Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím že hodinky patří do věcí osobní potřeby a ty se při rozvodu nepůlí.

Zas moje segra, renomovany advoká, tvrdí, že chlapovi má při rozvodu zůstat akorát prázdný pytlík

Myslím, že by to tak jednoduché nebylo u sbírek čítajících desítky (stovky) kusů. Dopadlo by to dobře, kdybys obhájil pár kousků, a i tak bys musel možná něco finančně dorovnat, samozřejmě by záleželo na tom, kdo by zastupoval Tvoji manželku, pokud by to byla například Tvoje ségra, moc bys toho do vlákna "Co máte právě na ruce" už asi nenafotil...

Odesláno

Myslím, že by to tak jednoduché nebylo u sbírek čítajících desítky (stovky) kusů. Dopadlo by to dobře, kdybys obhájil pár kousků, a i tak bys musel možná něco finančně dorovnat, samozřejmě by záleželo na tom, kdo by zastupoval Tvoji manželku, pokud by to byla například Tvoje ségra, moc bys toho do vlákna "Co máte právě na ruce" už asi nenafotil...

Nemyslím si- ony tyhle feministické advokátky mají plná ústa slibů a ve finále se pak ,,bývalky" docela diví.  Hojí se na chudácích kteří se vzdají bez boje (měli prázdný pytlík odjakživa). U soudu se naštěstí musí DOKAZOVAT.  Mluvím z vlastních zkušeností.

Odesláno

Máte pravdu, zpátky k hodinkám... Docente, ve kterém kostele že se prodávají Primky??  :eek:

Pro laiky. Při tzv. pozdravte se navzájem, pozdravení pokojem, jsem si jich všimnul na napřažené ruce. Obět byla vytipována a revír ohraničen. Pak následovalo vyjednávání a po 5 min. a pár vlídných slovech byly mé. Pán, mi jěstě řekl, že mu v šuplíku, zbůhdarma tlučou nějaké bateriovky. Snad taimexy. Na závěr příslib nějakého piva. To je vše.

Odesláno

Pro laiky. Při tzv. pozdravte se navzájem, pozdravení pokojem, jsem si jich všimnul na napřažené ruce. Obět byla vytipována a revír ohraničen. Pak následovalo vyjednávání a po 5 min. a pár vlídných slovech byly mé. Pán, mi jěstě řekl, že mu v šuplíku, zbůhdarma tlučou nějaké bateriovky. Snad taimexy. Na závěr příslib nějakého piva. To je vše.

:eek: :eek: :eek:   To snad není možný!!! V neděli jdu určitě na mši!!

Odesláno

Čili, dalo by se to nazvat spíš "pozdravení nepokojem", na což navazuje jedenácté přikázání "neobereš o hodinky bližního svého"... :lol2: 

Odesláno

Líp se to píše, než koná. Bylo to silnější než já. Všiml jsem si, že někteří kněží mají na zápěstích docela zajímavé kousky.

Odesláno

Líp se to píše, než koná. Bylo to silnější než já. Všiml jsem si, že někteří kněží mají na zápěstích docela zajímavé kousky.

Ti byli holt rychlejší a s pomocí boží obrali o hodinky bližního svého před Tebou... :angel: 

Odesláno

Ti byli holt rychlejší a s pomocí boží obrali o hodinky bližního svého před Tebou... :angel:

Myslíš něco jako  ,,Velebnosti, zhřešil jsem, v týdnu jsem třikrát souložil s tou vdanou blondýnou odvedle a ještě se mi to líbilo.."

,,To nic, synu, dáš mi ty Primky co máš na zápěstí, pětkrát odříkáš Otčenáš a máš to předplacené ještě na příští týden"...

Odesláno

A teď něco z těch zastaváren. Jinak, velké díky jednomu váženému členu fóra za názornou ukázku nádherných hodinek, které jsem zatím mohl vidět jen na obrázcích. Mám z toho velkou radost.

post-373-0-59812900-1391888511_thumb.jpg

post-373-0-07966500-1391888636_thumb.jpg

Odesláno

A teď něco z těch zastaváren. Jinak, velké díky jednomu váženému členu fóra za názornou ukázku nádherných hodinek, které jsem zatím mohl vidět jen na obrázcích. Mám z toho velkou radost.

Prosím o foto i zadní strany a případně také kalibru.   :photo:

Odesláno

Myslíš něco jako  ,,Velebnosti, zhřešil jsem, v týdnu jsem třikrát souložil s tou vdanou blondýnou odvedle a ještě se mi to líbilo.."

,,To nic, synu, dáš mi ty Primky co máš na zápěstí, pětkrát odříkáš Otčenáš a máš to předplacené ještě na příští týden"...

Kamaráde buď jsi to špatně pochopil a nebo blbě napsal.Mám jiný návrh.

Budeme  " těm co zhřeší" prodávat odpustky kdý nebudou muset odříkávat žádný otčenáš, ale prostě a jednoduše nám nakulí nějaké své starší akvizice.

Tedy myslím mě a Manťákovi, ty máš nasysleno dost a já mám za poslední měsíc sotva pár hodinek. :-))))))

Odesláno

Kamaráde buď jsi to špatně pochopil a nebo blbě napsal.Mám jiný návrh.

Budeme  " těm co zhřeší" prodávat odpustky kdý nebudou muset odříkávat žádný otčenáš, ale prostě a jednoduše nám nakulí nějaké své starší akvizice.

Tedy myslím mě a Manťákovi, ty máš nasysleno dost a já mám za poslední měsíc sotva pár hodinek. :-))))))

Nezbývá mi nic jiného, než tvůj nezištný návrh podpořit. <_<

Odesláno

Nezbývá mi nic jiného, než tvůj nezištný návrh podpořit. <_<

Jsem zcela zásadně proti. Nasysleno nemám a jen tak mít nebudu, pár akvizicí mi chybí a uznejte, že modlitba ještě nikdy nikomu neuškodila.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...