Perun73 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) V 7. 4. 2014 v 20:00, straspol napsal: Nejdoucí prachotěsné Prim jsem koupil kvůli pěkné korunce a hezky zachovalému pouzdru. Stroj je v pořádku a po vyčištění poběží. Moc pětapadesátek nemám, na náhradní díly se budou moc hodit. Za kilo jsem je tam prostě nemohl nechat. Ty obyčejné zlacené jsem si za další kilo odnesl taky. Běží, kalibr 68.3 je bez problému a až jim dám vteřinovku, budou na nošení pěkné. Ciferník je zcela intaktní. Tak jsem si udělal dneska radost ... kdyby se ti nějakej z cifrů na obrázku hodil na ty divný cibule na pozici 1, tak pošli SZ a bude ti štandopede doručen. U mě se jenom nudí a zabírají místo Edit: Aha, tak asi nehodil. Až teď jsem si všim, že tam nemáš mimostřednou vteřinovku. Ale úmysl byl čistý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem Perun73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Tak ještě jednou pokus o foto nálezů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 2x prim (+ 2x německo) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Hoooodně dobrej kup,teda hlavně ty Gubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 V 9. 4. 2014 v 21:59, Perun73 napsal: ... kdyby se ti nějakej z cifrů na obrázku hodil na ty divný cibule na pozici 1, tak pošli SZ a bude ti štandopede doručen. U mě se jenom nudí a zabírají místo Edit: Aha, tak asi nehodil. Až teď jsem si všim, že tam nemáš mimostřednou vteřinovku. Ale úmysl byl čistý.Dík, to se taky počítá!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Ty GUBy mně berou. Až se jich budeš chtít zbavit, tak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 V 10. 4. 2014 v 23:10, Honza.manta napsal: Ty GUBy mně berou. Až se jich budeš chtít zbavit, tak dej vědět. Jenom blbni......to ti nestačí ty primky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 jsme kousíček od osudového zlomu Manťák upadne do Ruhel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Woé! Já bych chtěl skoro všechny hodinky co vidím. No a občas i některé koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 V 11. 4. 2014 v 10:33, Honza.manta napsal: Woé! Já bych chtěl skoro všechny hodinky co vidím. No a občas i některé koupím.Co na to říkal doktor?? Že to má taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 V 11. 4. 2014 v 10:44, straspol napsal: Co na to říkal doktor?? Že to má taky...Doktor byl diagnostikován se stejným problémem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Dneska jsem narazil na jeden zapadlý bazárek a jeden úlovek padnul? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 jo,pekny, kalibr tipuju 50.1,pouzdro zachovale,gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 O víkendu se mi zadařilo a pořídil jsem za lidových 500,- tři kousky: Traktory s datumem, Pyžama, a cal. 50.1Nebyl moc čas se jim všem věnovat, tak jsem zatim "rychlocvaknul" jen ty 50-tky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Dnešní bazarový úlovek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Konečně víme,že nerez pásek Kovotex Trenčín stál 77kčs.Pěkný kup a gratulace.To když já jdu do bazaru,tak NIC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Tenhle model z Kovotexu jsem vůbec neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 A je na něm napsáno, třeba na sponě, že je to kovotex? Pro mě je ta spona typická pro jiné výrobce z Asie, také struktura je na české poměry příliš něžná.... Já bych tipnul spíš krabičku zu kovotexu a tah dodaný odjinud. Ale rád bychse mýlil. Ten nejběžnější z Kovotexu stál 60 Kčs.... Neumím tu vypíčenou čáru zrušit, tak soráč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Jo jo, kovotex je jen krabička, náramek je pravděpodobně z asijských digi z osmdesátých let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 V 28. 4. 2014 v 21:48, straspol napsal: Tenhle model z Kovotexu jsem vůbec neznal V 29. 4. 2014 v 6:26, mischa napsal: A je na něm napsáno, třeba na sponě, že je to kovotex? Pro mě je ta spona typická pro jiné výrobce z Asie, také struktura je na české poměry příliš něžná.... Já bych tipnul spíš krabičku zu kovotexu a tah dodaný odjinud. Ale rád bychse mýlil. Ten nejběžnější z Kovotexu stál 60 Kčs.... Neumím tu vyp..enou čáru zrušit, tak soráč Mám na Primkách co nosím origo pásek Kovotex se stejnou strukturou (aspoň si to myslím, fotka je dost mizerná) jen s jiným zapínáním - je na něm překlápěčka. Straspol ho určitě musel vidět, když jsme se potkali, měl jsem hodinky na ruce a pochyboval o originalitě korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se