Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem trochu zadrancoval na aukru a myslel jsem si, že jsem koupil ty zlaté primky z roku 1986. Dle věnování jsou z roku 1976. Oboje jsou jdoucí :)

Odesláno
Dnes z Olomouckého blešího trhu.

Jedny nejdou, druhé mají trochu zašlý číselník a ručky.

Po stokoruně za kus. Mám radost.

A kdepak se v Olomouci ty bleší trhy pořádají?

Odesláno

Také bych rád nahradil ty co mi v dubnu ukradli... Budu vděčný, kdybyste na mě vzpoměli, když takhle potkáte Diplomaty ve větším množství než "pro osobní spotřebu".:)

Odesláno

:)

obávám se, že obvyklé množství Primek pro příslušníka Chronomagu, sekce PRIM, je "větší než malé" a osobní spotřeba je skoro nezměrná :D Ale naděje umírá poslední...

Odesláno

Procházet zastavárny je někdy zábavné. V Ostravě jsem narazil na tyto krásné Sporty II. Chodil jsem kolem nich cca 14 dní. Zpočátku se mi vůbec nezdály krásné, nebyl jsem příznivec sportů. Po čase se mi to v hlavě rozleželo a teď už je mám druhý den na ruce a asi je nikdy nesundám:-) Navíc mi je hodný Pan hodinář z hodinářství U Aleše zdarma promazal.

sport.jpg

Odesláno

Jóó humberta - taky je nosim - třída kousek, esence tzv. české vynalézavosti osmdesátých let a jedno z nejpovedenějších dílek inženýrského podívejsenaomegu přístupu :D ! Ten pásek k nim skvěle sedí!

Odesláno

Dnes jsem koupil sporty Igen, chybí luneta. původně jsem je chtěl vyměnit na foru za jiné starší primky. Dost dobře jsem nechápal co na nich někteří členové vidí. Ale po lehkém očištění a pomazlení se s nimi, začínám vnímat jejich krásu. Takže je mi líto, ale zůstanou doma. Jen ty bílé ručky mi tam nesedí. Je to správně?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...