kerob Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 I ja se priznavam, ze u Tolji obcas nakoupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Ono je spíš otázka, kdo od Tolji nic nemá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Ono je spíš otázka, kdo od Tolji nic nemá? Takovy seznam bude o hodne kratsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Takovy seznam bude o hodne kratsi já letos ještě u Tolji nenakoupil nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 já letos ještě u Tolji nenakoupil nic Nojóó - já letos vlastně taky ještě ne, ale obávám se, že to do konce roku stihnu napravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Tak už kupuju i nefunkční hodinky, to jsem dopadl. Ale zase když je to pouzdro je skoro netknuté... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. malé televize - nefunkční, cena 100,- super stav (jo, sklíčko bude chtít vyleštit)eleganty - nefunkční, cena 200,- super stav, až na drobné šmouhy na cifru dole a korunku z bokušupináče - funkční, cena 200,- pěkný stav, pouzdro místy oťukané, strojek lehce nesedí v pouzdře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Já si nejsem jistej autentičností těch elegantgů - možná se mýlím, ale mám pocit, že to pouzdro je pozdější než ciferník. Co na to ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Tak už kupuju i nefunkční hodinky, to jsem dopadl. Ale zase když je to pouzdro je skoro netknuté... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. malé televize - nefunkční, cena 100,- super stav (jo, sklíčko bude chtít vyleštit)eleganty - nefunkční, cena 200,- super stav, až na drobné šmouhy na cifru dole a korunku z bokušupináče - funkční, cena 200,- pěkný stav, pouzdro místy oťukané, strojek lehce nesedí v pouzdře. Dobře jsi koupil, minimálně v těch elegantech bude dobrý strojek (možná 66.1) a cifr vypadá taky úžasně, stejně tak šupináče - krásný cifr. A ceny moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Nemám lupu, ale vypadá to fakt na 66.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 (upraveno) Budˇ 66.nic nebo 66.1 a při troše štěstí tak jako tak rovný brus, jen to elegant pouzdro se mi zdá, že někdo vyměnil za původní odrbané, ale mohu se mýlit. Každopádně za ty prachy to není špatné. Edit: jestli chceš lupu, tak mi pošli SZ Upraveno 7. března 2013 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 (upraveno) Budˇ 66.nic nebo 66.1 a při troše štěstí tak jako tak rovný brus, jen to elegant pouzdro se mi zdá, že někdo vyměnil za původní odrbané, ale mohu se mýlit. Každopádně za ty prachy to není špatné. Edit: jestli chceš lupu, tak mi pošli SZ Ten 66.nic je minimálně. Když jsem ho teď hledal, otevřel jsem všechno, co mi přišlo z 66tkovým kalibrem do ruky a našel jsem snad z dvaceti jen jeden 66 s rovným brusem. Tak si myslím, že se málokdy spleteš, když ve skorodiplomatech nebo elegantech s incablokem budeš hádat 66.1. Je to hodně vysoká pravděpodobnost. Upraveno 7. března 2013 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 (upraveno) Strojek je 66.1, pouzdro je bez vroubkované "lunety", co je u diplomatů; je hladké.Co je to rovný brus popravdě netuším. Poučení rád uvítám. edit: cal.66.1, ne 68.1; překlep Upraveno 7. března 2013 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Rovný brus - kal 66. Bez dalšího označení. Co by mělo být uvnitř ti řeknu podle čísla na dýnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 8224177 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 8224177 66.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Rovný brus - kal 66. Bez dalšího označení. Co by mělo být uvnitř ti řeknu podle čísla na dýnku No a tohle je obloukový nrus - u kal. 66.1 se může vyskytovat obojí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 A vcera jsem zjitil, ze jsou dve provedeni můstku pod setrvackou. S jednim, nebo dvema šroubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcelsion Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Tak dnes opět něco málo. Omlouvám se za odfláknutý fotky, je večer a není dobré světlo na focení. Za nějakou informaci k "Thekla" budu rád (alespoň pro jaký trh se dělaly). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcelsion Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Já si nejsem jistej autentičností těch elegantgů - možná se mýlím, ale mám pocit, že to pouzdro je pozdější než ciferník. Co na to ostatní? Mám je taky v tomto provedení, jen v chromovaném pouzdře. Doteď jsem si myslel, že je to bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 AHA! Že ty plochu jsou broušený buď do rovných linií nebo do obloučku! Mám to!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se