Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Jj, kabelky a boty.... to sedi:-). Jenze, to jim nikdy nevysvetlis. Ja uz zjistuju, ze je lepsi se do toho ani snad nepoustet.

Jsi moudrý muž. Když jsem trochu sbíral veteránky, hodně se o tom mluvilo- dalšího vraku zaparkovaného na zahradě si zkrátka musí všimnout i slepej, když do něj cestou vrazí....Hodinky se šoupnou do šuplíčku a když je za čas vytáhneš tak proběhne ,,Hele, to máš nový ? " ,,Kdepak, ty už mám dlouho ..."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsi moudrý muž. Když jsem trochu sbíral veteránky, hodně se o tom mluvilo- dalšího vraku zaparkovaného na zahradě si zkrátka musí všimnout i slepej, když do něj cestou vrazí....Hodinky se šoupnou do šuplíčku a když je za čas vytáhneš tak proběhne ,,Hele, to máš nový ? " ,,Kdepak, ty už mám dlouho ..."

Zvláštní je, že když se jí zeptám na novou kabelku, tak používá stejnou odpověď jako já - tu už mám dlouho. A to na ní ještě visí cedulka z obchodu. Já si teda alespoň kupuju starý hodinky.

Odkaz ke komentáři

Zvláštní je, že když se jí zeptám na novou kabelku, tak používá stejnou odpověď jako já - tu už mám dlouho. A to na ní ještě visí cedulka z obchodu. Já si teda alespoň kupuju starý hodinky.

Jo to bejvávalo. Starý hodinky. Teď už mrháš i za nový(čti drahý).Tě sleduju.
Odkaz ke komentáři

To je můj sen, že mi budou džíny, co jsem nosil před pár lety... zatím je to dost beznadějný...

S tím naštěstí problém nemám, tahám všechno, co jsem si za posledních 10 let koupil až do úplného konce životnosti ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak dneska dramatická akce. Poctivých 28 antiků, bazarů, starožitností, zastaváren a hodinářství v krajském Ústí. A výsledek čistá nula pánové. Pár, tj. asi 6, nezajímavých vraků,které jsem zanechal jejich osudu, několik rad do života, moře teskných příběhů, jak to dřív šlo a teď ne a několik rozhovorů na téma, co je to Prim. Kdybych šáhl do první popelnice na cestě, tak bych možná byl efektivnější a hlavně, věděl bych na čem jsem hned :)

Moc pěkně a výstižně napsáno i já mám podobnou zkušenost. Řeči jak je nás hodně, že si mám ze tří vraků primek udělat jedny apod. Jeden bazárník se přiznal, že všechny hodinky dává na aukro, další bazárník, že ty lepší kousky schovává známým, kteří je dál přeprodávají. Starožitník ten mě zkoušel, za jeden vrak ať mu řeknu cenu, kterou jsem ochoten dát, řekl jsem 100Kč a hned je schoval. Tak poslední rok je to s nabídkou špatný a poslední měsíce v nabídce hodinky bez ruček, bez korunek... Nakonec jsem nešel s prázdnou, podařilo se mě vyhrabat kvarcky :)

post-21608-0-62582400-1503923701_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Opravář hodin a cirkulárka. Byl jsem s hodinkami u opraváře  Holcnera, ale nepochodil jsem.  Pravá ruka zavázaná, prý jenom zavadil o zuby. Tak jsem se jenom

zmohl na hlášku : " ješte, že nejste virtuos houslista před vyprodaným koncertem " . Živit se jemnou mechanikou tak radši topím plynem!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...