radorado Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 mal som v takejto povrchovke grip na ecigarete. cele leto v spotenej ruke a povrch bol stale ako novy.
Tikal Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Nemělo by to dělat nic, pořád je to nerez. Maximálně tam budou škrábance, tak to přepískuju..
JaRooN Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Radku, to vypadá hodně dobře!Strašáku! Napadlo tě taky to co mě...?
JaRooN Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 OK. Koncem týdne se dostanu k chemii a domluvíme s Radkem zbytek
Návštěvník tolja Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Byl jsem na mobilu a tym je prd vidět, teď už také vidím cifr ze soudků, ale alespoň vteřínovka a armovák je z dvojek V sobotu jsem koupil na burze u Elektry /bývalá Kolbenka/ klasický pásek k PS2 za 20 kč. Byl jsem líný ho leštit, tak mě zajímalo, jak bude vypadat opískovaný a není to špatné... 20160618_180053.jpg20160618_180120.jpgjak jsi přišel na to, že to je tah k PS2? PS se prodávaly na plastogumě a tohle je kovotexblbě to sice nevypadá, ale k lesklýmu chromovanýmu pouzdru se to moc nehodí, podle mě
straspol Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 jak jsi přišel na to, že to je tah k PS2? PS se prodávaly na plastogumě a tohle je kovotexblbě to sice nevypadá, ale k lesklýmu chromovanýmu pouzdru se to moc nehodí, podle měZato k novému Eltonskému nerezu PS2 by to sedlo jako...prostě dobře.
feltharg Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 a to mas doma/vpraci piskovacku nebo existuje nejaky domorobo navod jak si neco opiskovat? jinak vypada to super
Tikal Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 jak jsi přišel na to, že to je tah k PS2? PS se prodávaly na plastogumě a tohle je kovotexblbě to sice nevypadá, ale k lesklýmu chromovanýmu pouzdru se to moc nehodí, podle mě Trochu nechápu co myslíš, psal jsem :V sobotu jsem koupil na burze u Elektry /bývalá Kolbenka/ klasický pásek k PS2 Nevím jak ty, ale na tomto konkrétním typu z Kovotexu jsem jich viděl asi stovku, takže mi přijde k tomuto modelu jako klasický, nikdy jsem netrvrdil, že ho na tom prodávali, nebo, že je to originální tah z PS II./A to jsem ho z totálně zdevastovaného pouzdra z PS II sundal, páč bylo v ceně :lol2:/ Malou pískovačku mám doma, pískuji v tom dýmky.
Mipa Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Já jsem v dřívějším zaměstnání si taky jeden již ošoupaný kovový pásek nechal opískovat - sice trochu hrubší povrch, ale celkem dobrý. Ale pak tam koupili tryskání malilinkatými skleněnými kuličkami (říkalo se tomu balotinování pro zpevňování povrchu namáhaných součástek) a to bylo lepší, jemnější.
feltharg Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 nekde jsem zaslech bead blasted - to vypada ze to bude onco dobry vedet, ze tu nekdo ma piskovacku gravirovacku nekdo nema?
atari Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Při návštěvě Budapešti jsem musel navštívit i místní blešák - údajně jeden z největších v Evropě. Poctivě brzo nařízený budíček mi dával naději, ale vzhledem k špatnému odhadu času na cestu jsem na místo dorazil až cca půl hodky po otvíračce (ta byla v 8:00). Mé obavy o pozdní příjezd a absenci nejlepších kusů se rázem změnily ve zklamání. Po příjezdu tam bylo dohromady tak 10 prodejců a vypadalo to, že se tam ještě tak hodinu nic dít nebude. Krátká procházka po okolí a návrat kolem desáté mě v tom pouze utvrdil, dohromady se tam nic moc nepohnulo. Funguje to trochu jinak, než je asi většina z nás zvyklých - mají tam takové malé kóje/obchůdky, ve kterých (a před nimi) vystavují své zboží. Nevim, zda je tam nějaká dohoda, že se celkově začíná déle, ale při projíždění informací na netu jsem na nic takového nenarazil.Hodinky tam byly v tu dobu všehovšudy asi troje, dvoje staré, ošklivé poljot a jedny kapesní Longines. Na otázku ohledně ceny (v angličtině) pán reagoval pohledem říkajícím: ááá, turista, tak z něj něco vytáhnu. A pronesl "200 euro". Pousmál jsem se a zkusil ho srazit níž, přičemž k mému docela velkému překvapení tu cenu stáhl rovnou na 150, ale dál se mu vyjednávat nechtělo. S poděkováním se mé kroky mohly ubírat zase o památku dál
Hardslimer Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Nevim, zda je tam nějaká dohoda, že se celkově začíná déle, ale při projíždění informací na netu jsem na nic takového nenarazil.Jenom pro neznale : dele znamena pozdeji ! :-)
EngineerHack Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Při návštěvě Budapešti jsem musel navštívit i místní blešák - údajně jeden z největších v Evropě. Poctivě brzo nařízený budíček mi dával naději, ale vzhledem k špatnému odhadu času na cestu jsem na místo dorazil až cca půl hodky po otvíračce (ta byla v 8:00). Mé obavy o pozdní příjezd a absenci nejlepších kusů se rázem změnily ve zklamání. Po příjezdu tam bylo dohromady tak 10 prodejců a vypadalo to, že se tam ještě tak hodinu nic dít nebude. Krátká procházka po okolí a návrat kolem desáté mě v tom pouze utvrdil, dohromady se tam nic moc nepohnulo. Funguje to trochu jinak, než je asi většina z nás zvyklých - mají tam takové malé kóje/obchůdky, ve kterých (a před nimi) vystavují své zboží. Nevim, zda je tam nějaká dohoda, že se celkově začíná déle, ale při projíždění informací na netu jsem na nic takového nenarazil.Hodinky tam byly v tu dobu všehovšudy asi troje, dvoje staré, ošklivé poljot a jedny kapesní Longines. Na otázku ohledně ceny (v angličtině) pán reagoval pohledem říkajícím: ááá, turista, tak z něj něco vytáhnu. A pronesl "200 euro". Pousmál jsem se a zkusil ho srazit níž, přičemž k mému docela velkému překvapení tu cenu stáhl rovnou na 150, ale dál se mu vyjednávat nechtělo. S poděkováním se mé kroky mohly ubírat zase o památku dál Budapest je na hodinky celkom chudobna a biedna. Bol som tam niekolkokrat ale stare hodinky zohnat sa skoro nedaju. Dobra rada preto ze kto sa chysta do Budapesti rovno na blesak zapomente lebo tam nic nie je.
