Prokop Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Historici budou mít opět radost. Vypadá to skutečně na hodinky PRIM s kalibrem ruské provenience. Různých experimentů s aplikací jiných strojků se skutečně udělalo mnoho. Spíše mne překvapuje, že se objevily mezi lidmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Já nevím, moc se mi nezdá to napasování ručiček + odřený číselník. Také chybí vteřinovka, nemá jí náhodou ten strojek na foto středovou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 To opravdu zatím nevím :-( ale jak jsem psal vzal jsem je kvůli barvě ciferníku a ostatní bude na Primovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Já k tomu bohužel asi více neřeknu. Víc totiž nevím. Chápu, že je to odpověď, která vás asi neuspokojí, zato je ale pravdivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Japezz Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Je to ještě diskuze o bazarových úlovcích značky PRIM?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Japezz Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Je to ještě diskuze o bazarových úlovcích značky PRIM?:) sorry nemel sem cas to tridit a videl sem tam treba ty omegy tak sem to tam slehnul vsechno ale jak bude cas tak se to pokusim roztridit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beneton Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Pokuď potřebuje novou lunetu k Prim Sport první generace, tak zkuste hodinářství v Ondříčkově ulici v Praze na Vinohradech. Kupoval jsem je tam kolem dvacky za kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2006 Pokud to je tak - nebudete někdo mít cestu do tohoto hodinářství? Nejlépe někdo z těch, co se sejdeme ve čtvrtek na pokec s Primem. Pak bych si s dovolením řekl o dva kousky (luneta na Prim Sport 1). Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lm Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2006 pokud je to skutečně k sport Igen, tak bych taky měl o dvě zájem, ale jsem z ostravy a kdyby mi to někdo z pražáků poslal byl bych rád. předem děkuji. o tu plastovou z II gen. nemám zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2006 Tak s potěšením zjišťuju, že zvýšení cen se tolik netýká mého dodavatele, za kousek v dobrém stavu 250,-, za hnus na strojek 150,-, 10% sleva samozřejmostí, u těch hnusů i 33%. Vše funkční, výběr obstojný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 10. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2006 Tady jsou moje nasbírané Primky, které jsou v pěkném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2006 Tyhle Primky si zase zatím nechávám já, nejsou to žádné speciality, ale jsou ve slušném stavu s repasovanými strojky (od hodinářů, ne z fabriky). Třeba se časem na něco hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2006 V annonci jsou 3 inzeráty na primky z toho 2 x na Diplomaty. Už to vypuklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2006 Na S bazar se nabízejí ty vojenské sporty IIgen za 2500,- už je to jak jsem počítal - primky se dostávají na trh, za vyšší ceny, ale bude je lze koupit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2006 O víkendu jsem byl v Ostravě a povedl se mi úlovek - 2x automaty (kalibr 96) TV. Jedny dokonce s věnováním. Cena už tak dobrá nebyla - celkem 1100 kaček, usmlouval jsem stovku (původně tedy 1200,-). Tímto se omlouvám všem ostravákům, kterým jsem je vyfouknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2006 Rytec byl koukám umělec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2006 Takže jsem narazil na styl ala Diplomat ve Swiss produkci. Hodinky jsou celkem zachovalé, ale nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2006 To dýnko vypadá dost brutálně... Ten lisovací nástroj byl asi hodně jetý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2006 Objevil jsem další barevnou variantu Prim Sport 2. Nejdřív jsem si myslel, že to jsou ty klasické bílé indexy a nějaký šikula vzal fix a "vylepšil" to. Ale je to tak z fabriky. Jak to nazval cigi - cirkus humberto. Jinak jsou funkční a docela v pěkném stavu. Kristepane, já si to snad musím písemně zakázat - jak se to dá léčit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se