straspol Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Jj, kabelky a boty.... to sedi:-). Jenze, to jim nikdy nevysvetlis. Ja uz zjistuju, ze je lepsi se do toho ani snad nepoustet.Jsi moudrý muž. Když jsem trochu sbíral veteránky, hodně se o tom mluvilo- dalšího vraku zaparkovaného na zahradě si zkrátka musí všimnout i slepej, když do něj cestou vrazí....Hodinky se šoupnou do šuplíčku a když je za čas vytáhneš tak proběhne ,,Hele, to máš nový ? " ,,Kdepak, ty už mám dlouho ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 To kupko: ja kdyz byl malej, tak jsem mel mrkaciho kocoura od Ruhly:-). Kdyby si chtel zavzpominat, tak se docela casto Formule objevi v moc peknem stavu na prodejnim webu u Accutrona. Je jasny, ze to uz nebudou (nejspis:-) ty tvoje z detstvi, ale i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 To saida: ja mam zkusenost takovou, ze presne, v bazarech vetsinou kousky nevalne kvality a kdyz neco pekneho, tak u nejakeho hodinare, ktery opravuje i prodava starsi hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 to straspol: jj, taky pouzivam tuto hlasku a diky bohu, protoze manzelka do toho jeste moc nevidi, tak to funguje:-). Jeste jsem bohuzel, ac velmi nerad, musel zavezt pravidlo 50 a mene %. Tedy mirne zkresleni kupni ceny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Jsi moudrý muž. Když jsem trochu sbíral veteránky, hodně se o tom mluvilo- dalšího vraku zaparkovaného na zahradě si zkrátka musí všimnout i slepej, když do něj cestou vrazí....Hodinky se šoupnou do šuplíčku a když je za čas vytáhneš tak proběhne ,,Hele, to máš nový ? " ,,Kdepak, ty už mám dlouho ..."Zvláštní je, že když se jí zeptám na novou kabelku, tak používá stejnou odpověď jako já - tu už mám dlouho. A to na ní ještě visí cedulka z obchodu. Já si teda alespoň kupuju starý hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Honzo, to se ale navzájem nevylučuje. Moje žena si před pár lety koupila nové šaty, zandala je do skříně a zapomněla na ně. Letos je tam "objevila", ustřihla visačku a nosí je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Zvláštní je, že když se jí zeptám na novou kabelku, tak používá stejnou odpověď jako já - tu už mám dlouho. A to na ní ještě visí cedulka z obchodu. Já si teda alespoň kupuju starý hodinky.Jo to bejvávalo. Starý hodinky. Teď už mrháš i za nový(čti drahý).Tě sleduju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Honzo, to se ale navzájem nevylučuje. Moje žena si před pár lety koupila nové šaty, zandala je do skříně a zapomněla na ně. Letos je tam "objevila", ustřihla visačku a nosí je To je můj sen, že mi budou džíny, co jsem nosil před pár lety... zatím je to dost beznadějný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 To je můj sen, že mi budou džíny, co jsem nosil před pár lety... zatím je to dost beznadějný...S tím naštěstí problém nemám, tahám všechno, co jsem si za posledních 10 let koupil až do úplného konce životnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Tak dneska dramatická akce. Poctivých 28 antiků, bazarů, starožitností, zastaváren a hodinářství v krajském Ústí. A výsledek čistá nula pánové. Pár, tj. asi 6, nezajímavých vraků,které jsem zanechal jejich osudu, několik rad do života, moře teskných příběhů, jak to dřív šlo a teď ne a několik rozhovorů na téma, co je to Prim. Kdybych šáhl do první popelnice na cestě, tak bych možná byl efektivnější a hlavně, věděl bych na čem jsem hned Moc pěkně a výstižně napsáno i já mám podobnou zkušenost. Řeči jak je nás hodně, že si mám ze tří vraků primek udělat jedny apod. Jeden bazárník se přiznal, že všechny hodinky dává na aukro, další bazárník, že ty lepší kousky schovává známým, kteří je dál přeprodávají. Starožitník ten mě zkoušel, za jeden vrak ať mu řeknu cenu, kterou jsem ochoten dát, řekl jsem 100Kč a hned je schoval. Tak poslední rok je to s nabídkou špatný a poslední měsíce v nabídce hodinky bez ruček, bez korunek... Nakonec jsem nešel s prázdnou, podařilo se mě vyhrabat kvarcky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Když je miluješ není co řešit.Bylo by to moc jednoduché přijít do prvního bazaru a tam koupit 4 kusy v NOS stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Když je miluješ není co řešit.Bylo by to moc jednoduché přijít do prvního bazaru a tam koupit 4 kusy v NOS stavu.Ono se někdy i zadaří a narazíš na Primky v NOS stavu. Ale ta cena!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Ceny netřeba komentovat, lepší to nebude.Jako chronopacient obcházím burzy a zastavárny a slyším to samé, bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 nevim, kam to dat... takova zajimavost, dva ze ctyr ukazatelu z L39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 a dva quartz ciferníky, které jsem videl prvne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 No ty voe, napis "hodiny" a "minuty a sekundy" jsem na hodinkach jeste nevidel... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Taky čumím. Ještě že kvarcky nesbírám.....jsem nesbíral.., to by mě asi šlehlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Aspoň, že tam nejsou napsané "vteřiny". To mě vždycky kroutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Opravář hodin a cirkulárka. Byl jsem s hodinkami u opraváře Holcnera, ale nepochodil jsem. Pravá ruka zavázaná, prý jenom zavadil o zuby. Tak jsem se jenomzmohl na hlášku : " ješte, že nejste virtuos houslista před vyprodaným koncertem " . Živit se jemnou mechanikou tak radši topím plynem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Po dlouhý době jsem nakouk do místního vetešnictví a mrkly na mě krásný postspartaky TYP 010 za neuvěřitelných 390,- Kč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se