klasik51 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Tak také jiné téma, než bronz L.E. Na poslední burze v Tchořovicích před týdnem, jsem si udělal radost, ani jsem tentokrát nesmlouval.Omluva, foceno mobilem večer doma bez blesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Oni to jsou fialky. Ale potěšil jsi mne. Fakt.Staré tramvaje, stará auta a Stromovku mám rád. Ve Stromajdě jsem vyrostl. http://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 ja vim, fialky, taky se mi libjej ke stromovce - sem zvedavej jak to dopadne se slechtovkou, ale to uz je tezkej offtopic. mimochodem - moje teta mela uplne stejny fialky a hodila je spolecne s suplikem starejch hodinek do popelnice, kdyz se pred par lety stehovali... jauvajs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Nový přírůstek z blešáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Prim echt raritet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 vedels to pred nakupem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Jistě, stály stovku a jsou funkční. Nějak se mi jich zželelo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Náhodou dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Jako "technický chronomagor" považuji orlandovy "Primky" za technickou raritu. Strojek vypadá solidně vyrobený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 na první pohled vypadaly jako postspartaky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Mám Lunesy zafixované se závitovým dýnkem. Tohle je zajímavý úkaz jak tam drží cifr ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmonica Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Koupeno v Mohelnici na auto-moto burze za 200 Kč jako nefunkční. Doma opraveno za 30 vteřin. Stačilo dotáhnout šroubek natahovacího kola. Po vyčištění pouzdra a rozleštění sklíčka vypadají docela dobře (fotka je před zahájením opravné a očistné procedury). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 dnesni ulovek na kolbence, za 300 Kcs, nevite pls, jaky je to priblizne rok? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Snad se nepletu, vyráběly se od roku 1990, typ - 210 121 8 . Upraveno 22. října 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 diky moc, uz mi je identifikoval Jožko Snad se nepletu, vyráběly se od roku 1990, typ - 210 121 8 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Je toho na ty kolbence hodně? Taky bych si chtěl ulovit nějaký pavouky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 jestli myslis Primky, tak tech jsem tam videl dnes minimalne 100ks ruzne v prostoruja na Primky moc nejsem, ale tydlencty mi padli do oka, kdyz jsem kupoval piratskou truhlu pro malou, takze uz vlastnim i tuto znacku, kupodivu se mi fakt libi a k obleku budou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Aha, tak to se tam ráno otočím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Nyní na aukru, - opravdu skvělý kousek http://aukro.cz/prim-sport-1-i6578443285.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se