
El Nano Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 (upraveno) tak co se týče TV přenosů a komentátorů, tak nejlepší to je podle mě na Polsatu. Oproti Nově obrovskej rozdíl. @Liqid: Já jsem za Williams rád hlavně kvůli Massovi a taky žeru to jejich Martini livery. Ale tou větou mě docela naštvali. Jestli je Valtteri faster, tak ať ho kua předjede sám. Upraveno 30. března 2014 uživatelem El Nano
spineshank Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 ...s.re mě Richtr..... plete si jezdce a souboje, řešívyřešené a mezitím mu utíká děj.....a dnes mě tedy dostal s tím, jakpřed koncem prohlásil, že na rozdíl od obav před sezónou je závod ukrutně zajímavý a napínavý. V tu chvíli byl nejtěsnější souboj už asi 20 kol mezi devátým a desátým a i ti měli mezi sebou sekundu. Je mě jasný, že nemůže říkat že vysílají totální nudu, ale alespoň by mohl držet h.bu. Ten druhý byl tak zaskočenej tou pitomostí, že se ani nepřidal, zřejmě jen užasle zíral...to si měl sledovat závod MOTO GP,to byla prdel ten komentátor s ředitelkou Ulmanovou
utrejch Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 My na to uz snad 3 roky koukame na Markize, je to tam o neco lepsi. Nerikam, ze je to idealni, ale ty kecy na NOVA TV uz nesli poslouchat... Tak tak, ty jejich samoliby namachrovany kecy je neco neuveritelneho. Dalsi dimenzi tomu pridavaji jeho pokusy o humor.
utrejch Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 tak co se týče TV přenosů a komentátorů, tak nejlepší to je podle mě na Polsatu. Oproti Nově obrovskej rozdíl. @Liqid: Já jsem za Williams rád hlavně kvůli Massovi a taky žeru to jejich Martini livery. Ale tou větou mě docela naštvali. Jestli je Valtteri faster, tak ať ho kua předjede sám. Haha, Massa zase bude delat u williamsu cubu, nechapu ze se tam chce dal jeste ztrapnovat a radsi to nezabali ... vetsiho uknourance tam clovek nepohleda ...
zekon7302 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Tak tak, ty jejich samoliby namachrovany kecy je neco neuveritelneho. Dalsi dimenzi tomu pridavaji jeho pokusy o humor.Tak tohle si moc nevšímám, ale je to asi tím že většinou sleduji Sport5, různé závody komentujíci p.Minařík dokáže svým komentováním pěkně znechutit. Šišlání, slintání, zajakávání, bez přehledu jezdců nebo týmů, o situacích na trati ani nemluvě, prostě hrůza.
El Nano Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Haha, Massa zase bude delat u williamsu cubu, nechapu ze se tam chce dal jeste ztrapnovat a radsi to nezabali ... vetsiho uknourance tam clovek nepohleda ...myslím, že dneska ukázal že zrovna tohle dělat nebude...snad
varjag Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 to si měl sledovat závod MOTO GP,to byla p...l ten komentátor s ředitelkou Ulmanovou hehe, já to sledoval, jak tam furt chtěla vyhlašovat tu soutěž co? Tak to máš pravdu, to byla tragédie
varjag Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 My na to uz snad 3 roky koukame na Markize, je to tam o neco lepsi. Nerikam, ze je to idealni, ale ty kecy na NOVA TV uz nesli poslouchat... jo, já když můžu, koukám na němcích. Většinou tam dají i obraz v obraze když je reklama, abys nevypadl z děje. Nejhorší je, že se ho spousta fandů zastává, je to jejich Tomiš, asi je ten jeho bulvár uprostřed závodu baví. Já neřikám, asi je to slušnej člověk a nadšenec, ale poslouchat se to moc nedá...
Honza.manta Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Závod celkem nuda. Motor má konečně přijatelný zvuk. Palec hore. Ale to přeci nemůžeš myslet vážně?!! Vždyť můj fichtl měl sportovnější zvuk než ty dnešní mravenečníci.
JaRooN Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 jo, já když můžu, koukám na němcích. Většinou tam dají i obraz v obraze když je reklama, abys nevypadl z děje. Nejhorší je, že se ho spousta fandů zastává, je to jejich Tomiš, asi je ten jeho bulvár uprostřed závodu baví. Já neřikám, asi je to slušnej člověk a nadšenec, ale poslouchat se to moc nedá...Souhlas. Ja koukal kdysi na rakušáky, taky pres reklamu tam bezel PIP a to bylo supr. I ten komentar byl stridmy a snesitelny. Uz je bohuzel nechytam...
utrejch Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Ale to přeci nemůžeš myslet vážně?!! Vždyť můj fichtl měl sportovnější zvuk než ty dnešní mravenečníci.Me se turba taky libi vic. Navic si myslim, ze v televizi to je stejne jedno.
Honza.manta Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Dle mého musí být závoďák prostě slyšet, jinak je to o ničem.
varjag Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Dle mého musí být závoďák prostě slyšet, jinak je to o ničem.+1. Když to v Monze projelo, nevěděl jsem čí jsem. Byl to neskutečnej zážitek a pocit, že to je opravdu něco jedinečného. A i v televizi byl ten jekot něco na co jsem se těšil. Teď to brumlá skoro jak normální auto. Ale já nechci jedno z mnoha závodních aut, já chci F1!!!
Honza.manta Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 +1. Když to v Monze projelo, nevěděl jsem čí jsem. Byl to neskutečnej zážitek a pocit, že to je opravdu něco jedinečného. A i v televizi byl ten jekot něco na co jsem se těšil. Teď to brumlá skoro jak normální auto. Ale já nechci jedno z mnoha závodních aut, já chci F1!!!Jo, tu starou skutečnou formuli.+1000
JaRooN Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Jeden moc hezký článek o motorech BMW:http://auto.idnes.cz/formule-1-motor-bmw-m12-0ti-/automoto.aspx?c=A140319_234837_automoto_vok
spineshank Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 hehe, já to sledoval, jak tam furt chtěla vyhlašovat tu soutěž co? Tak to máš pravdu, to byla tragédie jj vyhlašování soutěže byla jen třešnička na dortu ,jsem zvědavej jestli jí tam ještě přizvou někdy
Petr_123 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Vidím správně že Bahrajn nebude v TV?Myslím, že by měl být na Fandovi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se