Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Když se podíváš kousek zpátky, je tam foto mých Sportů. Ty vpravo dole ti nechám, jestli chceš, ale buď bych ti je musel poslat  nebo nemáš cestu nebo někoho tady?

Hoši, to mi nedělejte :) řešit to ve fóru. Pokud byste se nedohodli, měl bych o ně zájem. Leč nenašel jsem, Kamile, tu fotku, kterou máš na mysli.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Když se podíváš kousek zpátky, je tam foto mých Sportů. Ty vpravo dole ti nechám, jestli chceš, ale buď bych ti je musel poslat  nebo nemáš cestu nebo někoho tady?

Hoši, to mi nedělejte :) řešit to ve fóru. Pokud byste se nedohodli, měl bych o ně zájem. Leč nenašel jsem, Kamile, tu fotku, kterou máš na mysli.

Tady ji máš ještě jednou zmenšenou:

SportyIMG_0655aaa.jpg

Stály mě před dvěma měsíci 250, jenže jsem je až teď znovu natáhl a zdály se mi nějaké divně jdoucí, tak jsem je rovnou odnes k hodináři za rohem. Prý bude lepší vyměnit pérko a ještě nějakou věc, vyčistit a promazat (vlastně repase) a to celé za dalších 250. Takže celkem pětset, pokud je to moc, nic se neděje, nechám si je.:)

Odesláno

Kamil: Díky za fotku, zajímalo mne, jestli nejsou s jiným číselníkem (líbil by se mi ten uprostřed). Zatím mám jedny polomrtvé s tímhle číselníkem, u nichž uvažuji o nerez pouzdře. Dnes jsem k nim přikoupil v Saturnu nový číselník :)

Nicméně, pokud jsou hodinky celkově slušné, tak je to dobrá cena i s tou opravou.

Ještě se chci zeptat na pásek na těch prostředních (tip na koupi :))

Návštěvník Kamil
Odesláno
Ještě se chci zeptat na pásek na těch prostředních (tip na koupi :))

Mají ho u nás v hodinářství za 80 peněz, můžu ti ho zítra koupit :)

PrimIISportIMG_0664.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Na Petřinách mezi Delvitou a konečnou tramvaje je vpravo směrem z centra bývalá pasovka pro Prahu 6, teď je tam videopůjčovna a taky hodinářství.

Odesláno

Tak ty sporty, které jsou na obrázku Kamila uprostřed, zatím marně sháním, ale snad už je něco na cestě. Těm to bude v nerezu slušet! Tak mě napadá, má Parexo dostatečnou zásobu?

Otázka pro mechana - už se mám těšit?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Už se někdo ozval, kdyby z toho sešlo, ozvu se.:) Stejně budou opravené až koncem března.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Měl bych novou fotečku, sehnal jsem krabičky, tak jsem ubytoval Primky :)

Prim5xIMG05.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
A jak se k nim přes ty liány dostáváš! :D Jinak to jsou samé pěkné kousky, zvláště ty fialové se ti povedly vytunit řemínkem!

Jsou to automaty a řemen jsem dost dlouho sháněl :)

Odesláno
Tak ty sporty, které jsou na obrázku Kamila uprostřed, zatím marně sháním, ale snad už je něco na cestě. Těm to bude v nerezu slušet! Tak mě napadá, má Parexo dostatečnou zásobu?

Otázka pro mechana - už se mám těšit?

V Parexu toho maji mraky, zadny spech. Sami jsou z toho hotoví,že se o Primky a jejich pouzdra strhnul takovy zajem. Ale sklady maji docela plny. Veci na modely z I.gen, nejsou nikde. Nekdo tu psal blbosti, ze je maji v Ondrickove, ale to oz tak tri roky neni pravda. Na Sporty tam nemaji uz davno nic.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Sehnal jsem 10 krabiček, ale víc jich není, byly to nějaké staré zásoby.:)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Snad někomu udělám radost. Zastavil jsem se ze zvědavosti v jedné karlínské zastavárně a optal se na hodinky. Prodavačka přinesla krabičku a já z ní vytáhl tyhle Sporty I. gen. S okázalým nezájmem jsem je prohlížel a pak je za 700,- koupil. Paní mi k nákupu dala radu: "Primky začínají být vzácné, protože výrobce už neexistuje".

Pokud je někdo za nákupní cenu chcete, dejte mi vědět. Jsou v docela dobrém stavu, zejména ciferník a ručičky. Sklíčko je celé poškrábané, pouzdro naspod na několika místech odřené na mosaz. Jdou přesně. Zasloužily by renovaci - já za ni utrácet nebudu, stejně bych je nenosil. Preferoval bych osobní předání v Praze, nechce se mi to balit a posílat. Zájemce bude mít navíc možnost si koupi rozmyslet, až hodinky uvidí :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...