prim-ky Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Foto nedávej, nám stačí, že jsi dobře koupil. Gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Fotku tu nedávej,už tu je vyfocených hodinek z bazaru dost.Úlovek to byl ale skvělý !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 No za 15kc jsou dobry i nefunkcni damske :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Za 15,- pěkný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 20 to jistí, jseš dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Radši vám ani nebudu ukazovat jaké dvoje primky jsem koupil v nejmenovaném vetešnictví. Pán chtěl za oboje 15,- kč, a vypadal, že by i slevil, tak jsem mu dal dvacet. Doufám, že jsem si napříště nezkazil ceny. By pak někomu třeba praskla cévka. Rub.jpg Líc.jpgTak jestli je v těch vlevo devadesátjednička, tak je to Jackpot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Bohužel kužel - 68. Taky jsem je hned s bušícím srdcem otevíral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) Mantaten bohužel kužel - mám něco podobného, ty dva modely se liší nejen použitým strojkem? Podle primbible je tam jiné jen modelové číslo podle strojku, design totožný až na ručky, nejsou myslím úplně stejné. Tady jdou sice orezlé, ale evidentně celé bílé, takže to je ten 68.4. Aby to byly 91, musely by být poněkud jiné. Je tak?*** Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Je to 68.4, ale nejsem si jist nějakými vzhledovými rozdíly. Pointa je v tom, že zřejmě docházely základny 68 a někde někdo objevil nějaký zbytek/přebytek z dřívějška základen 91, tak se prostě zpracovaly. Na funkci to vliv nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Mantaten bohužel kužel - mám něco podobného, ty dva modely se liší nejen použitým strojkem? Podle primbible je tam jiné jen modelové číslo podle strojku, design totožný až na ručky, nejsou myslím úplně stejné. Tady jdou sice orezlé, ale evidentně celé bílé, takže to je ten 68.4. Aby to byly 91, musely by být poněkud jiné. Je tak?***Vzhledem k tomu, že do sériové výroby s tím strojkem nikdy nešly, tak se dá těžko usuzovat, že tam musely být jiné ručky (pravděpodobně vycházíš z knížky, kde je obrázek z jakéhosi připravovaného katalogu s ručkama z automatů), ale to byla teprve příprava prodejní verze, klidně tam mohly jít, v rámci zkoušek, ručky v jiném provedení, ale taky nemusely, to uznávám. Je to 68.4, ale nejsem si jist nějakými vzhledovými rozdíly. Pointa je v tom, že zřejmě docházely základny 68 a někde někdo objevil nějaký zbytek/přebytek z dřívějška základen 91, tak se prostě zpracovaly. Na funkci to vliv nemá.Tak ta 91 je dost odlišný stroj co se parametrů týká, minimálně rezerva nátahu je docela zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Tak ta 91 je dost odlišný stroj co se parametrů týká, minimálně rezerva nátahu je docela zajímavá. Já mám pocit, že se tam dávaly jen základní desky a zbytek už byl z kal.68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Ne, ne, jiná setrvačka a vlásek, tedy i jiná frekvence a rezerva delší o 3čtvrtě dne, jiné převody a jiná konstrukce datového ústrojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Tak díky za rozšíření obzorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 jasně, bylo myšleno v náhledu na bazarovku a v očekávání, samo že vnitřek může být už dávno jiný, ale co kdyby?To je ta jiskřička co v duši primkaře hlodá...., dobrý Manta, ať se ti zadaří i příště... *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Pořád rostou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 (upraveno) Upraveno 20. dubna 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Taky mi ukápla slza! To je kup. Holt, člověk musí být ve spr?vný čas na správném místě.Gratuluji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Krásné hodinky gratulace.Mam jenom dotaz kolik barevných variací měli ty spodky krabiček.Mám než šedivé.Předem dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Hezkyyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se