Melly Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Při návštěvě Budapešti jsem musel navštívit i místní blešák - údajně jeden z největších v Evropě. Poctivě brzo nařízený budíček mi dával naději, ale vzhledem k špatnému odhadu času na cestu jsem na místo dorazil až cca půl hodky po otvíračce (ta byla v 8:00). Mé obavy o pozdní příjezd a absenci nejlepších kusů se rázem změnily ve zklamání. Po příjezdu tam bylo dohromady tak 10 prodejců a vypadalo to, že se tam ještě tak hodinu nic dít nebude. Krátká procházka po okolí a návrat kolem desáté mě v tom pouze utvrdil, dohromady se tam nic moc nepohnulo. Funguje to trochu jinak, než je asi většina z nás zvyklých - mají tam takové malé kóje/obchůdky, ve kterých (a před nimi) vystavují své zboží. Nevim, zda je tam nějaká dohoda, že se celkově začíná déle, ale při projíždění informací na netu jsem na nic takového nenarazil.Hodinky tam byly v tu dobu všehovšudy asi troje, dvoje staré, ošklivé poljot a jedny kapesní Longines. Na otázku ohledně ceny (v angličtině) pán reagoval pohledem říkajícím: ááá, turista, tak z něj něco vytáhnu. A pronesl "200 euro". Pousmál jsem se a zkusil ho srazit níž, přičemž k mému docela velkému překvapení tu cenu stáhl rovnou na 150, ale dál se mu vyjednávat nechtělo. S poděkováním se mé kroky mohly ubírat zase o památku dál Já mám své první mechaniky - Wostoky z tržiště v Bělehradě, bylo to loni, stav vcelku hezký. Letos jsem tam také na nic zajímavého nenarazil. Asi na východ byly převázně jen ruské stroje, kterých se moc dneška nedožilo...
atari Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Je to možné. Chtěl bych vidět ten blešák, když je plný obchodníků... Jinak se ve městě nachází pár antiků, krom obvyklých (zmiňovaných) ruských hodinek jsem narazil i na starší Omegy či Doxy, ceny ale výrazně přemrštěné. Jak píše EngineerHack, pro hodinky raději jinam
klasik51 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Jezdim okolo už moc let, ale pokaždé jsem chvátal, nebo byla semnou manželka, to také neni zrovna dobře v tomto případě. V jednom menšim městě antik. Až tuhle jsem přibrzdil. Celkem slušné ceny, všeho možného.já - co nějaké mechanické hodinkypani - něco tu mámejá - a co třeba Primkypani - ty tam jsou takéjá - a můžu se podívatpán - ono jich je tak 320já - padla mi čelist - a můžu nahlédnoutpán - ukaž to pánovipani - ale je to sbírka, prodáme to celé najednouNicméně jsem si to letmo prohlédl, na podrobnosti jsem neměl brýle. Ale, Prim sport II, televize automat, pavouky a další a další.Ruské, Glashutte, a prostě hafo dalších. Pán mlel něco o 50.000,- Což by zase tak špatná cena nebyla, žádný šrot tam fakt nebyla tvrdil, že jsou všechny v chodu. Sejít se pár lidí, kteří by se o to podělili, mohlo by to být zajímavé.Sem z toho byl trochu paf, když člověk narazí na dva, pět kousků, tak je to něco a tady takový počet.
Happycz Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Dnešní "Kolbenka". Sporty 3 mi nic neříkají,ale by mi líto je tam nechat.
Georg.S Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Ahoj, Já jsem si dones dnes od hodináře donesl tyto. Je to zřejmě 68 264 1, jen u Hovorky jsou v černém. Jakou máte zkušenost s výskytem tady toho červeného? Prodával se nebo je to jen indivindy dílo pánů hodinářů? Dík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se