Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Nejdoucí prachotěsné Prim jsem koupil kvůli pěkné korunce a hezky zachovalému pouzdru. Stroj je v pořádku a po vyčištění poběží. Moc pětapadesátek nemám, na náhradní díly se budou moc hodit. Za kilo jsem je tam prostě nemohl nechat. Ty obyčejné zlacené jsem si za další kilo odnesl taky. Běží, kalibr 68.3 je bez problému a až jim dám vteřinovku, budou na nošení pěkné. Ciferník je zcela intaktní. Tak jsem si udělal dneska radost :smoke:

... kdyby se ti nějakej z cifrů na obrázku hodil na ty divný cibule na pozici 1, tak pošli SZ a bude ti štandopede doručen. U mě se jenom nudí a zabírají místo :)

Edit: Aha, tak asi nehodil. Až teď jsem si všim, že tam nemáš mimostřednou vteřinovku. Ale úmysl byl čistý.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Perun73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... kdyby se ti nějakej z cifrů na obrázku hodil na ty divný cibule na pozici 1, tak pošli SZ a bude ti štandopede doručen. U mě se jenom nudí a zabírají místo :)

Edit: Aha, tak asi nehodil. Až teď jsem si všim, že tam nemáš mimostřednou vteřinovku. Ale úmysl byl čistý.

Dík, to se taky počítá!!

Odkaz ke komentáři

O víkendu se mi zadařilo a pořídil jsem za lidových 500,- tři kousky: Traktory s datumem, Pyžama, a cal. 50.1

Nebyl moc čas se jim všem věnovat, tak jsem zatim "rychlocvaknul" jen ty 50-tky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dnešní bazarový úlovek...   :photo:

Odkaz ke komentáři

A je na něm napsáno, třeba na sponě, že je to kovotex? Pro mě je ta spona typická pro jiné výrobce z Asie, také struktura je na české poměry příliš něžná.... Já bych tipnul spíš krabičku zu kovotexu a tah dodaný odjinud. Ale rád bychse mýlil. Ten nejběžnější z Kovotexu stál 60 Kčs.... Neumím tu vypíčenou čáru zrušit, tak soráč

Odkaz ke komentáři

Tenhle model z Kovotexu jsem vůbec neznal :eek:

A je na něm napsáno, třeba na sponě, že je to kovotex? Pro mě je ta spona typická pro jiné výrobce z Asie, také struktura je na české poměry příliš něžná.... Já bych tipnul spíš krabičku zu kovotexu a tah dodaný odjinud. Ale rád bychse mýlil. Ten nejběžnější z Kovotexu stál 60 Kčs.... Neumím tu vyp..enou čáru zrušit, tak soráč

Mám na Primkách co nosím origo pásek Kovotex se stejnou strukturou (aspoň si to myslím, fotka je dost mizerná) jen s jiným zapínáním - je na něm překlápěčka. Straspol ho určitě musel vidět, když jsme se potkali, měl jsem hodinky na ruce a pochyboval o originalitě korunky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...